Sayfa 18/388 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon
Arama sonucu : 3099 madde; 137 - 144 arası.

Konu: ATATP - ATP Ticari Bilgisayar AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    2027 son tarih..türkiye’de atatp ilk kuran yazılım şirketi..
    Teşekkürler ederim değerli bilgi için. Atatp bu hamlesi ile enerji işinede girmiş demek ki.👌

2. Gelirlerin yüzde 60,5'inin yabancı para birimlerinden meydana geldiğini aktaran ATP CEO'su Ümit Cinali; "Beş yılda sahasında global ölçekte söz sahibi bir şirket olmayı hedefliyoruz" diyor.

3. kimler varmış burada kimler...uzun süredir hiç bir hissede kesişmediğim eski dostlarım buradalar...

bende bazı şeylerin kokusunu aldım ve pozisyonumu aldım...tüm ortaklara hayırlı uğurlu olsun..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Ayrıca Çin başta olmak üzere 5 ülkeye de aynı anda lansman yapacak..
    büyük iş yapıyor atatp...güzel beklentiler...sabırla sonuçlarını görmek lazım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    En büyük hikaye greenX yani yenilebilir enerji sertifikası..enerjicilerin bundan haberi yok tabi
    bu beklentisi beni de cezp etti dostum...yenilenebilir enerjini yazılım ucundan tutmuş...hem de bayağı büyük bir iş becermek üzere...bu işi başaracak ve tüm dünyada tanınırlığı artacak görünüyor...global bir şirket olma yolunda güzel ve doğru adımlar atıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    En büyük hikaye greenX yani yenilebilir enerji sertifikası..enerjicilerin bundan haberi yok tabi
    Güzel yer yakalamışssın maharaj.Beğendim...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

7. şu anki green x işinden gelecek olası gelirler olmadan dahi bu yıl sonunda 240-250 milyon tl civarı kar yapabilecek potansiyelde...bu potansiyeli olan bir yazılım şirketine fk 15 dersek 38 tl .....fk 20 dersek de 50 tl borsa fiyatı ortaya çıkıyor...tabi piyasa geleceği satın almak ister...green x işi büyük ve ciddi bir iş...kredibiliteyi artıran ve piyasaca tanınırlığı artıracak bir iş...bu iş ile başka işlerin kapıları ona açılacak ve şirket bir dev olma yolunda sağlam adımlar atmış olacak..vbtyz yi atatp ye kurban ettim...

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    şu anki green x işinden gelecek olası gelirler olmadan dahi bu yıl sonunda 240-250 milyon tl civarı kar yapabilecek potansiyelde...bu potansiyeli olan bir yazılım şirketine fk 15 dersek 38 tl .....fk 20 dersek de 50 tl borsa fiyatı ortaya çıkıyor...tabi piyasa geleceği satın almak ister...green x işi büyük ve ciddi bir iş...kredibiliteyi artıran ve piyasaca tanınırlığı artıracak bir iş...bu iş ile başka işlerin kapıları ona açılacak ve şirket bir dev olma yolunda sağlam adımlar atmış olacak..vbtyz yi atatp ye kurban ettim...
    sevgili keko sen gelirsinde biz gelmez miyiz? bizde 10k lot ile aranızdayım. hikaye hoşuma gitti. lot sayısıda az

Sayfa 18/388 İlkİlk ... 816171819202868118 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •