Sayfa 87/814 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 689 - 696 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by Volkan181818 Yazıyı Oku
    Tamam saol dostum gerçi bu kağıt grafik tanimazda yinede gorelim falsız kalmayalim
    Aslında bu kağıda saatlik bakmak hiç bir fikir vermiyordu bu haftaya kadar. Ancak hacim arttığı için kayda değer bir değişiklik oldu.

Şöyle ki saatlik olarak fibonacci geri almasını yaptı ve dediğim gibi 46 dan döndü (45 de olabilirdi benim ki bir ön görüydü ve tuttu)
    Şimdi grafikten de göreceğiniz üzere bandın dışına çıkan hareketi ortalamaya değdirip yukarı attı. Burda önemli olan nokta ortalamanın başını eğmedi. Bu olumlu bir gelişme. Şimdi tekrar üst banda doğru bir yükseliş sonrası kağıdın ortalamasını 50 kuruş civarına getirip bir atak daha yapabilir. Ancak bu anlattıklarım SPK'nın erken bir kararında, şirketin ilave bir haber göndermesinde tamamen bertaraf olur.

Ayrıca bu yazdıklarım tamamen beni bağlar. Ben 53 den 46 geri almasını tahmin etmeme rağmen ne 1 lot aldım ne de 1 lot sattım. Bu kağıt teknik taktik dinlemez bam bam gider arkasından ve daha sonra yapabilirsiniz.

Evet şimdi gelsin beğeniler. Çatlasın düşmanlar.

Not: Sakın bir delilik yapıp yatırım tavsiyesi olarak almayın. Zarar edersiniz oturup ağlarsınız.

2.  Alıntı Originally Posted by morpheus1 Yazıyı Oku
    Aslında bu kağıda saatlik bakmak hiç bir fikir vermiyordu bu haftaya kadar. Ancak hacim arttığı için kayda değer bir değişiklik oldu.

Şöyle ki saatlik olarak fibonacci geri almasını yaptı ve dediğim gibi 46 dan döndü (45 de olabilirdi benim ki bir ön görüydü ve tuttu)
    Şimdi grafikten de göreceğiniz üzere bandın dışına çıkan hareketi ortalamaya değdirip yukarı attı. Burda önemli olan nokta ortalamanın başını eğmedi. Bu olumlu bir gelişme. Şimdi tekrar üst banda doğru bir yükseliş sonrası kağıdın ortalamasını 50 kuruş civarına getirip bir atak daha yapabilir. Ancak bu anlattıklarım SPK'nın erken bir kararında, şirketin ilave bir haber göndermesinde tamamen bertaraf olur.

Ayrıca bu yazdıklarım tamamen beni bağlar. Ben 53 den 46 geri almasını tahmin etmeme rağmen ne 1 lot aldım ne de 1 lot sattım. Bu kağıt teknik taktik dinlemez bam bam gider arkasından ve daha sonra yapabilirsiniz.

Evet şimdi gelsin beğeniler. Çatlasın düşmanlar.

Not: Sakın bir delilik yapıp yatırım tavsiyesi olarak almayın. Zarar edersiniz oturup ağlarsınız.
    Emeğine sağlık tsk ederiz arkadaşım...

3.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Emeğine sağlık tsk ederiz arkadaşım...
    Eyvallah airforce dostum. Senin emeklerinin yaninda bizimkisinin lafi mi olur. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz icin (birisi haric)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by morpheus1 Yazıyı Oku
    Eyvallah airforce dostum. Senin emeklerinin yaninda bizimkisinin lafi mi olur. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz icin (birisi haric)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    güzel bi tahmin yapmışsınız. tebrikler.

ama transturk un yaptığı teknik adlandırmalar daha h0ş.. misal" hamile b0ğa, güvercin yuvasını, yumuşak tepe üzerindeyken dağıtmak için, ağaca t0s vurmakta" gibi..... " testerenin yumuşak ağzı" gibi.

5. Emeğine sağlık dostum çok saol

6.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    güzel bi tahmin yapmışsınız. tebrikler.

ama transturk un yaptığı teknik adlandırmalar daha h0ş.. misal" hamile b0ğa, güvercin yuvasını, yumuşak tepe üzerindeyken dağıtmak için, ağaca t0s vurmakta" gibi..... " testerenin yumuşak ağzı" gibi.
    Düşmanımın düşmanı dostumdur. You are welcome.

7. Düşmanlarımin birleşmesi dehamin zaferidir. İnşallah yarına böyle keyifli olursunuz. Deniz aSaya gelemiyorum mu artık. Patron boğalar salmış sena sivri testere ağzında toslayacaklarmis. Demedi deme. Bak nikime değilsin diyemicam seni sevim nikimin babası sin nede olsa ansada sesim elini öpmeye gelcem de başına koyarmiyim bilmem. İstediğin kadar başkası adına hatlı o şu basmaya fakir teli kullan. Sevcaz seni nikimde değil.

8.  Alıntı Originally Posted by Volkan181818 Yazıyı Oku
    Emeğine sağlık dostum çok saol
    Eyvallah Volkan kardeş, sizler de sağolun.

Sayfa 87/814 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •