Aktif 500 k altina soran olursa yazsin lütfen.
Aktif 500 k altina soran olursa yazsin lütfen.
Aktif pazartesi ve salı günü için 300-500k arasına 35 gün %18.75 verdi. %19 yeni para için zorlanabilir.
yıllık oran sordum 12 aylık 0 stopaj verdikleri oran %16
sene sonunda verdikleri oranlar kalmamış ve düşmeye devm edecekmiş
miktar 1m üzeri banka halk bankası
Dolar şelalesi başladı 6,50 formasyon hedefi. Düşmez diye bana çaçaronluk yapanlara hihihi diyorum şuan
6,80 de kumbarayı bozan 5.50 de bakalım neler bozacak
Dolar 8.50 den 7.30 a geldi, araba fiyatlarına bakıyorum kıpırdamıyor bile. Ev fiyatları hafif zam almış.
Dolar 5.50 :-) Çok iyimser gördüm sizi...
https://twitter.com/ENAGRUP/status/1...976464896?s=19
Adamlar yükselişte kazandı en yüksekten kitledi taşıyıcı kitleye. Şimdi ne kadar düşerse o kadar para kazanacak. O zaman da kitle bozar korkudan. Oyun bunun üzerine kurulu. 6,10 kesin gelir bence de daha aşağı da korkutma hareketleri sırasında görülür diye düşünüyorum. Araba fiyatları doğrusu beni de şaşırtıyor yüzde 20 düştü dolar insaf kardeş nasıl düşmüyor bu fiyatlar
N kolay 18 de kaldi.. Yokmu bi gelisme arttıracaz haberi falan.. Burgan bile 18 veriyor 0 stopaj
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zaten bu istisnai bir şey koçum, bir forumdaş bu fiyatlar neden düşmüyor dediği için bir case verdim. komik olan sanırım sizin bundan faydalanamamış olmanız...yoksa alan satan baya baya memnun
Diğer taraftan bankalarla görüştüğüm kadarıyla faizlerde düşüş mevcut 1 sene bağlamak için konuştuğum bankalar 2018 den tecrübe edinmiş olmaları gerekir ki uzun vade bağlamak istiyorum dediğimde yapıkredi halk ve vakıf %16 gibi komik bir oran verdiler bu durumda nasıl bir yol izlemek gerekir?
0 stopaj yazmisim yanlış oldu pardonMI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar düşmeye devam ettikçe, faiz arttırımlarının sonuna gelinmiştir. 7.30-6.80 arası satılan dolarları yerine koyma zamanı.
6.80'in altını bekleyen arkadaşlara, mb geri koyması gereken 50 milyar usd'yi hatırlatmak isterim. Belli bir noktadan sonra mb dolar alımına başlayacaktır.
vakıf 400 gün üzeri 1.5m için 10.5 :) güler misin döver misin
ufo361 dolar da dip neresi olur opsiyon için alım?
2 gün önce odeabanka gidip sordum...500 bin tl için 20 ağustosa 7.90 usd ye 1500 tl net prim çıktı..:))...30 gün vadeye spot kur olan 7.40 içinde( kur 7.40 idi) 2400 tl prim çıktı...primler çok komik...daha doğrusu yapılmaz...dolarda olsan daha çok prim çıkıyor...Tl bacağı iyi değil...direk dolar al prime bulaşmadan daha iyi...
Chucky.............................
Dolar 7.30 üzerine attı buradan bir tepkioluşacak Gibi durum var. Genel yön aşağı. Satış fırsatı olur. Bu durumda merkez bir kez daha vurabilir
Denizbank vadeli mevduatını 30-120 güne kadar olan vadeyi15.25 e çekmiş. ..2 gün öncesine kadar 17.50 idi...üstelik 400 güne kadar....mesaj atmışlardı....dikkat!!!
Denizbank düşük veriyordu zaten.. 17.50yeni musteridir. genel müdürlüğü arayip o da en az 37 gün olmak üzere % 16 teklif etti.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teklif aralık sonuydu. Onu da belirteyim
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sekerdolar temdite 2 veriyor, oran alan var mi dostlar
Oranlar sanki gevsiyor
Bugün sorusturdum tbank 31.12 de
%18.75 vermişti 32 güne bugün 18.25 dedi.
HSBC de 18.75 di bugün 42 güne 18.50 dedi 250k üzerine.
Ppz ile 18. - 18.30 brutten gidiyoruz
Ama ppz de oranda geri giderse
Bu 18.50 oranı sanki arayacagiz gibi
HSBC 40 gün baglayipda gecsekmi
Acaba?
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanımca bankalar dolar düştüğü için merkezin bu toplantıda faiz arttırmayacağına oynuyorlar. Zaten 200 baz puan artmasına rağmen aktif nkolayın hiç faiz arttırmaması ve diğerlerinin de en fazla 1 puan arttırması bunun göstergesi bence...
Yani tahminim dolar bu seviyelerde olursa merkez bu ay faiz arttırmaz ama düşürmez de.. Fakat bir sürpriz yapar da arttırırsa işte o zaman herkes ters köşe olur...
Onlar oynasın dolarda tepkiye hazırlık var
mb oynamaya devam etsin hem 1.5 milyar rezervi daha eritmiş hem de yurt içi yerleşikler alıma devam ediyor ,tarihi rekorlarda devam 7.30 200 günlük hareketli ortalama buradan aşağı ihlaller olsa kırılmaz düşüncesindeyim.7.45, 7.34 kademeli alım yaptım ben de,daha aşağısı ülke gerçeklerine uygun değil kanaatindeyim.yabancı buralardan giriş yaparsa çıkarken çok zorlanır elde ettiği karı kaybedip zarar bile yazabilir,düşüşün bir kısmı da dxy kaynaklı tabiki.
Bazı arkadaşlar papaz fonu getirisini ön plana çıkartıyor. Unutmayınız ki, fonlar piyasada işlem gerçekleştikten sonra fiyata yansıtırlar. Yani fon içindeki mevduat %19 dan ise getirisi alındıkça günlük getiriye yansıyacak. Bugünlerde döviz- hisse vb. alım yapmayı düşünmeyenler için Nurol bonoları NUR gibidir . N kolay bononun güzelliği ise , şimdi mayıs vadeli 18 den alırsınız sonra faizler düşerse siz rahatsınız. Yükselirse satar yükseğe geçersiniz. Yatırım tavsiyesi olarak değil, beyin jimnastiği olarak sunulmuştur.