bu kaçıncı oldu net o. çocukluğudur bu sabr testidir.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
bu kaçıncı oldu net o. çocukluğudur bu sabr testidir.
Benim tahminim buralardan malı toplamaya çalışıyor ama kimse satmayınca tekrar geri basıyor. Şu forumdakiler olarak elimizdekileri versek veya onların istediği kadar lotu versek uçup gidecek eminim. Çünkü bu tip hisselerde daha önce de yaşadım bunu. Kyda veya istemedikleri kişilerde sindirebileceklerinden daha fazla sayıda lot var. Yaa biraz daha süründürecek ya da buna rağmen gidecek. Bakalım hangisini tercih edecekler..
küçük yqtırımcının elinde kaç bin lot olabilir ki bu kadar yerlerde mi yani şirket bu kaçıncı sefer oldu kumar masasına çevirdiler 2 hafta da bir 20 kademe artı öğlen saatlerinde iki saat sonra bakmışsın eksilerdeyiz kumar değil de nedir bu bunu gören bşr yetkili yok mu acaba
İçinde pa...sın spek:)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaz\/\/Boz tahtası mubarek:)
Çok yükseldik başım döndü:)
Ben bu emir silmeyi çıkaranı seveyim..,,,,:)
Bu kadar küçük yatırımcının elindeki parayı almanin derdindesiniz de yarar mı bilemem orasını siz düşünün ama ben size yatirdigim parayı unuttum sayıyorum beklediğim fiyata gelmeden de ancak iflas bildirerek alabilirsiniz . Türkiye'de borsanın geldiği durum budur . Yatırım tavsiyesi değildir , bir daha da borsaya girersem 2 olsun
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her ne kadar can sıksada iyi destek verdi spek teşekkürler.benden mal yok sana beklemeye devam ytd.
kafama göre döndünya
Sn burce gördüğüm kadarıyla hissede eskisiniz.. Biraz araştırma yaparak tekniğine bakarak hisseye giriş yaptım paçal olarak.. Gerçi çok az alımım oldu ancak duruma göre takviye yapmayı düşünüyorum.. Bugünkü desteğin bi kısmı benden:) Teknik çok güzel duruyor, ancak spek ve teknik uyuşmuyor.. Genelde ky sığ tahtalardan uzak durur çünkü sabırsızdır.. Benim sabır/zaman problemim yok genelde ayağım uğurlu gelir.. İnşallah hepimiz kazanırız saygılarımla bol kazançlar
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesadüfmü dersiniz bilmiyorum bundan önce girdiğim hissede bu fiyatlarda çok oyalandı çok bezdirdi ve bunun gibi sığdı.. Ancak çok şükür çift haneleri gördü ve sattım.. Belki de aynı speğe denk geldim kim bilir...
4.17 üstü kapanışlar tabi spekte isterse bizi tabiri yerindeyse otobana çıkarır.. Tabi şuda var para tekniği çizer.. Hayırlısı..
Takas paylaşabilirmisiniz rica etsem
Sn @cefaks günlük ve haftalık takas paylaşırmısınız burce için
Karanlık odada yaklaşık 20000 lot el değiştirdi kim sattı kim aldı acep? Takas paylaşırmısınız sn@cefaks?
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
Uygulanır umarım ki uygulanırsa AçıKçıLar Hashırt the blackbord:))
savaşa burce mi giriyor.
bu nedir arkadaş yaa ...
101 bin lot işlemle düşmüş ao 3.83 acaba alan satanı paylaşabilecek varmı tsklr.
kafama göre döndünya
Topikte in-cin top oynuyor bende takas rica ettim ancak ne gelen var ne giden!! Sn @cefaks takas paylaşabilirmisiniz!! Bakalım paylaşacak mı!!
bugün pasta
https://i.hizliresim.com/g95gE0.jpg
haftalık takas
https://i.hizliresim.com/POqdmd.jpg
Tşk sn erdem06
çook beklettin be ya veren yok işte baş gaza ytd.
kafama göre döndünya
Bu defada ky ile dalga geçiyor galiba...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin ***** avradını.. Nasıl hissesin sen be, lanet olsun sana..
en sağlam liman hiç bir şey umrunda değil keşke sadece burce de olsaydım diğer kağıtlarım stres yaptırıyor .bunu unuttuk
kafama göre döndünya
Kafana göre takıl al, sat , köşeye koy, indi bindi yap nasıl olsa bizim gibi enayi çok
Ya çok içten söylüyorum tuvalet kağıdı bile daha değerli , temizliği sağlıyor sen öyle bir kağıt oldun ki b*k gibi bulaştın temizlemiyorsun, temizlenmiyorsun da kaldı ki en sağlam liman olsun... yatırın tavsiyesi değildir zaten yatırlar tavsiye de yapmaz deyip kafayı siyirdigimizi ispatlayalim 😀
Mal değneğine bağladı yine;) meeak ediyorum bu çakalların maliyeti kaçki bu kadar alavere dalawere çeviriyorlar!! Bugün biraz daha mallandık.. Düştükçe mall lanmaya dewam..
Ytd
Yanlış anlamazsanız maliyet çok mu yüksek?(taşıma maliyeti vs)
Muhterem forumdaş siz de anlamış olmalısınız ki yazdığım yazılar forumu takip eden muhtemel spekülatör = patron görsün elini vicdanına koysun diyedir, aldığımız sattığımız herşey sayısal veriler olarak muhakkak ellerinde var kime ne kadar kaptirmis kimin maliyeti kaç para kaç senedir elinde tutuyor biliyorlar, ben sadece uzun bir süredir buradayım ve el insaf diyorum ,yatırım şirkete güvenle olur herkese bol kazançlar dilerim
Çak aşşağıda mallanalım spek bozuntusu senin bu tahtayı taşımaya yüreğin yok:) ver aşşağı almayan senin gibi olsun:)
Daha ne kadar süründürür bu spek...ytd.
spek paraya kıýdı altı üstü doldurdu vereni alırım diyor silmezse tabi ytd.beklemeye devam.
kafama göre döndünya
Bu hafta başından itibaren hisse yükselmesede hacimde artış vardı.. Bugünkü işaret fişeğimiydi acep:) diyordumki karanlık odada geri sardı filmi.... Yazmaya silmeye kısaca oyuna dewam bizde beklemeye dewam..
Ytd
Kapanış 4.03 karanlıktan çıkış 3.99 bi günde yukardan kapat e be müslüman;)
kötü kapattı ya oldumu şimdi..