Hayır normalde ilgilenmem de sonra gelip burada ahkam kesion ondan artık radarimda bir sonraki gelişinde ahkam keseme diye... selametle yolun açık olsun
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır normalde ilgilenmem de sonra gelip burada ahkam kesion ondan artık radarimda bir sonraki gelişinde ahkam keseme diye... selametle yolun açık olsun
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaa süper oldu bu forum haa airde girdi devreye haydee halaya ben olmasam kağıt çıkmaz lafina takildim ben yaa o ne büyük sözdü emrediyorum spek hemen kağıdı yükselt süpermiş 😀😀😀
Spek bile uyuz oldu yaa bu sevinçle yarın kesin 52 açar 😂😂😂
Özellikle kapamiom. Nedenini yarın ve sonrasında koş koş beklerken yazdıklarımın şifresini çözmeye çalıştığında anlarsın. Belki. Ve ulu Trnsk zedenin şikayetlerin yüzünden silinen mesajları da okalsayfi keşke dersin ama iş işten geçmiştir artık Aval Aval anayasa bakar
Airforce hala alamamış Bigband noldu kule noldu dio . Yüce matematik dehasirlyla 0.48 ile 1.22 maliyet karşılaştırıo. Birincisi 0.488 yani 49 o satışim ki alışı 0.41 . Diğeri ansa dan son alış postam. Neyin kafasıyla bu karşılaştırma? Big Bang otelendi güzelim. Kulein de noldunu nerene ... bugün anlarsın belki. Deham ansada hemen gelecek yüksek karı trnsk da sizin aylardır beklediğiniz gibi misin miskin bekleyeceğimi son anda anladı . Ansa da zaten yazdım. Ajan morfe beni takipte olup benden feyz alma pesindeyken görüp sizi üzdü. Ben napıyım.
Kademenin 48 49 oluşunun bir.önemi yok lakin burda bile yalan söyleyen insan gelmiş dehadan bahsediyor bak arkadaşım ak yatirimin satışlarının %90 i öğlen saati ve o saatlerde 49 görmedi 48 gördü hem o saatte satan ansayi 17.55 de ancak alabilir ayrica takasa bak ak yatirim satış ortalaması 48.8 değil 48.2 benim için önemsiz ama 1 kademe yalana bile daha fazla rezil olmak istersen sn cefaksdan saat saat ve hangi rakamdan kim almış kim satmış isteyelim de gör artık kendini de kandirmaktan vazgeç neyse sen git ansayla oynaş biraz sana bir zamanlar ne dedim onu da hatırla sağdan sola çok zıplarsan kazanma havası atarken batarsın ama anladığında çok geç olur. Kibir ve ego insani felakete götüren özelliklerdir.
Aklivevveller ben 14.50 de falan yazmadan önce trnsk da bu dönüşün mujdesunden bile habersizdi. Ama en basit hacım fiyat ilişkilerini okuyamadiklarindan boş yere bi müddet daha kule bekleyecek ler
Yer İmleri