Aslýnda bu kaðýda saatlik bakmak hiç bir fikir vermiyordu bu haftaya kadar. Ancak hacim arttýðý için kayda deðer bir deðiþiklik oldu.
Þöyle ki saatlik olarak fibonacci geri almasýný yaptý ve dediðim gibi 46 dan döndü (45 de olabilirdi benim ki bir ön görüydü ve tuttu)
Þimdi grafikten de göreceðiniz üzere bandýn dýþýna çýkan hareketi ortalamaya deðdirip yukarý attý. Burda önemli olan nokta ortalamanýn baþýný eðmedi. Bu olumlu bir geliþme. Þimdi tekrar üst banda doðru bir yükseliþ sonrasý kaðýdýn ortalamasýný 50 kuruþ civarýna getirip bir atak daha yapabilir. Ancak bu anlattýklarým SPK'nýn erken bir kararýnda, þirketin ilave bir haber göndermesinde tamamen bertaraf olur.
Ayrýca bu yazdýklarým tamamen beni baðlar. Ben 53 den 46 geri almasýný tahmin etmeme raðmen ne 1 lot aldým ne de 1 lot sattým. Bu kaðýt teknik taktik dinlemez bam bam gider arkasýndanve daha sonra
yapabilirsiniz.
Evet þimdi gelsin beðeniler. Çatlasýn düþmanlar.
Not: Sakýn bir delilik yapýp yatýrým tavsiyesi olarak almayýn. Zarar edersiniz oturup aðlarsýnýz.




ve daha sonra
yapabilirsiniz.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri