Sayfa 87/1002 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 689 - 696 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Boris johnsonun olayı da Münir Özkul a dönecek.
     Alıntı Originally Posted by hakansahin Yazıyı Oku
    Ingiltere başbakanı johnson yoğun bakıma kaldırıldı- bbc muhabiri
    bang bang you shot me down..

2. Görüldüyse sileceğim. Şüphe duyacağınıza biraz kulak verin bence. 20 yılda çok kaybettim ama son 6 ayda çok şey verdi bana borsa. Bu doğrulardan artık asla vazgeçmem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Norvec ve Danimarka Cavid19 u yendiklerini ve 15 Nisan itibariyle kres ile ilkokullari acacaklarini ilan etti. İsvec zaten hic kapamamisti. Yaslilara bazi onlemler ve sosyal mesafe disinda bir onlem yok İsvecte.
    İsveç Norveç 5-10 milyonluk ülkeler. Orada doğal bir karantina var. Covid kalabalık ülkelerin sorunu.
    bang bang you shot me down..

4.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    ea445fe6a1a0a5ee5f709832a7c84cb2.jpg[/IMG]
    Dekontu atarsınız. toplayın Çıkarın. Onları da atabilirim ama yeterli. Ekstre falan istemeyin zor iş.
    Gönderiyi yeniden düzenledim. Ekran paylaşmayı sevmiyorum

Attım hocam 50 TL Löseve fakat burdan nasıl paylaşım yapılır bilmiyorum istediğiniz yere atabilirim saygılar daha fazla kazanırsınız umarım İnşallah

5. Sizce bugün yanlış olan ne borsalar bu kadar artı olurken ? Ons mu yoksa petrol mü hatalı. Özellikle bizde dolar ve borsa fiyatlaması. Benim aklım ermedi hep terse kalsın bugün o yüzden

6.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Görüldüyse sileceğim. Şüphe duyacağınıza biraz kulak verin bence. 20 yılda çok kaybettim ama son 6 ayda çok şey verdi bana borsa. Bu doğrulardan artık asla vazgeçmem.

sizi çok iyi anladım. teşekkür ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Attım hocam 50 TL Löseve fakat burdan nasıl paylaşım yapılır bilmiyorum istediğiniz yere atabilirim saygılar daha fazla kazanırsınız umarım İnşallah
    Gerek yok hocam. İnsallah siz de kazanırsınız

8.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Norvec ve Danimarka Cavid19 u yendiklerini ve 15 Nisan itibariyle kres ile ilkokullari acacaklarini ilan etti. İsvec zaten hic kapamamisti. Yaslilara bazi onlemler ve sosyal mesafe disinda bir onlem yok İsvecte.
    işveç nüfus 10 milyon 477ölü ,hata yapıyorlar.......

Sayfa 87/1002 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •