Originally Posted by EMLAK rta tavan.. hayırdır bilinenden daha fazla bazı ayak sesleri duymuş olabilir ,, veya mevsimsel
IS c dedik di mi ? az ekran okuyun ) teknik yok diyenlere gelsin
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by ALPER Abi şu isc ye de bi uflermisin? Abim bu nefes su yakmıyor ne bu ya tekke miyim ben. Neyse okudum Gogo tartar duası ettim anaaaa unuttum ya senin ki tersi olacaktı kusura bakma
kalkış hareketi bankalardan başladı, inşallah devamı gelir, 25 liraya iş bankası mı olur kardeşim, su içinde 141- 142 TL ederi var
Originally Posted by EMLAK geciktin sen baya o işi artık 16 yaşındakiler yapıyor 100 bin dolari 1 milyon yaparız gardaş
Originally Posted by el turco abi zaten angendeki hareket epey ipucu vermişti. hareket dediysem dökülenleri epey topladılar. bu varyant çok ciddi değil ama illa etkisi olur piyasaya. tavana doğru gidiyor. cuma günü epey bir salgın haberi duyacağız.
Originally Posted by Ozan Erol kalkış hareketi bankalardan başladı, inşallah devamı gelir, 25 liraya iş bankası mı olur kardeşim, su içinde 141- 142 TL ederi var O ne yaafu. Çok uçuk hedef gördüm ama bu bi başka. Ceketi sattirip isc aldiracaksin bana. Vade ne
Spot
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Forum Rules
Yer İmleri