Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
1 e 20 giden firmalar var bu bozuldu gidemiyor bi türlü
Bilançoya göre tekrar dönebilirim demiþtim ve kapanýþta tekrardan bir miktarla geri döndüm.
Bilançoda hasýlat, ve kar pandemiye raðmen çok iyi, þirket epey üretime ara vermiþti çünkü, ayrýca bugünkü düþüþte, Bfren, Jants, Yksl, Burce, Burva hiçbirisi tavaný bile bozmadý. Cemts gere sektör gerekse gelen iyi bilançoya raðmen geride kaldý, bir de þu Mercedes onayý da gelmedi, Ciðerci ve Magurus paydaþlara selamlar tekrardan.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Sayýn;bawer.
Ben zaten size gitti gözüyle bakmamýþtým.
Bakýn, yukarýda ismini yazdýðýnýz þirketler nereden nereye geldi...
Bizim kabýz CEMTS baktý baktý durdu...
Ýnanýn o ismini saydýðýnýz tahtalar bir gevþerse, bu lanetli onlardan fazla düþer.
Onlar giderken eteðine yapýþamadý, düþerken önlerine yatar artýk...
Öðleden sonra 11,30 dan 12,30 a giden tahtayý anýnda 11,35 e geri gömdüler.
Anlamak mümkün deðil...yine yazayým, þu tavan tavan giden isminde çelik olan,
Tahtalarýn sermayelerine bir bakýn...ÇEMTS ýn açýkladýðý kar kadar sermayesi olanlar var.
Þeytan bunun neresinde???
Ben tahtayý sadece þirket sahibinin görevli elemanlarý tarafýndan oynandýðýna inanýyorum.
Dýþarýdan ensesi kalýnlar yok bu tahtada...yoksa yeminle takýr takýr giderdi bu tahta.
YTD...
Sn. Magurus, pandemi sebebiyle bilançodan çekindiðim için kýsa bir ara verdim ama inan hep takipteydim.
Þimdi bu sýkýntýlý dönemde güzel bir kar yazmýþ hanesine, inceledim faaliyetlerden yapmýþ, ayrýca malum tavan tavan giden çelikçiler varken bu da çok kayýtsýz kalmayacak diye düþünüyorum, 9 larda bizi çok yordu, biraz metal yorgunluðu oldu.![]()
Pek maliyet yazmam ama sattýðým fiyatýn 0.50 kuruþ üstünde geri aldým, beðenirsem fiyata bakmam alýrým demiþtim zaten. Bakalým Tarmanitör de belki kervana katýlýr beli mi olur.![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Cemts tahtasýnda yýllar içinde bir kaç defa bulunmuþtum,
yýllar sonra ilk defa 1 aydýr hissedeyim ama
ilk kez uzun bir yolun baþlangýcýnda olduðunu düþünüyorum.
Yer Ýmleri