Bugün real time online hiç siftah yabmadık, akşama mertabi şortörleri tebrik ederkene vobcu kimse kalmamış demesin :he:
8805 den bi dene lönk cetonumu salladım langırt köy sandığına
Printable View
Bugün real time online hiç siftah yabmadık, akşama mertabi şortörleri tebrik ederkene vobcu kimse kalmamış demesin :he:
8805 den bi dene lönk cetonumu salladım langırt köy sandığına
Adam olumsuz yazı olunca hissedip geliyor.
Yecüc Mecüc kıvamında....
Ülke batsın derdinde vatan haini..
Buna izin verenlerin ayıbı ama....
akçay,
geçmiş olsun Allah şifa versin.
Bofa ilave short kapatacak mı bakalım bugün...Haftalık pivot destek seviyesi altında 1 saattir..8200 üstünde kalmazsa sanki bir aşağı daldırma hareketi yapacak gibi ama bakalım...
Akşam al sabah sat.
Karanlık odayı bekleyeceğim, düşenler düşmeye devam ediyor genelde.
kredi faizleri arttıkça şirketler kaynak yaratmak için yeni halka arz, hisse satışı falan yapabilir. tabii bu tip haberler en tepelerde gelir.
simitçi kahveci gazozcu halka arzından bahsetmiyorum.
hangileri olabilir?
1- beni en mutlu edeceği ilk sıraya koydum. iş bankası=> yeni yapılanmadan doğacak dev. ishol gibi bir adı olacak.
2- biraz mutlu edecek oyak grubu => ermaden
3- bu da olursa şahane olur. sabancı => enerjisa enerji üretim aş.
hulkta spesifik bir hareket var gibi...
Robotbükücü ayafosfos nerdesin olm yardıma gel gara oğlanlar saldırıyo parçapincik edicekler bizi :drunk:
AB: Türkiye'yi göç konusunda desteklemeye devam edeceğiz
Türkiye'nin "dünyadaki en büyük mülteci topluluğunu ağırlayan ülke olmaya ve onların ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli çabalar göstermeye devam ettiği" ifade edilen açıklamada, AB Komisyonunun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi'nin şu sözlerine yer verildi:
"AB, Türkiye'deki mültecilerin ve ev sahibi toplulukların yanında olmaya devam edecek. Komisyon, üye ülkelere, sahadaki mevcut gerçeklere uygun, istikrar ve güvenliğe büyük bir yatırım olarak 2023 sonrasında da destek seferber etmeyi sürdürmeleri yönünde bir teklifte bulundu. Umarım üye ülkeler arasında konuyla ilgili görüşmeler hızla sonuçlandırılır."
off ODAS a bak kız gibi ya zıplması an meselesi
rta tavan..
hayırdır :drunk::drunk:
halka açık olmayan ama iş bankası mülkiyetinde olan kısımların tamamı paket halde yeni bir şirkete devredilecek.
ansgr ve şişenin de halka açık olmayan kısımları şirketin olacak. nasıl bir yöntem izleyeceklerini bilmek imkansız. toplamda 147 şirket var.
tepede iş bankası olacak.
Dün trilc dedik tuhaf işlemleri var bunda bişi olacak dedik
Bundan sonra her gece hisse diyecem isteyenin kulağına içime müneccim kaçmış bugünlerde böyleyim
Paralı TUSIAD holdinglerinin hisselerine sıra gelmez, yurt dışından para bulun veya yabancıya satın derler.
Hissesini halka açacak sistemi kurutacak, ufakların havuzuna ortak olacak, çok mümkün gözükmüyor.
Bazı insanlar vardır olumsuzluktan negatiflikten beslenir.
Yani besinleri o dur.
Tv şehit haberi görürler 5 kişi, yok yok 20 derler, veya başka bir konu olur hemen komplo teorisi.
Komplo teorisi kendini güvende hissetmeyen insanların bilinçaltı üretimi. Maalesef ülke buna müsait ama her konuda batsın bitsin beklemek muhaliflik değil olsa olsa dediğin olur.
Hakikaten anlamak zor, batsın kurtulsunlar.
Bear bul abim benim hisseden voleyi vurdu bugün inşallah
ISCTR nin geniş bir hissedar kitlesi var, diğer bankalardan farklı.
IS c dedik di mi ? az ekran okuyun :)) teknik yok diyenlere gelsin
kalkış hareketi bankalardan başladı, inşallah devamı gelir,
25 liraya iş bankası mı olur kardeşim, su içinde 141- 142 TL ederi var