yani her seferinde blokeyi kaldır tekrar koy olucak sanırım
Printable View
yani her seferinde blokeyi kaldır tekrar koy olucak sanırım
adamlar kendi silahımla beni vuruyor,artık zoruma ğidiyor,tahtada ayrı dayak,kurumdan ayrı,kendi hissemizle bari dayak yemiyek,,
BHT de Barış Esen, sürekli zorlama espirilerle,
ciddi programları da sulandırıyor..
Hafif kalmaya başladı..!
Sizin grafiğin aynısını aşağıda çizdim. 18 Kasım 2019 haftasında hem RSI 61'de bulunan zirvesini geçiyor hem de endeks 106.000 direncini geçiyor. Ve yaklaşık %18 yükseliyor. Kırmızı ile işaretledim.
Benzer bir durum şu anda XU100 endeks için 1207, RSI için 66 seviyesinde oluşmuş. Bu bölgeler geçilirse yukarı yönlü bir hareket beklerim. Bu bölgeler geçilmedikçe size katılıyorum.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...1322299455.png
Ben bugünkü hareketlere anlam veremedim. Çok sıkışık boğuk bir piyasa oldu yön duygumu kaybettim. Mesela 1315 short basarken 1280 kesin göstermesi beklentisi vardı açıkçası gitmedi. Gidemeyecek gibi hareketler yapınca long denedim bu sefer tuttu bastı alakasiz bir yerde terste kaldım neyse az zararla kapattık tuttu bu sefer o kadar göstermelik hacimsiz bastı ki dayanamadım yine long denedim Allah'tan oradan bir 800 puan aldık baktım beceremiyorum masadan kalktım. Akşam akşam yine dengesiz hareketler yapıyor bence bir tarafa sert gidecek ( haber akışı olumsuz oldugu için acaba yukarı mı diyorum) ama ne tarafa çözemedim. Muhtemelen yarın sadece izleyeceğim. Oyun tarzını değiştirmiş bir süre yatayda sıkışık bantta hareket edecek de olabilir.
İlgiyle izliyoruz vesselam...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bu aciga satis olayinda gariplik var limitli olmali ve baskasinin hissesini bedavaya odunc al sat para kazan hisse sahibi zarar gorsun
Tam bir esek yerine konma olayi :)
Aciga satis hisseleri gebertene kdr yapilmamali ve bedeli olmali
Açığa satis yasagi da iyi degil
Ibrahim abi bu ykb robotu orderbook sniping yapıyor bence. Yani mesela tahtada alış satış arası boşluk var diyelim emir gelirken araya girip kendi mal alıyor/veriyor ve sonraki en iyi/satıcıya ucuza/pahalıya mal çakıyor riske girmeden saliseler içinde. Bunu 1 kademe yarım kademe için bütün gün yapıyor benim gözlemlediğim kadarıyla ve bütün tahtalarda olduğundan şüpheleniyorum özellikle de çöplerde sert hareket sırasında.
Bu kurumların kendi kurumsal işlemi harici py olarak likidite verme kapsamında borsa payı dahi vermeden yaptığı işlemler yok mu? Ben öyle duydum ama sen daha iyi bilirsin sana sorayım.
Bizim elemanların robotu buna benziyor anladığım kadarıyla. Beni yazılım bilgisi olarak aşıyor ama kar görsek elemanlara yaptırırdım komisyonları görünce direk vazgeçti.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şükredin halinize ya :he:
Zimbabve'de yıllık enflasyon yüzde 659'a geriledi -AA
hesaptaki paralar tlref göre nemalanıyor dediniz ama ben şimdi baktım %13.25 yazıyor hangisi dogru...
https://i.hizliresim.com/li92w9.jpg
Herşeyimiz bir tuhaf. Spor haberlerine bakıyorum avrupada falanca takımın filanca oyuncusunun corono virüs testi pozitif çıktı diyor. Bizdekinde ise kayserisporda bir oyuncunun daha testi pozitif çıktı diyor. Bakxnlıktan tut en aşağıya kadar herkes hastalığı saklama derdinde. Adamla kimler temaslı ise adam söylemedikçe kimse bilemeyecek. Futbolcu eskort kız ayarlamışsa hasta iken adını vermez kadının kadında bilmeden virüsü yayar
Dow sürekli aynı şeyi yapıyor
Biz açıkken -300 puan
Kendi kapanışına doğru ya -10 puan yada artı da
herhangi bir tahtada PY ise bile normal komisyonun yarısını öder Borsaya.
At yarışı oynayana TV den canlı yayın
Borsaya Yatırım yapana Anlık/Derinlikli vs dataya ücret isteyen borsa istanbuldan Aracı kuruma komisyonsuz işlem sence olabilir mi?
Aylık 50000 tl ve üstü maliyetle Borsanın içinden emir gönderebilecek KOLAKASYON sistem kiralayabiliyorsanız öncelikli / hızlı emir gönderebilirsiniz.
şimdilik deneme aşamasında benim emirler ufak bakalım lot büyütüp esas işlemlere geçince ne olacak.
benim robottta (Borsya iletilmecesine) 59 değişik emri 3-4 saniyede borsaya basıyor 350 Km. uzaktan iletiyor hemde :kahkah:
Abi bizim idealle filan yapabileceklerimiz tabi çok güzel şeyler ama kısıtlı yani vb filan kullanmıyor zaten gerçekten hızlı sistemler bizimki amatör eğlendirir:) yine çok başarılı tabi ki çok memnunum.
Benim arkadaş, coin işinde neredeyse sıfıra yakın komisyonla çalışıyor, emir silme de ücretsiz, yüz üzeri borsa var hepsine üye ve hepsinde çalışıyor robot. Borsa sahiplerinin de çok işine geliyor likidite oluşturuyorlar. Sıfırdan başladı 10m ve artıyor Allah artırsın gözümüz yok. Biz de ufak tefek bir şeyler kurgulayıp çalıştırsak fena olmayacak tabi artık:)
Bilgiler için teşekkür ederim bol kazançlar dilerim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya cemaat-ül vade...
İşte gördüğünüz gibi bizim pala-global pala ortak...
Yarın kapanışta 1340-1350 aralığını beklerim.
Pastaya bakın: Garanti-TEB ortak. Yarın Merrill tava yapacaklar.
15.700 diğer longun biri bile küçük yatırımcının değil.
sabah dow vadeli eksi olursa PALA ne yapacak?
Aslında tüm aracı kurumları lav edecen herkes bankadaki hesabını kullanarak Biste direkt emir gönderebilecek.Böyle bir sistem gerekli yani aracı kurumlara hiç gerek yok bence böylece komisyon olayı tarih olur.Öyle bir tuzak kurmuşlarki aracı kurumlar kahveci misali hiç kaybetmiyor.Genelde komisyon oranı bütün aracı kurumlarda 10.000 de 5 değil mi ? ortalama diyelim 10 binde 5 alıyorlar.Fakat aslında öyle değil örneğin hisse aldın on binde 5 otomatik hesaptan kesiyor aldığını hisseyi sattın bi de onbinde 5 ordan kesiyor yani 10 binde 10 komisyon ödüyoruz.herhangi bir hisse aldığında gün gelecek onu satacaksın mecburen bi 10 binde 5 daha bindiriyor.Bir diğer konu sen ister kar et ister zarar et hiç umurlarında değil adam otomatik komisyonunu alıyor.Ne yapıyorlar ??????? ( koskoca bir hiç ) emir göndermek masraf gerektiren bir şey değil internette veya cep telefonun da birine mesaj atmak gibi bir şey.Bir masrafı yok , hesablarında senin paranı muhasebeleştiriyorlar bankalar onu zaten bedava ya yapıyor.Benim düşüncem aracı kurumlara hiç gerek yok hepsni kaldırıcan direk banka hesabından al sat emrini Biste kendin gönderecen onlara pardon (soygunculara) hiç ihtiyacımız yok.
SavunmaSanayiST.com
@SavunmaSanayiST
Türkiye S-400 atışı için Sinop ta NOTAM yayınladı!
blombetk tv barıs esen bankacılıkltan bahsederken konuyu topa getiriyor insanın bu programı izleyesi bile kalmıyor cıvık cıvık hareketler şarlatanlık yapıyor ytd
Beyler seans bittiği için konu dışı soruyorum
çoğunuz seans izliyorsunuz o yüzden en iyi siz bilirsiniz güzel bir çalışma sandalyesi koltuğu öneriniz var mı? bütçe max 2000tl :)
Teşekkürler
ABD ADR
GARAN BIST de pahalı diyorlar ama ABD de 0,82 altına da indirmiyorlar.
https://i.hizliresim.com/Em2vB3.jpg
buradan bakabilirsin...grammer koltuklar çok iyidir...
https://grammerburo.com.tr/tr/urunler/ofis
Teşekkürler otomotiv sektöründe koltuk tedarikçisi firmanın ofis tipinde beklemezdim.
Kaliteli 3.5a buldum ömürlükse verilir
https://m.n11.com/grammer-trevo-9mfa...tugu-P37136086
o fiyata oturma takımı al, geniş geniş yayılırsın...
Yaş / zevk durumlarını bilemem ama şundan alın o paralara hiç gerek yok ve bunlar daha iyidir eminim yerli üretim taş gibi evde bundan kullanıyorum çok kaliteli iskelet metal süngeri düzgün. Tipi gamer tabi ama ofiste bu gonderdiklerinizden kullanıyorum gamer çok daha rahat.https://www.xdrive.com.tr/index.php?...on/mobile/home
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.