https://i.hizliresim.com/2yd2qu7.jpg
Muharrem ne olacak? Meral'le ittifak edecem diye, Whatsapp'dan Ümit Özdağ'la yaptığı ittifakı bozduydu.Alıntı:
İlhami Işık
@dunya20101
·
3s
Geçmiş olsun kurban
Printable View
https://i.hizliresim.com/2yd2qu7.jpg
Muharrem ne olacak? Meral'le ittifak edecem diye, Whatsapp'dan Ümit Özdağ'la yaptığı ittifakı bozduydu.Alıntı:
İlhami Işık
@dunya20101
·
3s
Geçmiş olsun kurban
Yaşadıklarımız gerçek mi?
Kulis bilgisi geldi, Hdp de CB yardımcılığı istiyor.
Amerikan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley, Suriye'deki Amerikan birliklerini ziyaret etti.
Deniz Ülke Arıboğan
@DenizUlke
·
4s
Bu öneriyi masayı devirip de, zehir zemberek bir açıklama yapmadan önce getirmek mümkün değil miydi acaba?
Aylardır bu formülü ( ki zaten çok konuşuluyordu) bulamayan zihin, 24 saat için de mi buldu çözümü?
Masa eskisinden güçlü falan değil,hayal o!
Aksine ciddi güven kaybı var.
Alıntı:
Dr. Vecdet Öz
@oz_vecdet
SON UYARI.!
Değerli dostlarım,
Olanlara şaşırmak yerine artık şu gerçeği kabullenmeliyiz..
Ülkemizdeki siyaset yıllardır dış güdümlü bir irade tarafından dizayn edilmektedir!
Birkaç gündür yaşananlar hiç tartışmasız bunun son göstergesidir!
Alıntı:
AKP bir projedir ve görevini henüz tamamlamadığı için iktidarda kalmak zorundadır!
Hal böyleyken iktidarı dizayn edenlerin muhalefeti kendi haline bırakması da mümkün değildir!
Bunu kısa bir süre önce kaleme almış ve bu yüzden de bir grup CHP’li kardeşim tarafından ‘hocam ittifaka zarar veriyorsun’ diye yoğun bir eleştiri almıştım!
İşte söylemek istediğim şey tam da buydu ve maalesef ki ikazlarım yerini buldu!
Bakın tekrar söylüyorum, geleneksel partizanlığı bir kenara bırakın ve tamamen siyasi figürlere odaklanın!
Hepsinin arka planını ve liyakatini bir kuyumcu hassasiyeti içinde sıkı bir şekilde irdeleyin!
Alıntı:
Bunu yaparken de bugüne dek Atatürk, Cumhuriyet, laiklik, ulus devlet anlayışı ve Anayasa’nın ilk dört maddesi konusunda sarf etmiş sözleri ve sıklığını dikkate alın!
Şunu da asla gözardı etmeyin!
Atatürkçü anlayışla ihvancı zihniyet, Atatürkçü anlayışla PKK’lı zihniyeti yan yana olmaz, böyle bir ittifakla da milli bir hükümet kurulmaz!
Vakit henüz geç değilken acilen milli siyasetçilerden oluşan bir ittifaka destek verin ve oynanan oyunu bozun!
Zira Atatürkçü oylar milli bir ittifakı tek başına iktidar yapmaya fazlasıyla yeter!
.................................................. ....Alıntı:
Aksi halde hepinize geçmiş olsun! 29 Ekim sonrası yani Cumhuriyetin 100. yılından itibaren başlayacak bir dönüşüm süreciyle birlikte başında Türk ifadesi olmayacak yeni bir ülkede yaşamaya hazırlıklı olun.!
Dr. Vecdet Öz
Nihat Genç
@nihadagenc
·
1 sa
Siyasi deprem sonrası hasar raporu...
Siyasi ahlak: Ağır hasarlı.
Medya: Ağır hasarlı!
Cumhuriyet Değerleri: Ağır hasarlı.
Muhalifler ve İyi Parti ve Altılı Masa: Hasarsız, oturabilir!
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
1d
Aldığım bilgiye göre Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal toplantıya ara verip heyetler arası görüşme yaptılar.
Sonrasında 6'lı Masa toplantısı kaldığı yerden devam etti.
Abi bunlar gerçek değil. Nasıl bir hayat bunlarınki, böyle yaşamak istemezsin, yalan-dolan, dün tükürdüğünü bugün yala, çok ayıp çookk.
https://mronline.org/2010/01/17/orte...ment-in-haiti/
Alıntı:
“What is happening in Haiti seriously concerns me as US troops have already taken control of the airport,” Ortega said on Saturday.
The Pentagon says it has deployed more than 10,000 soldiers in Haiti to help victims of Tuesday’s earthquake.
Tatbikatı 13 yıl önce yapmışlar...Alıntı:
The latest death toll from the Haitian government is at least 50,000 people dead and 1.5 million homeless.
Ciddi ilerle uğraşmakta fayda vardır. Bu ahmak siyasetçiler zamanımızı çalıyorlar.
Geçmişte Mahir Hoca vardı. Yukarıda kızından bir mesaj kopyalamıştım: Deniz Ülke Arıboğan.
Rahmetli Mahir Kaymak Hocamdan bir analez, Ukrayna ve Rusya ve Çin falan filan işte. Teee 2010 yılından. Videolar silinmiş, linkler görüntülenemiyor. Allahtan bir dosyaya kaydetmişim.
Alıntı:
Ukrayna’daki devlet başkanlığı seçimleri henüz sonuçlanmamış olmasına ve ikinci turun sonunda yeni devlet başkanının belirlenecek olmasına rağmen genel eğilim turuncu devrimin sona ereceğini göstermektedir.
Devlet dışı aktörler her zaman siyasette etkili olmuşlardır ama devletin yerine geçememişlerdir. Yasa dışı örgütler, dini kurumlar, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları gibi örgütlenmeler her zaman siyasette etkin olmuşlardır. Ancak son yıllarda devletin de üzerinde bir etkiye sahip olma iddiasında olan bir gücün ortaya çıktığı görülmekteydi. Küresel sermaye alışageldiğimiz ve devletlerin belirleyici olduğu siyaset dönemini sonlandırmak ve dünya ölçeğinde bir yönetim oluşturmak peşindeydi. Bu yolda önemli başarılar elde etmiş ve büyük ülkeler de dahil birçok yerde belirleyici konuma gelmişlerdi. Mesela Yeltsin döneminde Rusya’yı kontrol etmekteydiler, ABD’nin yönetiminde belirleyici olmuşlardı. Ancak onları gerçekleştirdikleri renkli devrimlerle tanıdık. Para sihirbazı olarak adlandırılan G. Soros bu gücün simgesi olmuştu ve devrimlerin arka planında onun adı geçiyordu.
Bu siyasi gücü uzun zamandan beri izliyordum ve 11 Eylül saldırısını küresel sermaye ile ulus devletler arasındaki çatışmanın gün yüzüne çıkması olarak değerlendirdim. Bu çatışmanın ulus devletlerin zaferiyle sona ereceğini ve küresel sermayenin siyasal gücünü yitireceğini öngörmüştüm. Yaşadığımız ekonomik kriz küresel sermayeyi etkisizleştirme projesiydi ve bu güç kan kaybediyordu.
Ukrayna’daki turuncu devrim küresel sermayenin en önemli kazanımlarından biriydi. Dünya ölçeğindeki dengelerde önemli bir yere sahip olan Rusya’nın stratejik bir bölgesini kontrol altına almıştı. Son seçimlerin bu ülkedeki turuncu devrimi sonlandıracağı ve Rusya’nın stratejik kaybının telafi edileceği söylenebilir.
Bir soruyu cevaplandırarak küresel sermayenin rolü daha iyi anlaşılır. Son yıllarda Çin’in hızlı bir ekonomik gelişme sağladığı ve çok uzun olmayan bir vadede ABD’yi de geçerek dünyanın en büyük ekonomik ve buna bağlı olarak askeri gücü olacağı söyleniyordu. Bu gelişmenin arka planında bu ülkeye akan yabancı sermaye olduğu biliniyordu. Eğer küresel sermaye ABD tarafından kontrol ediliyorsa neden kendisini ikinci plana atacak böyle bir süreci destekliyordu?
Gerçekte küresel sermaye herhangi bir devletin kontrolünde değildi ve onu belli bir coğrafyayla özdeşleştirmek yanlıştı. Bu güç tüm dünyayı yönetmek iddiasındaydı ve ülkeler arasında bir ayırım yapmıyordu. Çin onun için hem ucuz işçiliğin olduğu ve yatırım yapılması uygun olan bir yerdi hem de bu ülkenin tasarrufları ona çok büyük bir kaynak sağlıyordu. Tüm dünyayı finans kurumları sahip ve yöneticileri yönetecek ve bu yönetim dünyaya refah ve barış getirecekti. Çünkü savaşlar farklı güçleri temsil eden devletler arasındaydı ve tek bir gücün yönettiği dünyada savaş olmazdı.
Bu idealin iyi ya da kötü olduğunu tartışmak anlamsız. Sadece mümkün olup olmadığı sorgulanabilir ve bana göre tarihin seyri buna imkan tanımamaktadır. Şimdi bu gücün tasfiye sürecini yaşıyoruz ve bu süreç her ülkede etkisini gösterecektir.
http://www.cnn.com/2010/WORLD/americ...e=DonanimHaber
Haiti depremiyle ilgili bizde de olan benzer hadiseler, sürecin yönetilmesi falan filan...Alıntı:
8 days after Haiti quake: More survivors, 5.9 aftershock
Aşağıda Korkut Hocadan bir analez var:
https://haber.sol.org.tr/yazarlar/ko...lenimler-23184
Alıntı:
Yerli-yabancı büyük medyayı bir kenara bırakıp Haiti trajedisini internetin “aykırı” sitelerinde izlemeye çalıştım.
Alıntı:
(Son haberlere göre Haiti’deki Amerikan askerlerinin sayısı 16000’e ulaşmış.)
“Amerika’nın tepkisi, deniz piyadelerini yollamak oldu. Biz o işi iyi yaparız. Nihayet, üç gün sonra bir uçak gemisi yolladık. Âcil yardım malzemesi olarak hiçbir şey getirmeden bol miktarda füze ve 19 helikopter taşıyarak… Savunma bakanı Gates ‘güvenlik sağlanamadığı için su ve yiyecek gönderilmediğini söyledi. Önce Blackwater, sonra su…” (Blackwater, Irak’taki marifetleriyle kötü şöhrete sahip olmuş özel bir güvenlik şirketidir.)
Alıntı:
“Haiti nasıl olup da felâketlere karşı bu kadar zayıf hale gelmiştir? Bu kadar ölüm ve yıkım için Tabiat Ana’yı suçlamayın. Bu ********lik herşeyden önce ülkeyi 28 yıl boyunca yağmalayan baba-bebe Duvalier’lerin diktatörlüğüne aittir. Soğuk savaşta ABD’nin müttefiki olan Duvalier’lerin, ülkeye verilen dış yardımın yüzde 80’ini ceplerine indirdikleri tahmin ediliyor.
Alıntı:
“Baba-bebe Duvaliers’lerin yarım bıraktığı işi, IMF kemer sıkma politikalarıyla tamamladı. Bir kemer sıkma programını uygulatan zombileşmiş iktisatçılar, kamu hizmetlerini daraltmanın, bir ülkeye (nasılsa) refah getireceğine iman ederler.” (IMF-Dünya Bankası’nın onyıllar süren istikrar/yapısal uyum progamlarının bir sonucu, Haiti’de çeltik-pirinç üretiminin tamamen çökmesi olmuştur. Neoliberallerin iman ettiği karşılaştırmalı üstünlükler kuramına göre Haiti’nin uzmanlaşması gereken ürünlerin başında pirincin gelmesi gerekir. Ne var ki, olağanüstü sübvansiyonlu Amerikan pirinçlerine ithalatı açmak zorunda bırakılan Haiti, artık, kendi pirinçlerini tüketemiyor. Bu yoksul ülke Amerikan pirinçlerini en çok ithal eden üç-dört ülkeden biri haline gelmiştir. Pirinci dahi ithal etmek zorunda kalan Haiti, dövizi nereden bulacak? Turizmden, -anlaşıldığına göre- Amerikalılarca işletilmesi planlanan derin su limanlarının özelleştirme gelirlerinden ve mafyadan…)
Kıyak biri atmış bu tweeti.Alıntı:
İstanbul’daki evinin mahallesinden dışarı çıkamamış karısı höt derse al sana bi göt diyen çimen üzerine uzanıp profil fotosu yapan amip. Burası evet yorgan altından yazanlarında dünyası aq
Evet uzlaşmacı, mülayim bir vatendaş da bu zamanın insanı değil. Bir de isimler kodlanir. Mesela bir şirket kursanız ismini kesin olarak Titanik koymazsiniz. Çünkü batar. Sirketi ne kadar iyi yonetseniz de batar, öyle kodlanmıştır.Alıntı:
Ben şahsen 'seçim kazanabilme' dışında Kemal Bey'i oldukça başarılı buluyorum.
İste Kılıçdaroğlu da böyle bir isim. Ismin Kilicdarogluysa ve aday olmussan, ne kadar kiyak gecilse de kaybedersin.
Artık aynen Titanic gibi kodlanmişsin abi.
Ismini degistirse olur mu acaba?
İnsanlık dipsiz bir kuyuya düşüyor.
Demokrasiymiş, hakmış hukukmuş, sofraymış, sofrada birleştirecekmiş....
Masal bunlar...Kilicdaroglu salagi bunlari inanarak soyluyor. Ulla sofrada herkese yetecek ekmek yok. Ve her sofraya oturan, daha once yediginden azina razi olmuyor.
Bu durumda çalışan ekosistem dengesidir. Tarih boyunca hep boyle olmustur.
Birlestirdin, 100 kisi sofraya oturdu ama 90 tane ekmek var. Bu ahmak sofraya oturanlarin ekmegi bolusecegini saniyor daha onemlisi buna inaniyor gerizekali...
Bölüşmezler...Olacak olan şu:
100 kişi 90 ekmek icin dövüşür, güçsüz 10 kişi hakkin rahmetine kavuşur, geri kalan 90 kişi 90 ekmeği paylaşir...
Bunun böyle olmayacağini söyleyen ahmağin en önde koşanidir. Ve ilk once hakkin rahmetine kavusacak olan da odur. Agzindan ekmegini alirlar. Bosuna yasamis, mevcut dunya duzenini, Kapitalizmi, hayati hic anlamamis.
Iste böyle bir utopyanin icinde yasayan pek cok gerizekali 130 sene once bir parti kurdular adina da Ittihat ve Terakki dediler. Koskoca imparatorlugu paramparca ettiler, petrol bolgelerini Ingiltere'ye peskes cektiler.
Abdulhamit'i tahttan indirmeye 6 kişi gittiler.
Hulusi Agam secimler belirsiz bir tarihe ertelensin...
Secim mecim lazim degil.
:)))))))))))))))
Altili masayi yeniden kurduk diye aydinlatmislardir.Alıntı:
Haber şu:
Dün gece New York'ta Sömürgeci Devletler Binası (Empire States Building) dün Türk bayrağı renkleri ile aydınlatıldı?!..
-Hayırdır Sam?
-Depremzedeler anısına!.
İyi de arkadaş 68 gün sonra mı?
sanki tanıdık gibi geldi aşağıdaki satırlar da yıl farkı mı var onu da oğul tamamlar nasıl olsa???? bir de İMF hanesi var ki nasıl olsa sn nurinin vadesi gelmeden 1 TL 100 000 dolar olmadan bu dolarlara muhtacız ve sanırım unuttuğumuz İMFli günler gelmek zorunda...
"“Haiti nasıl olup da felâketlere karşı bu kadar zayıf hale gelmiştir? Bu kadar ölüm ve yıkım için Tabiat Ana’yı suçlamayın. Bu ********lik herşeyden önce ülkeyi 28 yıl boyunca yağmalayan baba-bebe Duvalier’lerin diktatörlüğüne aittir. Soğuk savaşta ABD’nin müttefiki olan Duvalier’lerin, ülkeye verilen dış yardımın yüzde 80’ini ceplerine indirdikleri tahmin ediliyor.
“Baba-bebe Duvaliers’lerin yarım bıraktığı işi, IMF kemer sıkma politikalarıyla tamamladı. Bir kemer sıkma programını uygulatan zombileşmiş iktisatçılar, kamu hizmetlerini daraltmanın, bir ülkeye (nasılsa) refah getireceğine iman ederler.” (IMF-Dünya Bankası’nın onyıllar süren istikrar/yapısal uyum progamlarının bir sonucu, Haiti’de çeltik-pirinç üretiminin tamamen çökmesi olmuştur. Neoliberallerin iman ettiği karşılaştırmalı üstünlükler kuramına göre Haiti’nin uzmanlaşması gereken ürünlerin başında pirincin gelmesi gerekir. Ne var ki, olağanüstü sübvansiyonlu Amerikan pirinçlerine ithalatı açmak zorunda bırakılan Haiti, artık, kendi pirinçlerini tüketemiyor. Bu yoksul ülke Amerikan pirinçlerini en çok ithal eden üç-dört ülkeden biri haline gelmiştir. Pirinci dahi ithal etmek zorunda kalan Haiti, dövizi nereden bulacak? Turizmden, -anlaşıldığına göre- Amerikalılarca işletilmesi planlanan derin su limanlarının özelleştirme gelirlerinden ve mafyadan…)"
1990 lı yılların ortalarında bir araştırma sonucunda bazı ileri gelenlerle toplanılmış ve ülkenin problemleri üzerinde fikir serdediliyordu. araştırma uzmanı olan ve son kertede söz düşen ben araştırmaların aksine ülkenin en önemli problemi adalettir demiştim ve bana kızmışlardı... sadece tuz kokarsa başka koruyucunuz kalmaz demiştim...
masa ya da yer sofrasının en önemli vaadi hukukun yeniden inşasıdır... bu yüzden uzlaşma zemin gerekir ve ülkemizin bütün katmanlarını birleştirebilecek tek kişi şu sıoralar KK dır. ama bir problem var bunların en genci bebecan diğerleri öbür seçimi çıkaramayacaklar gibi duruyorlar yaşça :) :) :)
bir nokta ilave yanar döner acayiplik hususunda dinime küfreden müselman olsa sözü taşın gediğinde mi :) :) :)
Artıgın dini metinler disinda hicbir sey okumayacam.Alıntı:
Denildi ki: "Ey Arz (Yer), suyunu yut ve ey Sema (Gök), sen de (suyunu) tut!"
Su çekildi, emir kaza edildi(yerine geldi). (Gemi de) Cudi (Dağı) üstüne oturdu. Ve zalimler kavmine de; "uzak olsun" denildi.
[HUD(11)/ 44]
Korku ve Yalan Imparatorluğu yikiliyor.
Nuh tufani geliyor.
Bizim gözetimimizde ve vahyimizle gemiyi yap. Zalimler (müşrikler) konusunda, Bana hitap etme (seslenme). Muhakkak onlar, (suda) boğulacaklardır."
(Nuh), gemiyi yaparken, kavminin ileri gelenleri, kendisine her uğradığında, onunla alay ediyorlardı. (Nuh): "Eğer bizimle alay ederseniz, biz de sizlerle alay ettiğiniz gibi, alay edeceğiz."
[HUD(11)/37-38]
Tevrat(Tora)'da Gemi yapımı şöyle ifade edilir:
Kendine servi ağacından bir gemi yap. Gemiyi bölmelere ayır; içten ve dıştan ziftle sıva.
Onu şu şekilde inşa edeceksin: Geminin uzunluğu 300 ama, genişliği 50 ama ve yüksekliği 30 ama olacak.
Gemiye [ışık için] bir pencere yap. Üstteki açıklığı 1 ama [genişliğinde] olacak şekilde [eğik] olsun. Geminin kapısını da onun yanına yerleştir. [Gemiyi] Alt, ikinci ve üçüncü [güverteler olacak şekilde] yap.
Bereşit(Tekvin): 6/14-16
Nestorian Prens Nuri diyor. Ben ayvagubek nuri belki de bu prensin enkarnasyonuyum. Olabilemez mi?Alıntı:
Nestorian Prens Nuri:
Nuh'un gemisinin, Cudi Dağı'nın güney bölgesinde bir taş yapı olarak tespit eder. Onun Hindistan'dan gelip, Nestorian kilisesinin lideri olarak, bu dağın doğusunda Nestorian merkezi kurması ilginç bir durumdur. Nestorianların bir zamanlar, dağın zirvesinde "Geminin Manastırı" denen manastırları vardı, yıldırımla yok oldu.
Güneri Cıvaoğlu: Akşener, Kılıçdaroğlu’na, “Sizin seçilemeyeceğinizi Belediye Başkanınız bile söyledi bana” demiş.
Babacan’a, “Sizin yaptığınız özelleştirmelerle ekonomi bu hale geldi” eleştirisini yöneltmiş.
Uysal “Siz zaten oyunuzla hesapta bile yoksunuz” söylemiyle payını… twitter.com/i/web/status/1…
Hukuk varsa zati Tayyip Agam aday olamaz. Bu aciktir, nettir. 6'li masa ve KK bunu hiç soylemeyerek hukuku ve anayasayi cigniyorlar.
Diger taraftan KK Titanic'tir.
Secimi kaybederse bundan kurtuluruz.
Kazanirsa Turkiye'yi batiracak demektir.
Kesinlikle oy vermeyiniz.
Cuvap A...............Alıntı:
Aşağıdaki önermelerden hangisinin doğruluğundan %100 eminsiniz?
A- Kemal Kılıçdaroğlu yalancıdır.
B- Dünya (geoit) yuvarlaktır
The National News | Analiz:
"Pek çok gözlemci, Erdoğan ve AKP'nin son nefesini vermek üzere olduğunu düşünüyor. Ancak Türk liderin geçmişine bakıldığında onun ciddi güçlüklerle kaç kez karşılaştığını saymak zor."
Baris Yarkadas soruyor?Alıntı:
Akşener’i anlayamıyorum. Partisinin barajın altında kalacağını görünce masaya dönüyor; toplantıda yine masayı terk ediyor. Akşener, Babacan’a sinirlenip çıkarken, Davutoğlu engelleyip salondaki mescitte 15 dk konuşuyor. Akşener geri dönüyor. Ne yapmak istediğini anlayan var mı?
Kadincagiz KK'nin Titanic oldugunu anladi.
Memleketi kurtarmaya calisiyor.
Ceyhan Mumcu.Alıntı:
Kayda değer bir değişiklik olmadan Akşener'i masaya geri getiren güç kimdir?
Dış dinamik...Kilicdaroglu daha iyi bilir. Secimi kazanirlarsa 100 milyar dolar nereden gelecekse orasidir.
Verecez derler vermezler, bu gerizekalilara kimse o kadar para vermez.
Jeton geç düştü ama düştü sonuçta.Alıntı:
Hulki Cevizoğlu:
"Eğer Erdoğan düşerse...Şuraya not bırakıyorum.Türkiye yüzyıl geriye gider ve Ülke tarumar edilir bunuda herkes bilsin."
Titanic'e oy verilir mi la?
Kadinlarin %39'u elini yikamiyor mu yani?Alıntı:
Umumi tuvaletten çıktıktan sonra erkeklerin %37'si ellerini yıkarken, kadınların %61'i elini yıkıyor.
"Lütfen ellerinizi yıkayın" işaretinin bulunduğu durumda ise, ilginç bir şekilde erkeklerin el yıkama oranı %35'e düşerken, kadınların neredeyse hepsi(%97) elini yıkıyor.
Oy vermemek yetmez.Alıntı:
Hayatımda ilk kez doya doya oy vermeyeceğim. Sağ faşizm gizli değil açıktır, açıktan yapılır. Sol faşizm ise melek yüzlüdür, insanların aklını alır. Bugün Sosyal Demokrasi YDDnin Dünya’daki cici yüzüdür. Malum ajandaları daha kolay uygular. Bizdeki şubesine ben oy vermem.
Kuyruklu yildizlar....Alıntı:
Ali Babacan: “Tek bir kişiye oy istemeyeceğiz. Bir kadroya oy isteyeceğiz.
Bir yıldızlar takımına oy isteyeceğiz.
Altı genel başkan, iki çok kıymetli ve başarılı belediye başkanı arkadaşımızla yıldızlar takımı oluşturduk.”
Emevi camiinde namaz kilmayacak miydi bu uykusuz?Alıntı:
Kemal Kılıçdaroğlu: “Ahmet Davutoğlu’nun gerçektende güçlü bir entellektüel birikimi var. O bu süreci toparlayanların başında gelir. Günlerdir uyumuyor bu lider.
Esed benim Sunni kardeşime eziyet edemez demedi mi bu uykusuz?
Türk askerinin Suriye'de ne isi var?
Bu ikisi akraba, ne diyor bunlar?
BBP Lideri Mustafa Destici:
"HDP’nin içerisinde olduğu ya da desteklediği bir cumhurbaşkanı adayı, bir ittifak desteklenemez.
Bunun ağır vebali olur. Hem bu dünyada hem de öbür dünyada çok ağır bedel ödemek zorunda kalırlar."
Altan Öymen ve Hikmet Çetin, Kılıçdaroğlu ile İnce’yi bir araya getirmek için devreye girdi.
İki ismin önümüzdeki günlerde görüşeceği iddia ediliyor.