Dth adam olmayacak görünen
Car cop batik iflas hisseler bile gidiyor bu ortamda dth in tepki verecek hali bile yok
Printable View
Dth adam olmayacak görünen
Car cop batik iflas hisseler bile gidiyor bu ortamda dth in tepki verecek hali bile yok
5.7599 vurdu çekti. 30 günlük periyot için dip nokta. Trump'ın uzlaşma tasarısı hazırladığı haberlerini satın alıyor.
100 milyar dolarlık ticaret anlaşması + diğer bazı uzlaşmalar.
Bana göre beyhude.
Dth cilar 0.1 faizden bile medet umuyor
Buraya yazildigina gore dth faizini onemsiyorlar :kahkah:
Kactan dustu 0.1 a acaba 0.5 den mi cok buyuk faiz mis 0.5 :evil:
Ben olsam her ay 0.5 kesinti yaparim :drunk:
Çünkü o kısmı yaratılmak istenen algı için yeterli. Velek ki orada Atatürk'e secde ediyorlar size ne ya.Ateşe tapan var,şeytana tapan var, güneşe tapan var bu insanlarda Atatürk'e tapıyorlar diyelim.İnanç özgürlüğü yok mu?
Bir toplum zıvanadan çıkmışsa göreceğiniz, duyacağınız, tanık olacağınız hiç bir rezilliğe, hiç bir şeye şaşırmayacaksınız. Tam dibi bulmadan, herşeyin bokunu çıkarmadan doğru yola yönelmeyeceğimiz belli oldu artık. Lafınm en son sahnelenen bu kareogrofiye değil, ki bu içlerinde savunma güdüsünden kaynaklandığı için en masumu kalır.
O mizansen için defalarca çalışma yapılmıştır. Hiç mi veli hiç mi idareci hiç mi diğer öğretmenler uyarmadı ki arkadaşı?
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:notr: :notr: :notr:
kim açmış bu topigi.?
bu şahsın bu topikte veya bu sitede bir payı falan mı var.?
isteyen istediği fikri kurallar çerçevesinde beyan etmekte özgür mu değil mi.?
fikirler veya yazdıklarımız belli kalıplar içinde mi olmalı veya belli dusuncelerden izin mi istemeliyiz.?
bak fener topiğinde ne demişler sana en azından doğru topikte yazmışsın ama gene uslubu becerememişsin kibarca uyarmışlar ama kibarlıktan anlamadığını bilemezler kiAlıntı:
Sayfa yine aldım sattım, sattım aldım ben seni yendimci kardeşlerimin yazıları ile şenlenmiş)))
Yazılanlara gerek şikayet gelince gerekse de re'sen bakıyoruz, kural dışı bir durum varsa gereğini yapıyoruz, bunu defalarca kez sizde yaşadınız. Bu yüzden karşılıklı atışmadan fikirlerinizi ortamı da germeden elbette beyan edebilirsiniz ama forum yöneticisi veya moderatörü şimdi buraya gelsin onlarla muhattap olacağım derseniz kendi yazdığınıza karşı bir yazı göndermiş olursunuz bu da hoş olmaz.. Uygunsuz bir mesaj varsa yönetime bildir ile bize iletin. İyi günler.
reha gayanın mesajını silenleri protesto ediyorum tam cevap yazıyordum
eli ayağı düzgün temiz bi yazı idi kendilerinin yazdığı:rtfm:
MBA: ABD'DE 8 KASIM HAFTASINDA 15 YILLIK MORTGAGE FAİZİ %3,43 (ÖNCEKİ %3,38)
trump ne diye faiz düşürün diye zırlıyor
https://www.youtube.com/watch?v=jEU_x0Lm_Tk
"Bir Ekonomik Bozguncunun İtirafları"
videonun bir çok yerinde benzer mizah ve göndermeler var ancak mesela tipik örnek video da 5:05 (dakika) ile başlayan kısım.. mr albayrak hakkında konuşuyor..
Bakan Soylu: Fetö'ye Yönelik Çok Büyük Bir Operasyona Hazırlanıyoruz
umarım doğrudur. son zamanlarda asker dışında doğru düzgün adam alınmadı oysa kamuda her eyrde cirit atıyorlar
MUSTEKI: Reha GAYA
SANIK : Sn. Android
SUÇ : Anayasa 74.Maddeye Muhalefet
5237 Sayılı T.CK.121 ve 204/2 Maddeye Muhalefet
4982 s.Bilgi edinme kanununa muhalefet
3071 Sayılı Kanuna Muhalefet
SUÇ TARİHİ: 13.11.2019
OLAYLAR:
Bahsi geçen sanık "Kim kime ne sokuyor?" Gibi masum bir sorumu silmiştir, gereginin yapılmasını arz ederim.
Özel bankalar da konut kredisini 0,98 e çekmiş.
https://odatv.com/images2/2019_11/2019_11_13/orc-1.jpg
Bu ne yahu MHP uçmuş, ya da bunlar uçmuşlar!
https://odatv.com/images2/2019_11/2019_11_13/orc-2.jpg
Arada yalamaligi ihmal etmemişler, A.K. partisi %32.7 oy alacak Reyis % 53.9 he yav he.:he:
Iyi parti 3.5 mus hadi ordan O.r.C :evil:
Akboylarin kurulduğundan beri en çok uğraştıkları en çok korktukları parti Iyi Parti her firsatta direnc kirmaya çalışıyorlar
Saray degnegi partisini sisiriyorlar
Piyasa, sebze meyve fiyatlarını ufaktan ufaktan gıdıklamaya başlamış gibi geldi bana...
Katılırmısınız ?
Date:13/11/2019- Region:İstanbul- Local Area:5M Migros...
Domates:3,95 tl
Kırmızı Biber:7,95 tl
Çarliston: 4,95 tl
saygılar/başarılar
Bu gönderi IPhone XSL tarafından hisse.net mobile aracılığı ile gönderildi.
5.7469 vurdu çekti. 30 günlük yeni dip.
ORC araştırma şirketi
1)Reis in has adamlarıdır...
2)Yenilenen İstanbul seçimlerini, ilkinden bahsetmiyorum ki ilkini bilen çıkmıştı,bunlar 2.sini bile doğru tahmin edemediler..
İmamoğlunun 10 puan farkını bile göremediler...(görmek istemediler...)
KONDA ve Hisse.Net seçim anketleri (benim tarafımdan organize edilen ve yorumlanan) dışında kalanlara pek itibar etmeyin...
saygılar/başarılar
Bu gönderi IPhone XSL tarafından hisse.net mobile aracılığı ile gönderildi.
Haklısınız, ayrıca anketler çoğalmaya ve sonuçları tartışılmaya başlandığına göre hisse.net'te de bir anket yapmanın zamanı gelmiştir bence. "Bu Pazar Seçim olsa Oyununuz kime" diye. Kuvvetli bir katılım sağlanabilirse ORC'ninkinden daha anlamlı sonuçlara ulaşabileceğimize eminim.
Bilmiyorum arkadaşlar ne der?
İng çekmiş , Kuveyt Türk çekmiş.
Nihayet Türk-İş, Hak-İş, DİSK birleşip vergiler konusunda ücretlilerin canlarının yandığını ve düzeltilmesi gerektiğini belirten bir ortak açıklama yapmışlar...
Herkes uyandı artık bu vergiler konusunda...
Bi taraf eziliyor bi taraf hala toplanan vergilerle İSRAF peşinde...
Portekiz, aylık asgari ücreti 635 euroya çıkaracak
Portekiz'in azınlık Sosyalist hükümeti gelecek yıl, asgari ücreti yaklaşık% 6 artarak
635 euroya çıkarma önerisini sundu. Artış gerçekleşse bile batı Avrupa'daki en
düşük asgari ücret olarak kalacak.