Sayfa 86/479 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 681 - 688 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,117
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
     Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    CEMTS açıkladığı karı kadar sermayesi olan bazı çelik firmaları,

Şu anda CEMTS tan çok daha pahalı işlem görüyor.

Hele hele yksln 15 tl ye dayandı...

YTD

3. 1 e 20 giden firmalar var bu bozuldu gidemiyor bi türlü

4.  Alıntı Originally Posted by magurus Yazıyı Oku
    CEMTS açıkladığı karı kadar sermayesi olan bazı çelik firmaları,

Şu anda CEMTS tan çok daha pahalı işlem görüyor.

Hele hele yksln 15 tl ye dayandı...

YTD

Bİlanço döneminde tekrar bakarım demiştim ve pandemi döneminde şirket kar yazmayı becermiş.
    Tekrar takibime girdi ama önce detaylı bir incelemeden sonra ancak değerlediririm, hisse sanki zarar açıklamış gibi ekside dikkatimi çekti.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Bilançoya göre tekrar dönebilirim demiştim ve kapanışta tekrardan bir miktarla geri döndüm.
    Bilançoda hasılat, ve kar pandemiye rağmen çok iyi, şirket epey üretime ara vermişti çünkü, ayrıca bugünkü düşüşte, Bfren, Jants, Yksl, Burce, Burva hiçbirisi tavanı bile bozmadı. Cemts gere sektör gerekse gelen iyi bilançoya rağmen geride kaldı, bir de şu Mercedes onayı da gelmedi, Ciğerci ve Magurus paydaşlara selamlar tekrardan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    KARŞIYAKA
    Gönderi
    885
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bilançoya göre tekrar dönebilirim demiştim ve kapanışta tekrardan bir miktarla geri döndüm.
    Bilançoda hasılat, ve kar pandemiye rağmen çok iyi, şirket epey üretime ara vermişti çünkü, ayrıca bugünkü düşüşte, Bfren, Jants, Yksl, Burce, Burva hiçbirisi tavanı bile bozmadı. Cemts gere sektör gerekse gelen iyi bilançoya rağmen geride kaldı, bir de şu Mercedes onayı da gelmedi, Ciğerci ve Magurus paydaşlara selamlar tekrardan.
    Sayın;bawer.

Ben zaten size gitti gözüyle bakmamıştım.

Bakın, yukarıda ismini yazdığınız şirketler nereden nereye geldi...

Bizim kabız CEMTS baktı baktı durdu...

İnanın o ismini saydığınız tahtalar bir gevşerse, bu lanetli onlardan fazla düşer.

Onlar giderken eteğine yapışamadı, düşerken önlerine yatar artık...

Öğleden sonra 11,30 dan 12,30 a giden tahtayı anında 11,35 e geri gömdüler.

Anlamak mümkün değil...yine yazayım, şu tavan tavan giden isminde çelik olan,

Tahtaların sermayelerine bir bakın...ÇEMTS ın açıkladığı kar kadar sermayesi olanlar var.

Şeytan bunun neresinde???

Ben tahtayı sadece şirket sahibinin görevli elemanları tarafından oynandığına inanıyorum.

Dışarıdan ensesi kalınlar yok bu tahtada...yoksa yeminle takır takır giderdi bu tahta.

YTD...

7.  Alıntı Originally Posted by magurus Yazıyı Oku
    Sayın;bawer.

Ben zaten size gitti gözüyle bakmamıştım.

Bakın, yukarıda ismini yazdığınız şirketler nereden nereye geldi...

Bizim kabız CEMTS baktı baktı durdu...

İnanın o ismini saydığınız tahtalar bir gevşerse, bu lanetli onlardan fazla düşer.

Onlar giderken eteğine yapışamadı, düşerken önlerine yatar artık...

Öğleden sonra 11,30 dan 12,30 a giden tahtayı anında 11,35 e geri gömdüler.

Anlamak mümkün değil...yine yazayım, şu tavan tavan giden isminde çelik olan,

Tahtaların sermayelerine bir bakın...ÇEMTS ın açıkladığı kar kadar sermayesi olanlar var.

Şeytan bunun neresinde???

Ben tahtayı sadece şirket sahibinin görevli elemanları tarafından oynandığına inanıyorum.

Dışarıdan ensesi kalınlar yok bu tahtada...yoksa yeminle takır takır giderdi bu tahta.

YTD...
    Sn. Magurus, pandemi sebebiyle bilançodan çekindiğim için kısa bir ara verdim ama inan hep takipteydim.
    Şimdi bu sıkıntılı dönemde güzel bir kar yazmış hanesine, inceledim faaliyetlerden yapmış, ayrıca malum tavan tavan giden çelikçiler varken bu da çok kayıtsız kalmayacak diye düşünüyorum, 9 larda bizi çok yordu, biraz metal yorgunluğu oldu.
    Pek maliyet yazmam ama sattığım fiyatın 0.50 kuruş üstünde geri aldım, beğenirsem fiyata bakmam alırım demiştim zaten. Bakalım Tarmanitör de belki kervana katılır beli mi olur.

8. Cemts tahtasında yıllar içinde bir kaç defa bulunmuştum,
    yıllar sonra ilk defa 1 aydır hissedeyim ama
    ilk kez uzun bir yolun başlangıcında olduğunu düşünüyorum.

Sayfa 86/479 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •