Sayfa 18/1000 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sn.egedük ve ilgilenen diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Canlı yardım diye bir sekmeleri vardı internet sayfalarında , ümitsizce tıkladım ve başladık yazışmaya...... Sonuç ; İlk hesap açılırken tanımlanan ama hiç kullanmadığım KMH kapatılacakmış, sonra kredi kartımın ( hesap kesim tarihine daha var ama fark etmezmiş ) tüm borcu kapanacakmış ve kart iptal edilecekmiş ( hiç bir zaman taksitli dahi ödemedim. Hep zamanında peşin kapattım ) Sonra banka taahhüt blokesi kalkarmış.... Yapacağız artık. Her şey başa geldikçe öğreniliyor.
    Hangi dallama banka bu, ne alakası varmış maaşın KMH ve kredi kartı ilen, Halk bankasında KMH'da var kredi kartımda, şak taşıdım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    yavaşak şey : 7,0630
    Sende arda ya mesaj mı veriyon
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sende arda ya mesaj mı veriyon
    Dallama herif, dolar gayme artmaya başlayınca, arazi oldu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hangi dallama banka bu, ne alakası varmış maaşın KMH ve kredi kartı ilen, Halk bankasında KMH'da var kredi kartımda, şak taşıdım.
    TEB, 6 senedir aynı şubedeydim. Hatta taahhüdüm 2 ay önce dolmuş. Burada kal diyorlar, 1600 tl. - iki fatura otomatik ödeme şartıyla- diyorlar. Ne şartı kardeşim, vereceksen şartsız 1600 ü kalayım yoksa verenler var ve ben onları tercih ediyorum dedim. Bakalım ne yapacağız. Banka şubesi İzmir ben Ankara da olunca kıvırtmaları kolay oluyor. Ankara da herhangi bir TEB şubesinden KMH iptali yapayım dedim olmuyor dediler. İnternetten yapmamı söylediler ama internetten açılışı yapan sistem iptali yapmıyor. Sanırım biraz gerileceğiz ama halledeceğiz.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dallama herif, dolar gayme artmaya başlayınca, arazi oldu.
    Dal sarkar kartal kalkar kartal sarkar dal kalkar
    bir halt olacağı yok.

6. 6.25 e gelince haber verin 400bin dolar alıcam :/

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Banka şubesi İzmir ben Ankara da olunca kıvırtmaları kolay oluyor. Ankara da herhangi bir TEB şubesinden KMH iptali yapayım dedim olmuyor dediler. İnternetten yapmamı söylediler ama internetten açılışı yapan sistem iptali yapmıyor. Sanırım biraz gerileceğiz ama halledeceğiz.
    Ankara'daki şubeden yeni hesap açtırın, dilekçe yazın, onlar İzmir şubesine fax çekecekler, oradaki hesabı komple kapattıracaksınız. Bırakın KMH hesabını Ankara'dan bütün hesaplarınızı bile kapattırabilirsiniz.

Hesap kapatmak için ilgili şehre gidilmesi gerekseydi işimiz vardı, Türkiye'nin her yerinde hesaplarım oldu.

Yalan söylüyorlar özetle..şikayet dilekçesi yazın bir üst bölge müdürlüklerine..

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ankara'daki şubeden yeni hesap açtırın, dilekçe yazın, onlar İzmir şubesine fax çekecekler, oradaki hesabı komple kapattıracaksınız. Bırakın KMH hesabını Ankara'dan bütün hesaplarınızı bile kapattırabilirsiniz.

Hesap kapatmak için ilgili şehre gidilmesi gerekseydi işimiz vardı, Türkiye'nin her yerinde hesaplarım oldu.

Yalan söylüyorlar özetle..şikayet dilekçesi yazın bir üst bölge müdürlüklerine..
    Bence bu tur bankalardan uzak durmak lazim.

Sayfa 18/1000 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •