Sayfa 87/360 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 689 - 696 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1. her ne kadar can sıksada iyi destek verdi spek teşekkürler.benden mal yok sana beklemeye devam ytd.

kafama göre döndünya

2.  Alıntı Originally Posted by burcee Yazıyı Oku
    her ne kadar can sıksada iyi destek verdi spek teşekkürler.benden mal yok sana beklemeye devam ytd.

kafama göre döndünya

Sn burce gördüğüm kadarıyla hissede eskisiniz.. Biraz araştırma yaparak tekniğine bakarak hisseye giriş yaptım paçal olarak.. Gerçi çok az alımım oldu ancak duruma göre takviye yapmayı düşünüyorum.. Bugünkü desteğin bi kısmı benden Teknik çok güzel duruyor, ancak spek ve teknik uyuşmuyor.. Genelde ky sığ tahtalardan uzak durur çünkü sabırsızdır.. Benim sabır/zaman problemim yok genelde ayağım uğurlu gelir.. İnşallah hepimiz kazanırız saygılarımla bol kazançlar

Ytd

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by money_money Yazıyı Oku
    Sn burce gördüğüm kadarıyla hissede eskisiniz.. Biraz araştırma yaparak tekniğine bakarak hisseye giriş yaptım paçal olarak.. Gerçi çok az alımım oldu ancak duruma göre takviye yapmayı düşünüyorum.. Bugünkü desteğin bi kısmı benden Teknik çok güzel duruyor, ancak spek ve teknik uyuşmuyor.. Genelde ky sığ tahtalardan uzak durur çünkü sabırsızdır.. Benim sabır/zaman problemim yok genelde ayağım uğurlu gelir.. İnşallah hepimiz kazanırız saygılarımla bol kazançlar

Ytd

ınşallah uğurlu gelirsiniz benimde vaktim çook isterse düşürsün alırız sıkıntı yok.

kafama göre döndünya

4.  Alıntı Originally Posted by burcee Yazıyı Oku
    ınşallah uğurlu gelirsiniz benimde vaktim çook isterse düşürsün alırız sıkıntı yok.

kafama göre döndünya

Tesadüfmü dersiniz bilmiyorum bundan önce girdiğim hissede bu fiyatlarda çok oyalandı çok bezdirdi ve bunun gibi sığdı.. Ancak çok şükür çift haneleri gördü ve sattım.. Belki de aynı speğe denk geldim kim bilir...

5. 4.17 üstü kapanışlar tabi spekte isterse bizi tabiri yerindeyse otobana çıkarır.. Tabi şuda var para tekniği çizer.. Hayırlısı..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by burcee Yazıyı Oku

kafama göre döndünya

Takas paylaşabilirmisiniz rica etsem

7. Sn @cefaks günlük ve haftalık takas paylaşırmısınız burce için

8. Karanlık odada yaklaşık 20000 lot el değiştirdi kim sattı kim aldı acep? Takas paylaşırmısınız sn@cefaks?

Sayfa 87/360 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •