Sayfa 86/1000 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Viop - XXVI

1. yani her seferinde blokeyi kaldır tekrar koy olucak sanırım
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ben hiç yapmadım zaten yıllardır hisse işlemim olmadı...ama bloke koyulursa sanırım bloke kalkana kadar sizde al-sat yapamazsınız...

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    mkk da,sanırım al sat için sıkıntı olurmu!!

3. adamlar kendi silahımla beni vuruyor,artık zoruma ğidiyor,tahtada ayrı dayak,kurumdan ayrı,kendi hissemizle bari dayak yemiyek,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    hiiselerin,kurum tarafından açığa satışını nasıl engellerim
    Siz özellikle kiralanması için izin vermezseniz kurum kafasına göre açığa satış yapamaz diye biliyorum. Ve yapılan açığa satışlarda size de kira bedeli ödenmesi gerekiyor.

BHT de Barış Esen, sürekli zorlama espirilerle,
    ciddi programları da sulandırıyor..
    Hafif kalmaya başladı..!

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Abo short kalanlar
    Yaa demi$tik..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bu ilginçmiş...nasıl oluyor ki sizin haberiniz onayınız olmadan hissenizle işlem yapma falan...yıllarca hisse aldım sattım vaktiyle hiç başıma gelmedi...oluyor muymuş böyle sizden habersiz hissenizi alıp-satma işi...tuhaf...

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    adamlar kendi silahımla beni vuruyor,artık zoruma ğidiyor,tahtada ayrı dayak,kurumdan ayrı,kendi hissemizle bari dayak yemiyek,,

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    hakkını yememek lazım..yemediler içmediler, sabahlara kadar akıl düşünüp yabancı çıkışına rağmen borsayı 120 ye kadar sürmeyi başardılar..1 liralık kağıt 30 tl ye çıktı, 2 masa 2 sandalyesi olan aslında iflas etmiş batık şirketler tarihinin zirve nokatalarına yükseldi..
    hamdolsun bu mantıkla borsayı ayakta tutmayı başardık..
    ve tam da yol ayırımında iken bir düşüş senaryosu daha çizeyim..( en son virüsten hemen önce böylesi düşüş senaryosu çizmiştik tesadüf belki tuttu)
    senaryonun mantığını anlatmaya gerek yok, herşey şeffaf, sade, ne görülüyorsa o..
    ama yinede şunu ekleyecem; virüs nedeniyle yapılan düşüş beklenmedik anda geldi ve hızlı yükseldi tekrar, aslında zirve oluşumu yapıyorduk çünkü..

yatırım tavsiyesi değildir..
    Sizin grafiğin aynısını aşağıda çizdim. 18 Kasım 2019 haftasında hem RSI 61'de bulunan zirvesini geçiyor hem de endeks 106.000 direncini geçiyor. Ve yaklaşık %18 yükseliyor. Kırmızı ile işaretledim.

Benzer bir durum şu anda XU100 endeks için 1207, RSI için 66 seviyesinde oluşmuş. Bu bölgeler geçilirse yukarı yönlü bir hareket beklerim. Bu bölgeler geçilmedikçe size katılıyorum.

Sayfa 86/1000 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •