Yapmadı ama düşecek batacak diyenlere sitemdir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Yapmadı ama düşecek batacak diyenlere sitemdir
Maaşallah dediğim 40 gün yaşamıyor.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş bunların inançları yok bunlar diyoki... çarparız çurparız yeriz içeriz bu yaşamda kafamıza göre takılırız ölünce de herşey bitiyor ne öteki taraf var ne de öldükten sonra diriliş.... o yüzden umurlarına bile takmıyorlar aslında söylenecek çoook şey var ama
Anlaşılmayan yada hatırlanmayan yada unutulan bir konu var, iheva , gzt, ihyay buralara nasıl geldi( gerçi gm yi bu olay olumsuz etkiledi) çinli,gop, kanal istanbul falan değil sebep esas sebep patrondan destur alan Ünlü spek cihan sütşurup, ve hala hakim durumda , bu daha ihlasa dokunmuş hali , hele birde onu ele alırsa seyreyle şenliği, Yazdıklarım tamamen hayal ürünü olup, etkilenmemenizi şiddetle tavsiye ederim YTD
İleri hareketler yüz güldürmediği gibi düşüşlerde öldürmüyor. Biz buradayız canım benim gitmeyi düşünmüyoruz. Hedef belli sabır sonsuz, İhlastan gelecek olana ihtiyaç yok.
Yani sıkıntı yok keyif yerinde..
Bir gün düşer bir gün çıkar.
Çay demini bulur elbet...
Bol ve keyifli kazançlar...
Doğru diyosun getto hocam, görüntü aynen söylediğin gibi. Haberler genelde bahane olarak kullanılır ve ağa babalar bunu isterse terse de kullanır. Bazen zarar açıklayan hisse tavan tavan giderken, kar açıklayan hissenin düşmesine şahit olduğumuz gibi. Yani iyi haberi mal boşaltmak için, kötü haberi mal toplamak için de kullanabiliyorlar. Sonuçta niyet önemlidir. Bizim için bu iblisler niyetini doğru mu yoksa tersden mi okutuyor ben şahsen tam emin olamıyorum. Pesemistik ile iyimserlik arasında gidip geliyorum. Çünkü algılarımızla çok güzel oynuyorlar ve bu konuda profesyoneller. Ayrıca bunlara iblis diyorsak herşeyin bize gösterildiği gibi olduğunu sanmak da ne kadar doğru olur ayrı bir tartışma konusu. Herşeyin hayırlısı, inşallah bu defa herşey güzel olur.:)
Sağolasın ortak bilmukabele...
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık iyice ortaya çıktı ki bu kağıt 1 i geçemez.Geçerse müconun planı biteer.Çünkü o kadar güven veriyorki nominal üstünde çok az kişi ihlas kağıdı alır..Bu yüzden benim ön görüm bu iş şimdilik bu fiyatlar ile nominal arası gider gelir. ÇÜNKÜ bu aralık müconun işine gelir...Ýükselt ver...alçalt al...Bunu nominal üstünde şimdikinin onda biri oraninda yapamaz...
Daga istedikleri kadar dökemediler sanırım. Bir süre daha yukarı aşağı salladırırlar. İstedikleri kadarını aldıkar mı yine gaza basarlar tekrar. Basın yayını boşa Hizmet hareketi işlevi görmüyor. Bunun karşılığı olacaktır elbette
Bos laflar bunlar..ici dolu olmayan..ya tutarsa diye soylenmis sozler..ytd
5 ayda 2 kez sattım ve ikisinde de 2 kademe alttan yeniden aldım. Şu anda da korana yüzünden aynı şeyi düşünmüyor değilim.
83 üzerinde kaldığı sürece yeni bir deneme yapabilir diye düşünüyorum
yayın yerinde duramıyor
Sabah 1,34 Gösterip sonra 1,25 geriledi
Amma Agrasif Hareketler
Kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyor..isterse 5 dakkada yuzde 20 degil %200 yapar..ytd
Trump "ben vazgeçilmezim anlami taşiyan sözü<secilmezsem borsa çöker> bu tehdit . Corona boş.
Ky minik parasiyla hissenin elini ayağini bağlar ağzinada gemi vurur.
Ky bu 22 nisanda satmayacak 10 martta da satmayacak.
Boş boş yazılar eğer hissede kontrol olmasaydı kağıt zart zurtun dediği gibi şimdiye kadar 60 kuruşlardaydı ...
Sözcü Çelik. Rejime verilen süre dolunca TSK görevini yerine getirecektir... Son iki gün
Yayın Devreleri kesti
Kontrolün onda bunda şunda olmasının ne önemi var . Onlarda olunca 60 kuruşa hiç düşmeyecek mi yani. Sanki daha önce kontrol onlar da değildi de mi 20 kuruşlara düştü.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Suan yaptiklari..aradiklari ortami buldular..ytd
80 de ne kadar lot var paylaşabilir misiniz.
0,80 de ne kadar lot var paylaşabilir misiniz, lütfen
Yaklaşık 2 milyon var ama kafasına göre siliyor ekliyor dikkate alma bence
Teşekkürler
Yuksek risk ile kastimiz budur aldiginiz
riske deger bir getirisi olur mu ¿
Yalniz su gercegide goz ardi etmemek lazim
dusecek olsa coktan 50 kuruslari bulmustu
piyasalar duzelse gideri var sanki ama borsa bu
savas hastalik deprem secim her seyden etkilenir
bir de ihlas grubu ugursuz olduguna
inaniyorum ne zaman yukselse ya darbe olur