Ingiltere başbakanı johnson yoğun bakıma kaldırıldı- bbc muhabiri
Printable View
Ingiltere başbakanı johnson yoğun bakıma kaldırıldı- bbc muhabiri
Dolarla fiziki altın aldılar külçe o zaman hareketli olduğu içinde makas çok açıktı .
1680 lerden aldılar birde kiloda 1000 dolar fark verdiler hareketli olduğu için
Aynen kısmetten öteye köy yok
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Norvec ve Danimarka Cavid19 u yendiklerini ve 15 Nisan itibariyle kres ile ilkokullari acacaklarini ilan etti. İsvec zaten hic kapamamisti. Yaslilara bazi onlemler ve sosyal mesafe disinda bir onlem yok İsvecte.
İyi akşamlar,
Bist30 değerlendirdim,
https://youtu.be/ameQRY7AVpM
Keyifli Seyirler,
Bol kazançlar,
Görüldüyse sileceğim. Şüphe duyacağınıza biraz kulak verin bence. 20 yılda çok kaybettim ama son 6 ayda çok şey verdi bana borsa. Bu doğrulardan artık asla vazgeçmem.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizce bugün yanlış olan ne borsalar bu kadar artı olurken ? Ons mu yoksa petrol mü hatalı. Özellikle bizde dolar ve borsa fiyatlaması. Benim aklım ermedi hep terse kalsın bugün o yüzden
Türkiye geçtiğimiz son 2 yılda abd tahvillerini sıfıra indiriyor neredeyse, altınları Türkiye ye taşıyor. Dışarda bir şey bırakmıyor. Altın rezervinde 2019 da en çok rezerv arttıran ülke oluyor, dünyada altın rezervine 10. Sıraya yükseliyor...
Lan yoksa??????
İşin şakası döviz rezervine bakıyoruz ama altın daha önemli hale geleceği malum.. hayretler içerisinde hükümet altın rezervini yükselterek baya sağlam bir iş yapmış. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler.. altın rezervi coştu...
İspanya’da 19 binden fazla sağlık çalışanı koronavirüse yakalandı: Toplam vaka sayısının yüzde 14’ü https://sptnkne.ws/BWUS
Son dakika. İngiltere Başbakanı Boris Johnson yoğun bakıma alındı
Dun yetkililerle haber yapmislar İsvecten. Onumuzdeki surecte zorlanacagiz ama vazgecmeyecegiz diyor.
İtalya durusunu bozmaz ise guven veriyor. İnsallah acele etmezler.
İspanya, Fransa ve Britanya hic ama hic guven vermiyor. Su durumlarina ragmen yeterli tespit yapamiyorlar hala. Gunluk verileri cok tutarsiz. Bu uclu basimiza bela olacak.
109.975 açtığım 370 kontratı 110.40 dan stop ettim. Yarın net yön bulmadan girmeyeceğim. Dow dax düzelmeden gidiyor. İzlemeli.
Cort cort diyip,batarsa batsın diyen inatla cort açan arkadaş cortingen oldu mu? Piyasa çarpar adamı
Harvard Üniversitesi Genetik Bölümü/Prof. Dr. Gökhan Hotamışlıgil:
Koronavirüsün genetik yapısı çözüldü. Ancak salgın geldi bitti denemez. İkinci, üçüncü dalga gelebilir. Virüsün insan yapısı olduğunu söyleyecek verimiz yok. Komplo teorileriyle zaman harcanmamalı.
Türkiye CDS leri 642 düzeyinde yanlış görmüyorsam..
500 üstünde olunca konuşacak bir sey kalmıyor diyor ekonomistler ...
Yabancilar sürekli satıp çıkıyor ...
ÇOK BÜYÜK BİR CİSİM DÜNYADAN FARKLI BİR ŞEKİLDE BİZE YAKLAŞIYOR...
Viopta 1000 puan 2000 puan çarpıp kenara çekiliyorum..
Aslanlar gibi kahramanca savunulan
15840 dibinin tutmasının bu verilerle mumkunnolmadigini düşünüyorum. ..
Esas yön hala aşağı. ..
Ya yeni bir seçim ya imf anlaşması.. ne bizi bu dipten çıkarır bilemiyorum. ..
V çıkış çok iyimser...
Yukarı gelsin kısayim
Yatırım matirim önerisi degildir
Son 3 yıla göre maalesef geneli kaybediyor. Eskiden hatırlarsanız burası kar edenlerle doluydu, gerçekten de ediyordu herkes..
Ben 10bin lirayı trade ederek 80bin yaptığımı hatırlıyorum, 2017 de 80bini masada bıraktık orası ayrı..
1. Sebep, bistech değişimi. Gelince anımda her şey değişti, gaplar çoğaldı, indikatörler, sistemler çalışmamaya başladı.
2.) margin call bakiyesinin yüzde 25 den, ani bir kararla sıfıra indirilmesi. Hala sıfırda.
Daha aklıma gelmiyor.. ek yapabilirsiniz...
Bu iki değişimden sonra Viop da para kazanması şansı yüzde 50 den yüzde 25 hatta daha da altına düştü..
Bütün kişisel bilgileri görünüyor ama!!!!
[QUOTE=Bear_Bull;4313387]egemens
yolladığın dekontun resmi
[]
nısan ve hazıran 600p olması gerekırken su an 100 olmus durumda bı fılm var yıne
Böyle bir dekontun (bu şekilde yayınlanması) kanunen yasak.
Bence silin ya da sildirin.
Altın yüzde 5 dow yüzde 6 ralli
Boris Johnso yoğun bakımda
dolares 6790..............................fakırlesıyız....