Hangi dallama banka bu, ne alakası varmış maaşın KMH ve kredi kartı ilen, Halk bankasında KMH'da var kredi kartımda, şak taşıdım.
Printable View
TEB, 6 senedir aynı şubedeydim. Hatta taahhüdüm 2 ay önce dolmuş. Burada kal diyorlar, 1600 tl. - iki fatura otomatik ödeme şartıyla- diyorlar. Ne şartı kardeşim, vereceksen şartsız 1600 ü kalayım yoksa verenler var ve ben onları tercih ediyorum dedim. Bakalım ne yapacağız. Banka şubesi İzmir ben Ankara da olunca kıvırtmaları kolay oluyor. Ankara da herhangi bir TEB şubesinden KMH iptali yapayım dedim olmuyor dediler. İnternetten yapmamı söylediler ama internetten açılışı yapan sistem iptali yapmıyor. Sanırım biraz gerileceğiz ama halledeceğiz.
6.25 e gelince haber verin 400bin dolar alıcam :/
Ankara'daki şubeden yeni hesap açtırın, dilekçe yazın, onlar İzmir şubesine fax çekecekler, oradaki hesabı komple kapattıracaksınız. Bırakın KMH hesabını Ankara'dan bütün hesaplarınızı bile kapattırabilirsiniz.
Hesap kapatmak için ilgili şehre gidilmesi gerekseydi işimiz vardı, Türkiye'nin her yerinde hesaplarım oldu.
Yalan söylüyorlar özetle..şikayet dilekçesi yazın bir üst bölge müdürlüklerine..