Sayfa 883/1005 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Viop LXI

Sindoma bu pastayla nasıl düşürmüşler diye soruyor insan tabi spotta verdiler o zaman..yarın da viopta şort açanları öperler..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ben ne zaman akbankısta para kaybetmişim

https://www.hisse.net/topluluk/showt...80#post6960880

Doğru ..

Hiç işlem yapmayan kaybeder mi ?
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    11523.....akşam seansı LONG..... olduk ...si...si...do....do....
    11.540....tüö pozları kapadım....si.siiii...do...doooo...

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Beyin küçük olunca haliyle kıskançlık ayrı ayrı nüksediyor...ortalaması yazınca ondalık kesir şeklinde mi yazayım......sen oldum olası kıskançlık krizine girdin ekstre isriyorsun da sen buraya kazandığına dair tek bir ekstre koymadan başkasından isteme hakkını nereden kendinde buluyorsun ..hadi oradan diyordu rahmetli....
    Ben reel time yazıyorum... Sende o cesaret de yok...al satlarim anlık çogu zaman yazıyorum....seyehatte olunca yazamıyorum sadece okuyorum formu...neden pozları yasıyorum blmeden sürekli yorum yazmayı bırak....su akarken kovayı doldurmaya bak....
    sayın tokatlı bey.şurda bugünkü ekstrenizi bende görmek isterim.aksi halde bende pek inanmıyorum. gördüğüm kadarıyla çoktan batmış olmalıydın.sizi kimsenin kıskandığı yok bu kadar ego bence gereksiz.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Beyin küçük olunca haliyle kıskançlık ayrı ayrı nüksediyor...ortalaması yazınca ondalık kesir şeklinde mi yazayım......sen oldum olası kıskançlık krizine girdin ekstre isriyorsun da sen buraya kazandığına dair tek bir ekstre koymadan başkasından isteme hakkını nereden kendinde buluyorsun ..hadi oradan diyordu rahmetli....
    Ben reel time yazıyorum... Sende o cesaret de yok...al satlarim anlık çogu zaman yazıyorum....seyehatte olunca yazamıyorum sadece okuyorum formu...neden pozları yasıyorum blmeden sürekli yorum yazmayı bırak....su akarken kovayı doldurmaya bak....
    sendeki beyin bendeki küçük bulut ta daha fazla bunu unutma , ekstreyi geçen soktum çıkardım herkes gördü sen göremediysen işine gelmediği için sen koyabildin mi birşey YOK , reel tıme zırvalığını bırak bunlar masal vıop raconu saati ile net ekstredir , bak bunu mert ten isteyelim , bear bull dan isteyelim koyarlar noktası virgülüne kadar çünkü adamlar vıop çu sen sadece boş beleş sabah akşam olmayan rakamları yazıp reel tıme yazdım diyen çocuk adamsınha yanlış rakamlar yazdığını bulan ben değilim demekki millette seninle ilgili şüpe var
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. #Fed , Trump'ın politikalarının enflasyonu körükleyebileceği ve faiz indirimlerini yavaşlatabileceği uyarısında bulundu.

Aralık ayı toplantı tutanaklarına göre Federal Rezerv yetkilileri, Başkan seçilen Donald Trump'ın ticaret ve göçmenlik politikalarının enflasyonist etkilerine ilişkin endişelerini dile getirdi.

birde bu 100 lük kademeleri hiç sevmedim, 25 lik kademeler iyi idi vallah billaha

25 lik kademeler varken, 1 hamlede 1000 puan çızık gelmiyordu

şimdi 100'lük kademelerde (kademelerde 300-500 lot bile olsa ) 1 hamlede 1000 puan çiziyoru

buna bi alışmam lazım

8.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Sindoma bu pastayla nasıl düşürmüşler diye soruyor insan tabi spotta verdiler o zaman..yarın da viopta şort açanları öperler..
    yarını bir görelim açığa satış yasağı kalkınca vıop ta pozisyon ayarlaması yapıldığını düşünüyorum , spot pastası yalan diğer bölümüne bak anlarsın bence vıop pozisyonlar şekilleniyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 883/1005 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •