Emlak Hc teþekkürler bilgilendirme için biraz sohbetinizin arasýna damdan düþer gibi girdim ama forum maalesef ki damarlarýma iþlemiþ yýllardýr. Kusura bakmayýn. Ytd
Emlak Hc teþekkürler bilgilendirme için biraz sohbetinizin arasýna damdan düþer gibi girdim ama forum maalesef ki damarlarýma iþlemiþ yýllardýr. Kusura bakmayýn. Ytd
Hocam maçlarda taraftar takýmýný desteklemeye gider, avazý çýkýncaya kadar baðýrýr, Tv den izlemek için para verir, stat da sýraya girer yaðmur çamur dinlemez, o þehir bu þehir maçlarýna gider üstüne yine para verir.
Üstüne üstliük bazý maçlar olur dayak bile yer, poliste döver. Gider yine kombine bilet alýr yýl içi maçlarý kaçýrmamak için. Þimdi burayý kahvehane gibi düþünelim borsa kahvesi dayaðý tahtacý atýyor, bizler gibiler alýþmýþýz kahve kültürüne. Ama burasý stat gibi olmaz gizli ziyaretçi çok üye olamadan okuyaný çok! Ha bizim gibiler ömrünü burada harcamýþ üstüne hem tahtacýdan dayak yiyip hem de para isterlerse kimse kalmaz kanýmca burada.
Dediðiniz gibi yeni aga elini cebine atmalý 🤣
Ne ters yazdým yahu ne alaka Valla yazdýðýndan ben bile birþey anlamadým ama bu kadar yazýnca da silmeye kýyamadým..
yok üstad.. ama aylýk 300 bin hiti olduðunu düþürsek.
3 milyon etmez bence. tr de googledan reklamdan kazanmak çok zor.
yüksek hitin olmalý.
aylýk hit.
https://www.similarweb.com/tr/website/hisse.net/
...
ekonomim haber sitesi bile 20 milyon falan
düþün artýk .
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Biz alýþmýþýz dayaða toplum olarak galiba. Ýlkokul da öðretmenden korkarsýn birsey olsa eve gelince baban döver, baban senin yüzünden anana kýzar sonra gelir anan döver.
Liseye gidersin lisede gruplar vardýr, evde dayak yemeyeyim dersin okulda yersin dayagý, üniversite ye gidersin evdekiler duysa umrunda olmaz polisten yersin dayaðý, askere gidersin komutandan yersin derler.
Artýk bu yaþamlar kalmadý tabi. Yemi nesil bilmez eski yaþayanlarý. Dayaða alýþmýþ eski bir toplum ile bunun farkýnda olmayan yeni nesiller. Gidiþat kötü artýk dayaksýz vergi ile çözüyorlar her birþeyi.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri