Sayfa 88/1009 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8071 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) -III

1. N kolay 18 de kaldi.. Yokmu bi gelisme arttıracaz haberi falan.. Burgan bile 18 veriyor 0 stopaj

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    İstisnai durumları mutlak dogru gibi anlatmayın komik oluyor.

Bari hisse.net'te araba yatırım argümanıdır olmasin yahu.
    zaten bu istisnai bir şey koçum, bir forumdaş bu fiyatlar neden düşmüyor dediği için bir case verdim. komik olan sanırım sizin bundan faydalanamamış olmanız...yoksa alan satan baya baya memnun

Diğer taraftan bankalarla görüştüğüm kadarıyla faizlerde düşüş mevcut 1 sene bağlamak için konuştuğum bankalar 2018 den tecrübe edinmiş olmaları gerekir ki uzun vade bağlamak istiyorum dediğimde yapıkredi halk ve vakıf %16 gibi komik bir oran verdiler bu durumda nasıl bir yol izlemek gerekir?

3. 0 stopaj yazmisim yanlış oldu pardon
     Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    N kolay 18 de kaldi.. Yokmu bi gelisme arttıracaz haberi falan.. Burgan bile 18 veriyor 0 stopaj

4. dolar düşmeye devam ettikçe, faiz arttırımlarının sonuna gelinmiştir. 7.30-6.80 arası satılan dolarları yerine koyma zamanı.

5. 6.80'in altını bekleyen arkadaşlara, mb geri koyması gereken 50 milyar usd'yi hatırlatmak isterim. Belli bir noktadan sonra mb dolar alımına başlayacaktır.

6. vakıf 400 gün üzeri 1.5m için 10.5 güler misin döver misin

7.  Alıntı Originally Posted by komando Yazıyı Oku
    vakıf 400 gün üzeri 1.5m için 10.5 güler misin döver misin
    Daha önce uyarmıştım yoldaşları...stopajsız uzun vadeli faizleri ilk olarak düşürecekler...çok fazla güvenmeyin...iyi faiz bulursanız değerlendirin...su akıyorken testiyi doldurun sular kesilebilir...

ufo361 dolar da dip neresi olur opsiyon için alım?

Sayfa 88/1009 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •