sözde muhafazakar kesimden..
siyasal islamcılardan
çıt yok.
hülüüüoouuuugggğğğğ
:drunk:
Printable View
sözde muhafazakar kesimden..
siyasal islamcılardan
çıt yok.
hülüüüoouuuugggğğğğ
Filistin mevzusu ne oldu? Mitingler şunlar bunlar cihadlar, yola cikiyoruzcular? Bugün de kaç kişi öldürülmüştür. İki ay önce ölenler başka simdikiler başka mi? Askerim ölecekti bunların hezeyanları icin. Kimin kaldirim taşı yapacagi daha önemli oldu.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeni filmin ismi DEM :)bir anda kendileri aday çıkarıyor İstanbulda %3-5 oyu mevcut.
iyi parti bir anda adayını çıkarıyor İstanbulda oyu %3-5 bunlar tesadüf değil emlak.
birileri seneryoyu yazar oyuncular seçilir motor denir.
Dr. Fatih Karahan: “Merkez Bankamızın temel amacı ve önceliği fiyat istikrarını sağlamaktır. Bu doğrultuda, güçlü ekibimizle dezenflasyonu sağlamaya yönelik çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Enflasyon, hedefimizle uyumlu seviyelere gerileyene kadar, gereken parasal sıkılığı korumakta kararlıyız. Enflasyon beklentilerini ve fiyatlama davranışlarını yakından takip ediyoruz. Enflasyon görünümünde herhangi bir bozulmaya kesinlikle izin vermeyeceğiz.â€
Program devam diyor piyasa ona bakar isimler gelip geçicidir.
Leyla Zana geçen 'meşaz' gönderdi, 'Çözüm sürecini dondurucudan çıkartalım artık esastan görüşelim' dedi.
Dondurucu tabiri ona ait değil, atıf yaptı.
Yerel seçimlerden sonra 180 derece dönebiliriz. Geçen yazmıştım.
Bu aralar yerli ve milli olan kardeşlerimiz, bir anda 'Ne milliyetçiliği, biz milliyetçiliği ayaklarımızın altına aldık, ümmetçiyiz biz ümmetçi'...demeye geri dönebilirler.
Bahçeli...yine fişeği ateşleyecek olan kişi...bu aralar efkarlı görüyorum kendisini...Hans, Coni, Her Kel belası devamke...
şimdi o konuda reyizin hakkını yememek lazım..
içerde ve dışarda uzayda ve metaverste heryerde israile haddini bildirdi.
açıklamaları ile gaza gelen .. cihadcılar muhafazarlar ve bazı muridler adanada starbaks kafesine silahla dalıp israili protesto için kahve içen türkleri taradı...
yetttimi yetmedi.. gebzede amarikan şirketine bombayla silahla girip türk çalışanları rehin aldı ...
bittimi bitmeeez..
tarafımız belli olsun beyaaa diyip bilmem hangi konsoloslukta görev yapan türk polislerini taşladı..
dahada say say bitmez..
bunu gören israael dehşete kapılıp kara kara düşünmeye başladı.
kendi insanına bunu yapan bize neler yapmaz aw diyip savaşa son vermek zorunda kaldı.
şuan filistinde sevgi hoşgörü ve barış hakim.
Kadın hala Twitter dan görevini silmemiş. Oysa ki Twitter dan suçlamalara cevap verecek, istifa yazısı yazacak kadar aktif bir Twitter cıydı :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0d53349d6f.jpg
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Ekonomim.com
@EkonomimCom
Gaye Erkan iki yıl daha maaş alacak mı?
ï¸Eski TCMB Başkanı Yılmaz: Sadece Merkez Bankası değil tüm kamu görevlilerinin görevden alındıktan sonra 375 sayılı KHK’nin ek 35. maddesine göre iki yıl boyunca eski görevlerinin ücretlerini almaları mümkün
hafize de geldiğinde aynı söylemler ile gelmemişmiydi ?
şimdi asıl soru şu ? şimşek ve karahan ne kadar daha kalacak ?
bu 2 ismin 6 ay burada kalacağını garanti edebilecek varmı ?
program falan anlamsız ? bir ülkede 4 yılda 5 MB başkanı geliyorsa ve hepsi ayrı telden çalıyorsa yabancı bu ülkeye gelir mi ?
reis ne demişti "müslüman aynı delikten 2 defa ısırılmaz"
talihime dart attım,
onikiden geldi,
beni vurdu
Tamam işte Hafizenin önüne koyulan yol ve program Fatih bey in önüne koyulmuş.
Zaten ekip kurulurken bunlar kendi aralarında konuşulmuştur benim seneryomda gaye hanım ismi dışardan verilmiştir fatih ve hatice hanım RTE takıma koymuştur Cevdet bey muhalif tarafta olduğundan çeşitlik ve inandırıcılık kazandırmak için sisteme dahail edilmiştir benim seneryomda.Cuma günü Şimşek attığı Tweter da Fatih bey için ismini ben önerdim diye attı :)bunlar bir yerlere sinyaldir.Burada merkez bankası için önemli olan Fatih bey ne kadar kalacak çünkü sistem 2. bir görevden almayı kabullenmez.
Erdoğan’ın Mehmet Şimşek için geçmişte söylediği sözler gündem oldu: 'Bunlar Halk Bank’ı da dolandırmaya çalıştı'
işaretlediğim yer sorunuzun cevabı bu yüzden takılmayın.:)
hafize dahil. fatih dail.
amerikadan paket ile ekip olarak birlikte geldi.
abd, bari içerdeki paramızı kendimiz koruyalım demiş olabülü.
Bu arkadaşı takip edebilirsiniz.....iki yıl önce viop formundada yazan bir arkadaştı.....sataşmalar yüzünden formda artık yazmıyor.....özelikle viop da çok iyi....beğenirseniz takip edebilirsiniz......
https://www.youtube.com/watch?v=bnNF_0U4004
Tekrar hatırlatayım. Yarın sabah 10:00 da Ocak ayı enflasyonu gelecek. Ekstra bir volatilite olacaktır. Normalde yüksek enflasyon rakamı endekse yukarı tetikleme yapabilir...
Yarın hem MB başkanı hem de bu konu açılışta sert hareketler yaptırabilir..
İşlem yaparken dikkat etmek lazım
Enstantene babında...
SAHOL/USD
Normalde kırmızı çiziyordu, öngörülebilir, soldaki çanak hedefiyle uyumlu, yumuşak yumuşak...
Orantısız güç oyunu bozdu, artık nolduysa, ya mavi, ya yeşil, belki de sarıyı çiziyor şu anda...bunu bir tek kendisi biliyor.
İndikatör gibi, bunu takip etmeli bence...YTD
https://i.hizliresim.com/olshz9d.PNG
Gafil gezme şaşkın bir gün ölürsün, bir gün ölürsün
Dünya kadar malın yarim yarim yarim yarim yarim yarim yarim yarim olsa ne fayda
Söyleyen dillerin söylemez olur
Bülbül gibi dilin olsa ne fayda, olsa ne fayda
Bülbül gibi dilin olsa ne fayda, olsa ne fayda
Sen söylersin söz içinde sözün var, heycan sözün var
Çalarsın çırparsın yarim yarim yarim yarim yarim yarim yarim yarim oğlun kızın var
Şu dünyada üç beş arşın bezin var
Tüm bedesten senin olsa ne fayda, olsa ne fayda
Şu dünyada üç beş arşın bezin var
Tüm bedesten senin olsa ne fayda, olsa ne fayda
Kul himmet üstadım gelse otursa, heycan otursa
Hakkın kelamını yarim yarim yarim yarim yarim yarim yarim yarim dile getirse
Dünya benim değil zapta geçirse
Karun kadar malın olsa ne fayda, olsa ne fayda
Dünya benim değil zapta geçirse
Karun kadar malın olsa ne fayda, olsa ne fayda..
https://www.youtube.com/watch?v=9_PwVMCRtxg
Filistinli kadın, altı çocuk doğurmaktan sorumluyum.
İsrail ikisini öldürecek, diğer ikisi çalışıp eve kazanç sağlayacak, diğer ikisi üniversiteye gidip ilim öğrenecek.
Alev Alatlı
Papa Francis: Yahudilere yönelik saldırılardaki korkunç artıştan büyük endişe duyuyoruz.
Bu işe katar emirinin anası ne dedi ben en çok onu merak ediyorum.
thy,eregl,tuprs,trcell,kchol,fener benim spot kadrom maliyetler güzel yarın vira bismillah la açarım günü.
yarışmacı arkadaşlara başarılar.:wave:
Papa Francis: Yahudilere yönelik saldırılardaki korkunç artıştan büyük endişe duyuyoruz.
Nuri sevgen, barış Esen ve Erol Gürcan canlı yayına başladılar....ho ho daha bakalım kimler konuşacak...................ulen bu para varya neler yaptırıyor............
https://www.youtube.com/watch?v=CX2BVrbKK7M
mal yaw bu huseyin çevik.
olm. bilale atacammmmm :halay:
bu hocaların zerre bilgisi yok..
bilğin beton beyinli.
diyorki zamanında kuran kursları basıldı bu ülkede.
lem
osmanlı .. kaçtane cemaati... kılıçtan geçirmiş aç bak !
fatih sultan mehmet..
aç bak..
kaçtanesini toplu mezar yapdı..
abuk subuh şeyhler saçma sapan tarikatler mehdiler . kim izin verir.
bre cahil...
kurmuşsunuz tarikatınızı at tut oradan.. 600 bin abone.
gelsin paralar.. bulmuşlar koyunları inek gibi sağıyolar.
gel karşımda söyle onu gel... geç karşıma atayizlere din düşmanısın de.
sıkıyosa karşımda de onu.
bakalım şeyhinde mehdinde allahında seni koruyabiliyormu.. benden.
hangi sistem ? asıl soru bu bence? oyun da kaç kişi var mesela ?
şimşek mesela seçim sonrası görevden affını istese !!!! fatih kalsa ve mesela naci (benzer biri de olur) şimşeğin yerine gelse "sistem devam edecek" dese ??? sistem mesela devam etmiş olacak mı ?
ya da berat ve ekibi şah ve mat yaparsa
ya da vs
Video çekiminin yapıldığı yer terk edilmiş Rum köyü..
Sazak Köyü-Karaburun-İzmir
Bu köyün konumu çok özel,açık denizden gelen korsan gemilerinden korunaklı,deniz den gelen düşmana gafil avlanmaları mümkün değil.
Denizinde çok güzel kefali var,topan kefal mevsiminde yenmeli...Karaburun'nun hurma zeytini dünyada emsalsiz...
https://www.youtube.com/watch?v=9_PwVMCRtxg
Gafil olmak ne demektir?
TDK açısından Gafil çevresindeki gerçekleri görmekte zorluk çeken ve bunları anlayamayan kişi olarak geçmektedir. Aynı zamanda halk arasında hazırlıksız yakalanma durumu olarak da ele alınmaktadır. Özellikle 'Gafil avlanmak' kelime grubu üzerinden hazırlıksız yakalanmak gibi anlamı ile ele alınır.
Sözlük
dolandırıcı
ad · sıfat
dolandırmayı huy edinmiş, insanları dolandıran (kimse).
fazla takılmayın bu işlere dediğim halde çok sorgulamışınız bakın 2019 de RTE Şimşek için bu kelmeyi kullandı söccükteki anlamnı koydum bu kişiye sizce ekonomi nasıl teslim edildi :)
şimşek gittiği an game over olur sistem bu sistemin alternatifi yok denge çubuğu .
Saygı duyarım.
Ancak, öyle olduğunu sanmıyorum.
Bugünkü sistem, pek de öyle her konuda uzlaşarak kurulmadı.
Pragmatizm temelinde bazen ABD eksenli yapıya, bazen Rusya ve şürekasına...
Al gülüm, ver gülüm ile geldik.
Mevcut ihtiyaçlar için Şimşek faydalı bir aparat olabilir.
Ancak "aparat" kelimesine dikkatinizi çekerim.
Netekim "demokrasi bir tramvaydır gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz..." diyen biri için, bildiğimiz anlamda; kişilerin, kurumların vb. pek de bir değeri yoktur.
Borsa yatırım aracıdır,her ne kadar ülkemiz borsasında zarlar hileli olsa da.
VİOP hedge dışında yatırım aracı değildir, yatırımlarınızı koruma yöntemidir.
VİOP ta pozisyon alırken çok dikkatli olun ''gafil avlanmayın''.!
Gafil gezme şaşkın bir gün ölürsün,
Dünya kadar malın olsa ne fayda
Bülbül gibi dilin olsa ne fayda,
Normal hayatınızda sizi dolandırıcılıkla suçlayan birisi ile aynı ortam ve aynı iş yerinde ortak olurmusunuz kullandınız dile göre öyle birisi değilsiniz benim gördüğüm kadarı ile , ama sistem siyasette aynı tavaya sokuyor , demokrasi demişiniz dün veya bugun RTE nin Hatay da yaptığı konuşmayı dinleyin ve o insanlar o söylenenleri alkışlıyor .
Altuğ Özaslan
@altugozaslan
·
32d
Yeni TCMB yönetiminden zorunlu karşılıklara faiz adımı
Bankalara ZK için faiz ödemesi kararı geldi. Bankacılık sektörü karlılığı + bir karardır.
Niye beni referans, baz alıyoruz? Anlamadım.
Ben, "şahsım"... Pragmatizm adına FETÖ dahil her türlü, örgüt, tarikat, cemaat ile organizasyon, organizma, kişi ile ilişki kurma / iş tutma potansiyeline sahip değilim.
Geçmişte birlikte parti kurduğum, sonradan adına "hırsız" dediğim de kimse olmadı.
Netekim, "işim bitince bunların götüne bir kez daha tekmeyi vurma potansiyeline de sahip değilim!"
O nedenle potansiyeli olanlara bakmak lazım.