Şaka gibi hareketler. Sat al yapsam bile mutlaka altını görüyor. Kapattım ekrani. Sinir bozucu
Printable View
Şaka gibi hareketler. Sat al yapsam bile mutlaka altını görüyor. Kapattım ekrani. Sinir bozucu
Alanlar şeke 62000 qnb fınans 58000 info52000 Teb 30000 garanti 30 000 diğer 115000
Alış satış kademeleri boş
Kağıt iki kademe kalkıyor anında bank of garanti iş yapı kredi 4 kademe basıyor
İşlemi olmuyor neden acaba
Bu endekste devre kestirdiler ya yazıklar olsun. Sanki battı şirket sanki savaş çıktı allah belanızı versin sizin gibi şirketin. Kasan para dolu borcun yok. Milleti bıktırma peşinde olduğunuz muhakkak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Devre kesici devreye girmiş hayırlı olsun
Yine yanıltmadı. Dikkat dedik. Umarım dostlar kızmamıştır. Ama yıllardır çok çektik. Hareketleri şu dönemde hiç güven vermiyordu ve yazık etti güzelim yükseliş potansiyelini. Manipülasyonun alası yapılmaya devam ediyor. Her türlü konjonktür f/k, temettü, kasada ki döviz, bilanço ne olursa buna alet ediliyor. Eskilerin dediği gibi “Yükselemeyen hisse kötüdür”.
Bu sefil durumun hemen herkesi öfkelendirdiğini düşünüyorum. Ama öfkelenmek sonucu değiştirmiyor.
Evet, manipülasyon var ama bunun sorumlusu manipülatör değil, k. yatırımcının çıkarlarının şirket politikasında bir karşılığının olmamasıdır. Bu durum temel verilerin kağıt üzerinde kalmasına, piyasa fiyatına yansımamasına neden olmakta, daha kötüsü, mevcut manipülasyon temel veriler üzerinden, onlar aracı kılınarak yürümektedir. Zemini olmasa, açıktır ki bu manipülasyon da olmaz!
İkinci sorun daha genel: algoritmik işlemlerin ALGYO dahil, sığ işlem sıralarında manipülatif amaçlı kullanımıdır.
İkisinin de üstesinden gelinebilir. Birincisi için şirket politikası değişime, ikincisi için ilgili kurumlar önlem almaya zorlanarak bu mümkün. Ancak bunun için mağdurların güç birliği yapması, üzerlerine düşeni yerine getirmeleri zorunludur.
Orta ve uzun vadeliler ilk adımı ALGYO'da 16 Kasım'da atmalı.
Ardından birlikte diğer sorun için adım atılmalı.
http://share.matriksdata.com/share.a...11121634033296
Her şey ayna gibi görünüyor. Çünkü hisse sığ, deve kuşunun kendisini saklayabileceği bir ortam yok. K.çı açıkta!
3 defa sat al yaptım ama sağlam zarar yazdik. Sn Azurit e katılıyorum bu lanet herifleri zorlamak lazım. 16 kasım da ne gibi bir hamle yapılacak bir açarsanız sn azurit.
Dolar kısa sürede 8.40 lara çıksın tepki verme, bir anda 7.70 lere çekilsin tepetaklak düş. Bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok. Kapattım ekranı bir süre bakmayacağım, sizlere de tavsiye ederim yoksa kanser eder bu kağıt.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Stop can kurtarır 18 net stop tu hala patronun adamı malımızi sattirmaya çalışıyor diyenleri duyar gibiyim bu işin ego ile alakası yok sonuç ortada herkes kaderini yasar
Düşmez demeyin sağlam demeyin kasası USD dolu hikaye yasayip gördük bugünkü büyük hisselerdeki yükseliş ve yan tahtalardaki çöküş gelecek buhranın ayak sesleri bakınız ABD büyük buhranına ve tedbirli olun.Trump secilemeyisinin acısını finansal piyasalardn çıkaracak.
Bu lanet kağıt 20 hatta 25 üstü rakamları eninde sonunda görecek. Bundan adim gibi eminim fakat biraz zaman ve sabir gerekecek. Yalnız bir haftada gıdım gıdım aldığını bir günde verdiğinde şirket sahibi ben olsam yüzüm kızarırdı. Bunlar ne rahat adamlarmış pes.
Yüz kızarma mı? Utanma mı? Adamın umurunda değil ki. Yıllardır söğüşlediğine bakıyor. Böyle kurumsallık, şirket yönetimi olmaz. Malak gibi paralar dövizde yatıyor. Belki yeni yasa ile bazı şeyler değişir. Ama bu hissenin manipülatörü istemezse ona da bir kılıf bulacaktır.
17.07 altı mokoko....... hayallere devam [emoji57]
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne çok ağlayan var. Şİrkete söven mi dersin.Şirketle alakası ne fiyatının düşmesinin.Şirket sanki, borçlu batak projelere sermayesini gömmüş gibi davranıyorlar.manipülasyonla küçük kumarcıların eline verilen hisselerin fiyatlarındaki gidişlerle karşılaştırmalar.Borsanın ne olduğunu bilmeyenler konuşup duruyor.Yok efendim baskılıyorlar.Yok efendim spek. Elimizden almaya çalışıyor. Sanki 23 üstüne çıkınca satmayacak Aceleniz ne 5 sene beklemişsin .Ne yapacan aldığın parayı.1 sene daha bekle işte. Yatırım kağıdı bu kağıt ederine gelir.Konjonktür uygun değil demekki şuan gitmiyorsa ,inadınız ne, elinizden hiçbirşey gelmez.Sakin olun.Bu işle uğraşmayın, yaşadığınız stŕese değmez.
Bu yoruma katiliyorum , Ekran takip sinir bozucu ama temel analizi kuvvetliyse Sirket kar ediyorsa o kagit hayal ettiginizin otesine gecer gider . Innailmaz sinir bozucu takibi olan bir kagit ne yazik ki . Ama sirket yonetimine falan kizacak bir sey yok, adamlar saglamci parasini dolarda tutuo gerektiginde nakit kraldir der onla gider pazarligini yapar alir istedigi projeyi yaptirir. Iciniz rahat olsun bundan daha kotu ne olur zaten , kapatin ekrani alarmlari kurun gitsin aksam bakin sinir bozmaya gerek yok
https://youtu.be/NK_ZmjLkhXE umudum sensin vur leyla leyla bu türküyü çok dinleyeceğiz galiba
En az haftalikta 5 mum daha gerekli band içinde ki hala bant içinde bu kadar sert hareketler zaten hazırlığı gösterir
Alış satış kademeleri bomboş 1000 lotla 3 kademe indirip çıkartabiliyorsun
Saglam biri bi dalsa da gununu gosterse
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ema 17.5 da bugün yarın oraya gelmesi beklentim. Şu an tepki hareketi gibi gözüküyor. 17.5 üzerine atıp durursa dikkat çeker grafik güzelleşir düşüş feyk deriz. Tabiki ytd
Dünkü kırmızı barın boyu yaklaşık 1.5 lira görünen dip 17. Tepkinin yarı boya yaklaşık 17.7 lere kadar uzanması beklentim. Arkasından yataya bağlayabilir. Tabiki şahsi düşüncelerimdir ytd.
Kap'a bir iyi bir haber düşmüyor yillardir bari biz yaşıyoruz diye bir haber gönderseler
Onların derdi yatırımcıyı sovuslemek kimse umurunda değil
https://imageupload.io/3Mh6OjnJQ5.i
Gunluk trende ucuncu dokunusunu yapti burasinin saglamlasmasi lazim
Hal boyle iken dolar bazli gunluk de boyle.
https://imageupload.io/kIlfNOwyj1.i
https://imageupload.io/kIlfNOwyj1.i
Grafikleri yuklerken sorun olustu ozur 2.36 dolar ustu Dük olur
Devir büyük hisse devri daha önceki yıllarda da büyüklerin yükselişini yerinde sayarak izletmisti
Şirketi arayın hakkınızı savunun sesinizi cikartmazsaniz daha çok zulüm görürsünüz