Sayfa 87/699 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon
Arama sonucu : 5590 madde; 689 - 696 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Bu sefil durumun hemen herkesi öfkelendirdiğini düşünüyorum. Ama öfkelenmek sonucu değiştirmiyor.

Evet, manipülasyon var ama bunun sorumlusu manipülatör değil, k. yatırımcının çıkarlarının şirket politikasında bir karşılığının olmamasıdır. Bu durum temel verilerin kağıt üzerinde kalmasına, piyasa fiyatına yansımamasına neden olmakta, daha kötüsü, mevcut manipülasyon temel veriler üzerinden, onlar aracı kılınarak yürümektedir. Zemini olmasa, açıktır ki bu manipülasyon da olmaz!

İkinci sorun daha genel: algoritmik işlemlerin ALGYO dahil, sığ işlem sıralarında manipülatif amaçlı kullanımıdır.

İkisinin de üstesinden gelinebilir. Birincisi için şirket politikası değişime, ikincisi için ilgili kurumlar önlem almaya zorlanarak bu mümkün. Ancak bunun için mağdurların güç birliği yapması, üzerlerine düşeni yerine getirmeleri zorunludur.

Orta ve uzun vadeliler ilk adımı ALGYO'da 16 Kasım'da atmalı.

Ardından birlikte diğer sorun için adım atılmalı.
    Son düzenleme : Azurit; 12-11-2020 saat: 17:10.
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

http://share.matriksdata.com/share.a...11121634033296

Her şey ayna gibi görünüyor. Çünkü hisse sığ, deve kuşunun kendisini saklayabileceği bir ortam yok. K.çı açıkta!
    İşte Hendek! İşte Devekuşu!

3. 3 defa sat al yaptım ama sağlam zarar yazdik. Sn Azurit e katılıyorum bu lanet herifleri zorlamak lazım. 16 kasım da ne gibi bir hamle yapılacak bir açarsanız sn azurit.

4. Dolar kısa sürede 8.40 lara çıksın tepki verme, bir anda 7.70 lere çekilsin tepetaklak düş. Bunun hiç bir mantıklı açıklaması yok. Kapattım ekranı bir süre bakmayacağım, sizlere de tavsiye ederim yoksa kanser eder bu kağıt.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
    Fazla tevazunun sonu vasat adamdan nasihat dinlemektir.

5. Stop can kurtarır 18 net stop tu hala patronun adamı malımızi sattirmaya çalışıyor diyenleri duyar gibiyim bu işin ego ile alakası yok sonuç ortada herkes kaderini yasar

6.  Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    3 defa sat al yaptım ama sağlam zarar yazdik. Sn Azurit e katılıyorum bu lanet herifleri zorlamak lazım. 16 kasım da ne gibi bir hamle yapılacak bir açarsanız sn azurit.
    Güçlerimizi birleştireceğimiz güzel bir gün olacak.

7. Düşmez demeyin sağlam demeyin kasası USD dolu hikaye yasayip gördük bugünkü büyük hisselerdeki yükseliş ve yan tahtalardaki çöküş gelecek buhranın ayak sesleri bakınız ABD büyük buhranına ve tedbirli olun.Trump secilemeyisinin acısını finansal piyasalardn çıkaracak.

8.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Düşmez demeyin sağlam demeyin kasası USD dolu hikaye yasayip gördük bugünkü büyük hisselerdeki yükseliş ve yan tahtalardaki çöküş gelecek buhranın ayak sesleri bakınız ABD büyük buhranına ve tedbirli olun.Trump secilemeyisinin acısını finansal piyasalardn çıkaracak.
    Sn. Armada, Siz sattınız sanırım bugün.
    Trump'u kimse takmıyor arık.
    Ders almak gerek.

Sayfa 87/699 İlkİlk ... 3777858687888997137187587 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •