Gerçi ons bugün 20 dolar arttı, 1360 oldu.Hala da artmaya devam ediyor, rekor gelebilir.
Printable View
Gerçi ons bugün 20 dolar arttı, 1360 oldu.Hala da artmaya devam ediyor, rekor gelebilir.
Istanbul ve ankara...ne kadar musterileri varsa o kadar genel merkezde nazlari var...
Ya sifir araba gibi dusunun. Ben oldugum ilden hic almadim. Otururum yaklasik 20 ili ararim bayileri. En dusuk veren ilden gidip alirim. Abartmiyorum 20 bine kadar fark cikiyor sifir arabada...bu cok pahallida daha da artabilir
Fon noktasında bir önerim yok fakat alım satım makası 3 TL ise gram altında 1 yıl altın fonu taşımak size daha kazançlı olabilir. Genelde altın performansını tam yansıtmasada altın fonları alım satım makasını tölare edebilirler 1 seneden fazla taşımayacaksanız. Fon yönetim gideri düşük bir fon bulursanız işinizi görür.
Şubeden yarım saatte açılıyor.
Bu ing kadar musteriyle alay eden banka yoktur. Kampanyalari cok komik
Mesaj geldi 1 temmuza kadar 4 defa 125 tl benzin alirsam 25 tl verecekmis. Olaya bak 10 gun kalmis 4 defa 125 almami istiyor. Beni cidden kamyon soforu zannediyor...
Altın fonlarına pek kafam yatmıyor.Altın artıyor oda artıyor, altın düşüyor oda düşüyor.Karımdan bir de % 10 stopaj var.
Ee onun yerine gram altın alırım, üstüne birde vadeli altın hesabına yatırırım, kardan stopaj falan da yok .
Asyanin etkisini merak ediyorum ama dayanamayip sizacagim simdi...
sn.webster dolar başlığına bir gidin yeni başlığı sizin açmanızı istiyorlar, açınki dolar düşsün deniyor, bi bakın oraya.
Alım satım makasınız ne kadar dar ise çalıştığınız bankada tercih sebebide ona göre artabilir veya azalabilir. 250 TL'de 3 TL olan makas alım satımda %2'ye yakın fark oluşturuyor. Stopaj ve yönetim gider kesintisi bunu karşılayabilir eğer uzun süre taşınmayacaksa.
altın fonlarında ;
A) 5 yıllık zamanda ( haziran 2014-haziran2019 ) en iyi getiriler ilk dörtte sırasıyla : hsbc ak iş teb
B) 3 yıllık zaman periyodunda en iyi getiriler ( cicibiciyi saymazsak** ) ilk dörtte sırasıyla : iş ykb hsbc ak
C) 5 yıllık ve 3 yıllığın ikisinde de ilk dörde giren fonlar : hsbc ak iş
D)1 yılda ( 18haziran 2018 - 18 haziran 2019 ) ilk dörde girenler ( cicibiciyi saymazsak** ) ykb garanti deniz iş
E) 3 yıllık ve 1 yıllığın ikisinde de ilk dörde giren fonlar : ykb iş
F) yılbaşından itibaren en iyi getiren ilk dört fon sırasıyla : garanti teb iş fiba
G) 1 yıllık ve yılbaşından itibarenin ikisinde de ilk dörde giren fonlar : garanti iş
A B D F nin hepsinde de olan fonlar : iş
** cicibici 10 temmuz 2018 14 ağustos 2018 tarih aralığındaki altın rallisinde ( gram altın ) diğer fonlara göre % 50 gibi fazla getirisi olmuş idi... 10 temmuz ile 13 temmuz arasında cicibicinin getirisi % 25 olmuş ... o dönemde diğer fonlar , altın 10 temmuz 16 temmuz arası % 5 gibi artmıştı... cicibici bunu nasıl yaptı .. mesela bazı günlerde yukarı spikelarda , sanırım yüksek fiyatları yakalayıp fonda sat al yaptı ... 12 temmuz 2018 ve 13 ağustos 2018 yukarı hareketleri ve dönüşleri .... sanırım buralarda trade yapti fon ... tepeden sattı , tekrar aldı...
Benim incelediğim kadarıyla yabancı ülke eurobondu veya kira sertifikası içeren fonlar döviz bazında artı getiri elde etmişler. Eğer incelediğiniz fonda buna benzer ürünler içeriyorsa. Şu an döviz mevduat faizinin üzerinde getiri elde etmiş olabilirdiniz. Tabi benim söylediklerim geçmiş performanslar üzerinden olduğu için alacağınız fonun son dağılım raporu size daha net bilgi verecektir bu konuda
altın fonu için sürpriz at olarak cicibiciyi , orta uzun vade için iş'i , son zamandaki atağı ile de garanti'yi tercih ederdim.... 3 üne de fertiği eşit olarak margarinlerdim...
madem mantık bir noktadan diğerine götürüyor , o zaman halay çeker her yere gideriz ...
Mertkucukuncu ustada 50 defa dedik dolar alma ons al diye...
Onsa bakarmisiniz kudurdu gidiyor...
Ben bölümü kazandığımda bizim sınıfta hazırlıkta sadece tek kız vardı tüm bölümde hazırlık okuyan oda kızıl saçlı hafif dalgalı saçlı dehşet birşeydi 🤣🤣🤣
Bölümde de toplam 4 tane kız vardı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizde hatali bilgi olmaz. Okuyunuz lutfen...
https://www.tech-worm.com/bitumlu-se...sistler-nedir/
Computer
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi