Yoncadaki formasyon beklentim hala devam ediyor.
bugun yazmayınca sorulmuş .
Arkasından bir günlük graf gelebilir.
Önceliğimiz 9.40-45 bandı:)
Printable View
Ben 2 gün önce sasa yı alımlarını yaptım zaten :) Sen bilirmisin bilmezmisin erdemoğlu ilk aldığında 2.80 kalkıp 7-8 lere gittiğinde bu hisse net topiklerinde tahtayı benim yapıp yapmadığım soruluyordu :kahkah: bulabilirsen o zamanın topiğne bak bulut1 Ama her aldığımzı tahtayı burada paylaşmak olmuyor , hele sasa gibi kız kaçıranın bol olduğu tahtada
sabah paylaştım , grafa göre aldım.
30.85 üzeri çoklu kapanışlarda bir üst level benim graflarda
Koca ASELSAN, getirdiği bilanço yazık. İnşallah tek seferlik bir şeydir. Çok üzülürüm bu şirket ciro yapamazsa ama bence yapar kralını yapar. Evet bu bilançosu kötü, kötü diye de satarlarsa benim radara girer çok severim ASELSAN i şirket olarak. Kağıt olarak da hiç kaybetmedim çok şükür.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doru dion abey zaten Ereğli bilmem hiç 6 - 9.90 yaptık çıktık o gün bu gün de dokunmadım niye çıktığım belli değil sahi ben Ereğli den niye çıktım hiç düşünmedim. Mal olduğum için olabilir bak.
Tupras shortla reis seni severler senin mazotun palaya iyi gelir az yakar çok kaçar bi el atsan sene sonu 200 hayırlısı ilenSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aselsan ı kurcalaya kurcalaya bu hale getirdiler. Müdahale edilmeye başlandığından beri elimi sürmedim hisseye.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi