aynen öyle deli paralar dönüyor .. arkadaşın akrabası kuşadası gibi bir yerde toptancı her sene bedava tatile gider.. yatlar katlar :he:
devir böyle:drunk:
Printable View
Teb koş 11500 u gondikliyorlar.
Emlak dayı gara oğlanlar ile film çekiyoruz. Bremen mızıkacıları filmini. Bir figür eksik oynan mı. Bozkurt reisim hünkârım beğenmedi o rolü.
taam iki muhabbet ettik bokunu çıkarma..
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
cuneyt basaran��
@cuneytbasaran
Açık açık.
Herkesin gözü önünde.
Sahibi olduğu ben dahil milyonlarca insanın kullandığı sosyal medya platformunu kullanarak.
Seçimle başa gelmiş.
Seçileli de daha 1 yıl dolmamış İngiltere Başbakanı’nı görevden aldırmak için uğraşıyor.
10 yıl önceki olayları, skandalları gündem de tutuyor, Kral’a çağrı yapıyor, Milletvekilleri ile görüşüyor, muhalefeti dizayn ediyor, bağışlar yoluyla servetini kullanıyor.
Starmer gitsin diyor.
İngiltere kaos’a gidiyor diyor.
Ülke göç almamalı diyor.
İnanılır gibi değil
Alıntı
Financial Times
@FT
·
2s
Musk examines how to oust Starmer as UK premier before next election https://on.ft.com/4264cFe
Bu musk da az süzme değilmiş , Almanya seçimlerinden sonra İngiltere müdahil oluyor
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Başak Irmak
@BasakIrmak1
#viop
Vadeli tarafta 2 gündür Teb yatırım tarafından yapılan alımlar, long cephesinin iştahını kabarttı lakin spot - vadeli ilişkisi kurmadan yapılan analizler vadeli tarafı değerlendirirken hata doğurur.
Haziran ayında başlayan piyasada ciddi ilgi uyandıran Teb yatırımın yeni fonu, spot hisse al vadeli hedge et üzerine kuruluydu.
Hatta bu fonun yapmış olduğu hedge işlemler nedeniyle teb yatırım üzerinden her zaman takip edilen long işlemlerinin örtülmesi longcu teb gidiyor, teb artık shortcu batıyoruz bitiyoruz infialleri yarattı.
2 gündür, spot ve vadeli işlemleri eşleştirdiğimizde, bu fonun spotta hisse satarak karşılığında vadeli hedge bacağını bozduğunu görmek mümkün.
Verileri toparladığımızda, aha short sıkıştırıyorlar gözüyle bakmak hata oluşturmak ile birlikte 'bu büyük fon neden hisse satıyor, kar realizesi mi? Sektör değişikliği mi? yoksa parasını mı alıp gidecek?' diye düşünmek spotta hareketleri izlemek borsa istanbul'un akıbeti hakkında yorum yapmak için daha doğru sonuçlar doğuracaktır.
Sevgilerimle,
Başak iyi bir takas analizcisi vıop ta.
okursan olayı biraz daha görürsün alper.
Ben sadece şunu söyleyeyim teknik olarak xbank dikkat edin orada günlükte formasyon mevcut askıda ekmek olarak tutuyorlar kırılım yönü şuanda belli değil olduğunda paylaşırım grafı 14.500 altı kapanışlar yapmamalı.14000 diğer takip edilecek bant bunun altı formasyon aşağı yönlü çalışmaya başlar.
Bugün erken başladı kırbaca akşam 6 ya kadar napacuk? Faizi 3 puan düşürün nöbetçi merkez bankası yok mu?:oleyo:
selam forumdaşlar........tepeden bakanlara taviz yok ....kinlerinde boğulacaklar malesef.......
https://m.youtube.com/watch?v=kEoimv...&start_radio=1
BM nin en sevdiğim 3-4 şarkısından biri :he:
piyasanın son 10 günlük hareketinin özeti gibi :oleyo:
Bankacılık hisselerine güzel alımlar geliyor......
11510............................ŞORT açtık......18 adet...................
buyrun dün anlatmaya çalıştığım mesele
https://r.resimlink.com/oRbvYcWs8dm.jpg
soldan sağa doğru hacimler... 2519--2000--1350
ve bar boyları tam 2000 puan
grafiklerden değilde, tahtadaki kalın lotlardan destek-direnç hesap etmeye kalksan batarsın
kalın lotları tek tuşta çizip geçiyor.
ve bu tip tahta yapısı ve işlemler benim alışkın olmadığım bir durum... birkaç deneme yaptım, olmadı... yanılıyorum... onu öğrenmem lazım önce
Yasa geçti! Muayenelerde alınan katkı payı artık 20 lira
TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen "Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Teklif" kabul edilerek yasalaştı. Buna göre muayenelerde alınan 2 TL'lik katkı payı 20 TL'ye yükseltildi
1151'den 1149'a gerilediğimiz üçün
ASELSAN :drunk:
izleyin bakalım ne olacak ? endekis nereye o nereye gidecek ?
Elon Musk, Justin Trudeau'nun "Kanada-ABD birleşmesi ihtimali yok" tweetine "Kızım, artık Kanada valisi değilsin, bu yüzden ne söylediğinin bir önemi yok" yanıtını verdi.
hele bunlara bak ya
köpeksiz köy buldular, değneksiz geziyorlar
biri abd başkanı, biri en zengin insan
sözlerine, kelimelerine bakın... insan bi utanır.. adam başbakan ya, düz insanada denmezya
ABD, ahlaki değerleri tamamen çökmüş, boş insanlar memleketi olmuş.
ellerinden paralarını ve silahlarını alsanız, resmen bitik bir millet
"Fidan, YPG konusunda Türkiye’nin beklentileri karşılanmadığı takdirde gerektiği gibi davranacaklarını belirtti. “Sen terör faaliyeti içerisindesin. Bunu kendin de kabul ediyorsun. Toplamışsın dünyanın her tarafından adamları. Başkasının toprağını işgal etmişsin” dedi. Fidan, ABD’nin bölgede oluşturduğu mevcut düzenin “maskaralık” haline geldiğini vurguladı. “Benim için tehditsin, Suriye için tehditsin, Irak için tehditsin, bölge için tehditsin, en önemlisi Kürtler için tehditsin” ifadelerini kullandı."
bu açıklama yapan ve içerik olarak sıradışı.
bisonraki reis belirlenmiş gibi.
Endeks alçak sürünmeye devam.
Evet dili üst perde olmuş....Söyledikleri doğru tabi...
Ama Trump ve yanında geken avaneleri YPG yi silip kenara koymazlar...
Karışık günler ve bol Trump tweetleri ile güne başlayacağız anlaşılan..
Bu arada yedek bir papaz da hazır edelim. Bir de uçak.. Sıkışırsak arada nefes almak için göndeririz..
piyasa bugün ölü...
canlanacak bir şey yap PALA..
TIRAMPIS... şimdi bekar... karı boşamak kolay... sıkıyor
ne diyor tırampıs : ''benim tek amacım Abd'yi bim market :kahkah: yapmak...
paradan başka birşey üçün bana gelmeyin... para para para...''
gidip tırampısa desenizki ''ya başkan bizim 1 milyon askerin aylık maliyeti 100 milyar dolar, biliyormudun ? ''
der ki: '' ana... vallahamı.. lağvedin orduyu o zaman '' der... orduyu bile lağvetmeye kalkar
20 ocak'ta başa geçince, abd devletinin bürokratları bunu ''höst ulan höst, o kadarda uzun boylu deel... '' dimeyecekler mi ?
bizim yavrilerde, zamanında veya erken seçim yakınya hababam üfür
sağdan soldan üfür amokaçi
askerimizin başına çuval geçirildiğinde, MÜZİK NOTASI veren insanlardan ne bekliyorsunuz ?
değişeceğinimi sanıyorsunuz ?
ESAD gittiğinden beri... ypg için bilek güreşi politikası ile mangalda kül bırakmıyoruz
ABD : ''arkasındayım... silahta bırakmayacaklar... özerk devletleride olacak... '' desin
bakalım ne yapacağız
kaç senedir... ''öyle boğarız, böyle boğarız... 2 güne dümdüz ederiz... '' lafı duyuyoruz
1 tane fiili icraat var mı ? YOK
40 senedir PKK ile uğraşıyoruz... bir türlü BİTİREMEDİK
bitirebilmek için en son bulduğumuz çözüm, hepimizin malumu
Suriye dağıldı, güneyi İsrail, Kuzeyi Pkk alacak. Bizimkiler de zafer nidaları atıyor. Ben mi salağım arkadaşlar? Burda bizbizeyiz vallahi alınmam gücenmem ya.. neyi göremiyorum söyleyin...
Adam Grönland’ı istiyor
Panama kanalını istiyor
Kanada’yı istiyor
Meksika körfezinin adını ABD olmasını istiyor
Tam bir saatli bomba ,,konuştuklarının nerelere varıp neleri etkiyeceği umrunda da tikinde de değil
Şimdi Adam Böyle bir profil
Göreve başladığında masasında ilk bulacağı işlerden biri Suriye
Suriyede başka çözüm bulunmazsa %99 yapılacak pkk temizliğine Pentagonun Centcomun derin devletin etkisine rağmen nasıl bir çözüm üretecek merak ediyorum ,,
para piyasalarında volatil bir dönem bizi bekliyor muhtemelen içerde dışarda ..esasen çok da kötü değil ,burda nasılsa hergün hiç firesiz tersde kalmadan indir bindirden kamyonlan para katlıyor millet ..onuda benim gibi kuru ekmeğe talim edenler düşünsün :)
Yalnız Garip bi şekilde fırlama muzip uslubunu seviyorum herifin :)
Sevimli p.şt :)
Devlet adamı kimliğinden bağımsız
Piyasa Gündem ✰
@PiyasaTurkiye
·
8 Oca
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek:
"Biliyorum kimse bu kadar yüksek vergi istemez. Ama bu tedbirleri almasaydık sonuçları daha ağır olurdu"
peki sonuçları ağır olacak dediğiniz bu duruma kim getirdi milletin suçu ne , neden yanlış yapan siyasetçi ben yanlış yaptım demiyor.
yav bu dünya fani bu kadar insanın vebali ne olacak.