Teşekkürler ederim değerli bilgi için. Atatp bu hamlesi ile enerji işinede girmiş demek ki.👌
Printable View
Gelirlerin yüzde 60,5'inin yabancı para birimlerinden meydana geldiğini aktaran ATP CEO'su Ümit Cinali; "Beş yılda sahasında global ölçekte söz sahibi bir şirket olmayı hedefliyoruz" diyor.
kimler varmış burada kimler...uzun süredir hiç bir hissede kesişmediğim eski dostlarım buradalar...:bravo:
bende bazı şeylerin kokusunu aldım ve pozisyonumu aldım...tüm ortaklara hayırlı uğurlu olsun..
bu beklentisi beni de cezp etti dostum...yenilenebilir enerjini yazılım ucundan tutmuş...hem de bayağı büyük bir iş becermek üzere...bu işi başaracak ve tüm dünyada tanınırlığı artacak görünüyor...global bir şirket olma yolunda güzel ve doğru adımlar atıyor...
şu anki green x işinden gelecek olası gelirler olmadan dahi bu yıl sonunda 240-250 milyon tl civarı kar yapabilecek potansiyelde...bu potansiyeli olan bir yazılım şirketine fk 15 dersek 38 tl .....fk 20 dersek de 50 tl borsa fiyatı ortaya çıkıyor...tabi piyasa geleceği satın almak ister...green x işi büyük ve ciddi bir iş...kredibiliteyi artıran ve piyasaca tanınırlığı artıracak bir iş...bu iş ile başka işlerin kapıları ona açılacak ve şirket bir dev olma yolunda sağlam adımlar atmış olacak..vbtyz yi atatp ye kurban ettim...:kahkah: