Volkan şimdi disaridayim. Aksam etraflica calisip gorduklerimi paylasirim.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Tamam saol dostum gerçi bu kağıt grafik tanimazda yinede gorelim falsız kalmayalim
Bugün böyle kaparsak yarın sabah yıldızı doji cakarmiyiz bakalım asla ytd
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
46'dan döndükten sonra forumun sessizliğe bürünmesi iyi bi şey mi?
Yoksa tartışanlar ceza mı aldı?
Sessiz olması her zaman hayrimiza olmuştur ne zaman çok yazışma tartışma olsa düşüyoruz :))
50 olmuşuz
yok mu yorum?
Aslında bu kağıda saatlik bakmak hiç bir fikir vermiyordu bu haftaya kadar. Ancak hacim arttığı için kayda değer bir değişiklik oldu.
http://i.hizliresim.com/9QNkgk.png
Şöyle ki saatlik olarak fibonacci geri almasını yaptı ve dediğim gibi 46 dan döndü (45 de olabilirdi benim ki bir ön görüydü ve tuttu)
Şimdi grafikten de göreceğiniz üzere bandın dışına çıkan hareketi ortalamaya değdirip yukarı attı. Burda önemli olan nokta ortalamanın başını eğmedi. Bu olumlu bir gelişme. Şimdi tekrar üst banda doğru bir yükseliş sonrası kağıdın ortalamasını 50 kuruş civarına getirip bir atak daha yapabilir. Ancak bu anlattıklarım SPK'nın erken bir kararında, şirketin ilave bir haber göndermesinde tamamen bertaraf olur.
Ayrıca bu yazdıklarım tamamen beni bağlar. Ben 53 den 46 geri almasını tahmin etmeme rağmen ne 1 lot aldım ne de 1 lot sattım. Bu kağıt teknik taktik dinlemez bam bam gider arkasından :wave: ve daha sonra :vk: yapabilirsiniz.
Evet şimdi gelsin beğeniler. Çatlasın düşmanlar. :cool:
Not: Sakın bir delilik yapıp yatırım tavsiyesi olarak almayın. Zarar edersiniz oturup ağlarsınız.
Emeğine sağlık dostum çok saol
Düşmanlarımin birleşmesi dehamin zaferidir. İnşallah yarına böyle keyifli olursunuz. Deniz aSaya gelemiyorum mu artık. Patron boğalar salmış sena sivri testere ağzında toslayacaklarmis. Demedi deme. Bak nikime değilsin diyemicam seni sevim nikimin babası sin nede olsa ansada sesim elini öpmeye gelcem de başına koyarmiyim bilmem. İstediğin kadar başkası adına hatlı o şu basmaya fakir teli kullan. Sevcaz seni nikimde değil.
İşte böyle suzmelero birleştirir im ben düşmanını Gorcan denizin hatrina
Ne o tırsıp sattın mı yoksa?
2 dk bekle senin hangi kurumdan işlem yaptığını bi sordurayım elemanlarıma. Fazla değil 2 dk.
Evet dostlar gördüğünüz gibi bu öngörümde de yanılmadım. Bizim ulu korkak tavuğumuz tırsıp kaçmış.
Elemanlarımdan aldığım ön bilgilere göre AK Yatırım kullanıyor.
Gerçi bu kadar çeneye ben de elinde bi lot var sanıyordum. Bakın burda yanılmışım. "İnsan beşer kuldur şaşar."
http://i.hizliresim.com/nRlXZa.jpg
Artık Ansa'cılar düşünsün, biz kurtulduk uğursuzdan :halay:
Ana kağıdına patroniçesine dönmüş. Aman ayrılma dizinin dibinden. Sen ona lazımsın, ne olsa öyle bir patroniçeye senin gibi bir deha lazım :kahkah: Öyle değil mi sayın Deniz.
Üzgünüm ama bu kesfin trnsk dakilere en büyük zarar olacak. Ben söylemedim. Sen buldun 😅 ama üzülmeyin sabredun siz de kazanacaksınız. Tek farkla ben yarından itibaren kazanca devam derken siz beklemeye devam olabilir. Son anda anda sa daha fazla kar görüp tekrar oraya gelmem sizi uzmesin. Canı gönülden doom panik yapmam siz de kazanacaksınız. KAXAAYA BASLAUACAGİNİZ GÜNÜN SABAH BEN YİNE ALMIŞ OLACAGİM Trnsk DAN AMA Artik SİZE İyilik YÖK SİZ bilmeyecejsiniz
Ders 1. Ezbere formüller ile gözaltında at kosturacagini sananlar destrenin yumuşak kenarına kaptırdı.
La hani big bang e ne oldu ya da ne bileyim kuleye, testere mi oldu neyse. Yaz kızım ansa alış maliyet 1.21, trnsk satış maliyet 48. Bu zamana kadar birsey demedim dehayim dedin sustum ama sevgili trnskzede olumlu felan yazip satış yaptın ya bundan kelli senin maliyetleri yaristiririm öyle belese dehalik olmaz :)
Bence hocanın bir suçu yok eldeki malzemenin kalitesi önemli.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayır normalde ilgilenmem de sonra gelip burada ahkam kesion ondan artık radarimda bir sonraki gelişinde ahkam keseme diye... selametle yolun açık olsun
Yaa süper oldu bu forum haa airde girdi devreye haydee halaya ben olmasam kağıt çıkmaz lafina takildim ben yaa o ne büyük sözdü emrediyorum spek hemen kağıdı yükselt süpermiş 😀😀😀
Spek bile uyuz oldu yaa bu sevinçle yarın kesin 52 açar 😂😂😂
Özellikle kapamiom. Nedenini yarın ve sonrasında koş koş beklerken yazdıklarımın şifresini çözmeye çalıştığında anlarsın. Belki. Ve ulu Trnsk zedenin şikayetlerin yüzünden silinen mesajları da okalsayfi keşke dersin ama iş işten geçmiştir artık Aval Aval anayasa bakar
Airforce hala alamamış Bigband noldu kule noldu dio . Yüce matematik dehasirlyla 0.48 ile 1.22 maliyet karşılaştırıo. Birincisi 0.488 yani 49 o satışim ki alışı 0.41 . Diğeri ansa dan son alış postam. Neyin kafasıyla bu karşılaştırma? Big Bang otelendi güzelim. Kulein de noldunu nerene ... bugün anlarsın belki. Deham ansada hemen gelecek yüksek karı trnsk da sizin aylardır beklediğiniz gibi misin miskin bekleyeceğimi son anda anladı . Ansa da zaten yazdım. Ajan morfe beni takipte olup benden feyz alma pesindeyken görüp sizi üzdü. Ben napıyım.
Aklivevveller ben 14.50 de falan yazmadan önce trnsk da bu dönüşün mujdesunden bile habersizdi. Ama en basit hacım fiyat ilişkilerini okuyamadiklarindan boş yere bi müddet daha kule bekleyecek ler