https://i.imgyukle.com/2020/07/27/SW7TsQ.png
Printable View
1 e 20 giden firmalar var bu bozuldu gidemiyor bi türlü
Bilançoya göre tekrar dönebilirim demiştim ve kapanışta tekrardan bir miktarla geri döndüm.
Bilançoda hasılat, ve kar pandemiye rağmen çok iyi, şirket epey üretime ara vermişti çünkü, ayrıca bugünkü düşüşte, Bfren, Jants, Yksl, Burce, Burva hiçbirisi tavanı bile bozmadı. Cemts gere sektör gerekse gelen iyi bilançoya rağmen geride kaldı, bir de şu Mercedes onayı da gelmedi, Ciğerci ve Magurus paydaşlara selamlar tekrardan.
Sayın;bawer.
Ben zaten size gitti gözüyle bakmamıştım.:)
Bakın, yukarıda ismini yazdığınız şirketler nereden nereye geldi...
Bizim kabız CEMTS baktı baktı durdu...
İnanın o ismini saydığınız tahtalar bir gevşerse, bu lanetli onlardan fazla düşer.
Onlar giderken eteğine yapışamadı, düşerken önlerine yatar artık...
Öğleden sonra 11,30 dan 12,30 a giden tahtayı anında 11,35 e geri gömdüler.
Anlamak mümkün değil...yine yazayım, şu tavan tavan giden isminde çelik olan,
Tahtaların sermayelerine bir bakın...ÇEMTS ın açıkladığı kar kadar sermayesi olanlar var.
Şeytan bunun neresinde???
Ben tahtayı sadece şirket sahibinin görevli elemanları tarafından oynandığına inanıyorum.
Dışarıdan ensesi kalınlar yok bu tahtada...yoksa yeminle takır takır giderdi bu tahta.
YTD...
Sn. Magurus, pandemi sebebiyle bilançodan çekindiğim için kısa bir ara verdim ama inan hep takipteydim.
Şimdi bu sıkıntılı dönemde güzel bir kar yazmış hanesine, inceledim faaliyetlerden yapmış, ayrıca malum tavan tavan giden çelikçiler varken bu da çok kayıtsız kalmayacak diye düşünüyorum, 9 larda bizi çok yordu, biraz metal yorgunluğu oldu.:)
Pek maliyet yazmam ama sattığım fiyatın 0.50 kuruş üstünde geri aldım, beğenirsem fiyata bakmam alırım demiştim zaten. Bakalım Tarmanitör de belki kervana katılır beli mi olur.:)
Cemts tahtasında yıllar içinde bir kaç defa bulunmuştum,
yıllar sonra ilk defa 1 aydır hissedeyim ama
ilk kez uzun bir yolun başlangıcında olduğunu düşünüyorum.
BURCE 3 liralardan 28.50 liraya gitti, utanman hiç yokmu Cemts ve patron Tarmanatör, onun yarısı nerdeyse üçte bir fiyatında olacaksın.
2.Çeyrekte 40 milyon kar yazmış, Mercede ve Mann için denge üretecek şirket. Ama günlürdir tavan tavan giden sektörün diğer çelikleri.
Tarman, arada bir bakıver de sırıtmasın senin şirket yav, millet bir derdi mi var diye düşünür sonra.
https://i.imgyukle.com/2020/07/29/SlGdrs.png
11.45 ustune atıp kalmalı
BURCE 31 lira oldu, bunun üç katı oldu, çelik değil de altın işi mi yapıyor.
Tarmanatör başladı hayırlısıyla...
Kervana yetişmek için çok çalışması lazım.:)
Erken havlu attın Tarman, Burce tavan serilerine devam ediyor, Bfren zaten dünya tavan yapmıştı o döndü diye bu kadar da verilmez ki.
12.40'dan 11.40'a düştü ayıp yahu.
Bu Mercedes'den haber gelseydi de tekrar 12 leri geçek, çok uzadı bu iş.
%5 düşecek kadar ne oldu bu kansıza???
Lanet olasıca tahta.:seyt:
Birde devre kesiciye yakalanmış...nasıl bastılar'sa.
YTD...
Dün taban olan hisse bugün yerinden kalkamıyor, yarısını geri alması lazımdı en azından.
Bu Mercedes onayını bekliyor, haber gelirse ki artık gelmesi lazım, şirket onay alıp da bizle paylaşmıyorsa yanlış yapar.
En son böyle bir bildirim yaptılar ve hala onay ve üretim için cevap bekleniyor galiba, çok uzadı bu hikaye.
Covid-19 seyahat kısıtlamalarının halen devam etmesi nedeni ile MERCEDES firması tarafından yapılması planlanan saha ziyareti iptal edilmiş olup, yeni üretim hattı onayı için gerekli teknik dokümanlar MERCEDES firması ile dijital ortamda paylaşılmış ve MERCEDES firmasından onay beklenmektedir. Yeni üretim hattı onayı sonrası bu hatta da seri üretime geçilecektir.
Aradan kaç hafta geçti, bunlar unuttalar mı acaba.
b.b. böyle havalarda nil timsahı gibi olur y.t.değildir
Jants, Bfren, Burce vs. ikinci tavan dalgası başlarken Tarmanatör ortalıkta görünmüyor yine, Mercedes de kaldı.
Tavan özürlü sanki, kıçını yırtarak ancak artı olabiliyor, neyin eksik onlardan.
Sayın; Ciğerci
Neredesiniz?? bi gelinde sevin şu CEMTS I...
Yoksa tahtanın gideceği yok.:kahkah::kahkah:
Dinlenme dönemine girdi. Ama hareket çekmesi yakındır. Fazla bir zamanı olmayacak.
Tavan yakın dostlar fazla beklemeyeceksiniz merak etmeyin :)
Helal olsun mühendis bey, çölde bir damla suya hasret kaldık.
Mercedes haberi gelmedi bir türlü, ilaç olurdu bize.
Burce'de ne varki böyle tavana yapışıtırıyor da bizimkisi ekside.
Tarman şkan, Cemts şampiyon diye beklerdik ama Burce şampiyon oldu, bfren oldu, Balat oldu.:)
Kapanışta sağlam aldılar. Bu hisse gider fazla durmaz bence benden söylemesi ;)
Dünkü rallide bizi yine turumar ettin Tarman, bir Burce tahtacısına bak biraz.
Uçacak kaçacak diye bir şey diyemem ancak beklentisi yüksek olan kağıtlardan biri. Şurası bir gerçek borsada yatırımcı olmak için biraz sabırlı olmak gerekiyor.
10.30 ustune atıp kalırsa 10.50-10.70 ve 11.00 olması muhtemel ytd
Bu Mercedes işinden umudumu kestim, aradan o kadar zaman geçti bir onay haberi gelmedi daha.
Şirket de hiç bir açıklama yapmıyor, son durum nedir.
Lanetli tahta...
Yokuş aşağıya koşturuyor yine.:vk::vk:
YTD...
Böyle rezil bir tahtacı görmedim, nerdeyse devre kesecek.
Tarman ne isterse onu yapıyor, dengesiz dengeci.