Yok yok lazkiyede hmeymim hava üssü varmış rusların.Şimdi baktım google a yanlış hatırlamamışım.Zaten benim eskiden okuduğum haberde rusların doğu akdenizde doğal gaz işlerinde olası bir karmaşaya ordan müdahale edebileceğine dair bir bilgi vardı.
Yahu Rusların Tartusta deniz ussu var, Iran Lazkiyede deniz üssü kuracak deye, Ruslar bozulmuş.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ilk reaksiyon:
Turk devlet baskani RTE hukumet kaynaklarina gore Persembe aksami bakanlarla ve askerlerle Idlib'teki duruma dair bir kriz oturumu gerceklestirdi.
En buyuk muhalefet partisi CHP de Idlib konusunda bir oturum yapmis olmasi gerekiyor.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Ilk reaksiyon:
Turk devlet baskani RTE hukumet kaynaklarina gore Persembe aksami bakanlarla ve askerlerle Idlib'teki duruma dair bir kriz oturumu gerceklestirdi.
En buyuk muhalefet partisi CHP de Idlib konusunda bir oturum yapmis olmasi gerekiyor.
Yanlış yeri kopyalamışım.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yahu Rusların Tartusta deniz ussu var, Iran Lazkiyede deniz üssü kuracak deye, Ruslar bozulmuş.
Lazkiyedeki rus hava üssü hmeymim e saldırı deyin 6 gün önceki saldırı haberi google dan gelir.Deniz üssü yok demedim ben reha hocam o da vardır.Ruslar isteyecek de esad üs için izin vermeyecek mümkün mü.
bu arada diyarbakirdan kalkan F-16 larin lazkiyeyi vurdugu haberleri var.
lazkiyede ruslar yokmuydu ??
Mümkün değil. Yaralılarımızı helikopter ile getirmemize bile izin vermedi Rusya. S400 radarına giren F16 geri dönemez dedi savunma sanayiinde calismis bir arkadas.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri