Sayfa 177/1003 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Sen necisin ki beni uyarıyorsun buranın ağası mısın ki senden icazet alacağız QUOTE=mert45;5578322]Bir daha yazımın üstünde yazını görmeyim ..bak bu iki oldu ..

Belki başka alemdesin ama ardışık gelince yanlış anlaşılır ..seni uyarmıştım ..umarım 3. olmaz.[/QUOTE]

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Sen necisin ki beni uyarıyorsun buranın ağası mısın ki senden icazet alacağız QUOTE=mert45;5578322]Bir daha yazımın üstünde yazını görmeyim ..bak bu iki oldu ..

Belki başka alemdesin ama ardışık gelince yanlış anlaşılır ..seni uyarmıştım ..umarım 3. olmaz.
    Bir alıntıyı bile düzgün yapamıyorsun ..hadee gett işine ..
    Hayat hoş gerisi boş

3. sanki 2 bekleniyordu da 5 geldi... ne bekleniyorsa o geldi...
    ha, keşke es kaza tavan mavana yakın açsa da güzelce shortlasak... şimdiden yazayım hatta; o fiyatlardan alan hayrını görsün...

bundan sonraki her çeyrekte bu kar gelecekmiş gibi bu kar üzerinden fk hesabı da komik oluyor...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Görmemiş gibi mal alıyorlar..
    sindoma ralli için ne neden var diyordun..
    Sence buradan sağlam bi ralli çıkacak mı..?

Bak BABO da altın vuruş açmış..
    Bende ralli için hikaye yok,
    şuanda treda ediyoruz piyasayı,
    Elimde çok güzel dolar bazlı haftalık pıst 100 grafı var onda ralli var ama hikaye yok elimde.
    Babo hemen yarın demiyor ralli için zaten.
    bak seninde yazdığın yerde ilk dumanı gören Kuzu ters salvoda

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi bi suru pahalı kağıt var gel ona vur levyeni Ereğli de 30 lira olsa pahalı diyemeyiz, he gider gitmez düşer düşmez bu lar devam eder etmez bunlar ayrı konu da yani pahalı kağıt shortlayayim diyorsan yarın tavan bile çekse Ereğli pahalı olmuyor.

He canım çekti levye vuracam ya tutarsa dersen vur tabi biz şey etmiş olmayalım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu işler belli olmaz nosfecagri abi, bak mesela bugün tüpü kızarttılar, belli mi olur bakarsın ptesi de ereğliyi kızartırlar. Bunu bilse bilse EREGLTUPRS abi bilü, ona soralım
    Hamdım Piştim Yandım

6. Neyse .. olur böyle şeyler ..sanal alem sonuçta ..

Tüm iyi niyetli vobculara bol şans diliyorum
    Hayat hoş gerisi boş

7. Aynen bence de, bende shortlasam heralde bilançoya göre aselsanı shortlardım.[emoji3]

YTD
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi bi suru pahalı kağıt var gel ona vur levyeni Ereğli de 30 lira olsa pahalı diyemeyiz, he gider gitmez düşer düşmez bu lar devam eder etmez bunlar ayrı konu da yani pahalı kağıt shortlayayim diyorsan yarın tavan bile çekse Ereğli pahalı olmuyor.

He canım çekti levye vuracam ya tutarsa dersen vur tabi biz şey etmiş olmayalım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Haftalarin flaş kağıdi tüpraş yüzde 1-2 düştü diye kızarmış mi oldu?! Bundan da para kazanmaya çalışıyor bazi arkadaşlar..

Sayfa 177/1003 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •