aynen banada gelmedi 15 gün oldu hala yok ölünce gelir..
Printable View
SISE grubu ayrılma haklarını açıklamış. Yarın iskontolu olanlara talep olabilir.
SISE ana hissedarı ISCTR, SISE, SODA ve TRKCM BSIT30 da , ANACM BIST50 de
Bana ve eşime 15 günde geldi, fakat sosyal medyada belki binlerce maskesi gelmeyen kişi var.
Tanesini 25-50 kuruştan zincir marketlerde sattırsalar olacakta, siyasi şov olmaz o zaman!
Bu yurtdışında oy kullananları bu hakkı ellerinden alınmalı.
Benim teyzem almanya da yaşıyor. Yazları buraya geliyor. Ancak benim geleceğim hakkımda karar verebiliyor... yazları geldiği için Türkiye çok gelişmiş diyor.
bu gün hiç izleyemedim. benim pasiflerden 4/10 u gelmiş sadece...akşam seansı kalan pasiflerden gelmezse 116.900 maliyetle 14/10 cort devam edeceğiz bakalım. yalnız endeks30 119.082 görmüş fakat vob30 eksi makasla en yüksek 118.175 görmüş. yaklaşık eksi 900 makas yapmış. şimdi bu makası yarın 10.00 da gap la kapamaya kalkarsa ve dow 25.000 e yakınsarsa 121.000 civarında açılma olasılığı doğar ki...matjin stopları için yüksek bekleyebilir...işte bu çok cortçuyu zorlar...ben de marjin derdi yok fakat 118.500 üstünde durması demek tehlike demek. bugün ekran başında olsaydım haziran vadeye geçme fırsatı vermiş aslında makasla...hayırlısı bakalım...
119.120 vadelı ustune atarsa sortcular daha toparlayamaz.....dıkkat etsın sortcular....
benım haftalıklara gore yarın bugunden kotu olmaz sortcular için....en yuksek 103 500 yeterlı gıbı o da gıdebılırse.....
Yok arkadaş endeks viopa alışan adama altın maltın vadeli boş geliyor kesmiyor adamı. Gram altını stopladım bugün migros ve tcellden iyi vurduk bugün. Endeks kapanışında 118.100den nisan vade shortladım haziran vade almak isteyen arkadaşlar satarsa sığ olur tahta hızlı aşağı gelebilir diye. Ama maşallah arkadaşların hiç satası yok. Bu arada bu dow hani ayı piyasasına girmişti[emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Petrol düşüyor diyen kalmadı forumda.:oleyo:
Ons altın sabahtan beri kırmızı. Saat 9 buçuk civarı dowa basmalarını bekliyorum bu arada. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
altın petrol a baktığımız zaman tabii ki bizim vadeli çok daha rahat....
En azından bizim borsa bizim elimizde... hareket tarzını biliyoruz....
Ama altın ve petrol forex e göre hareket ediyor....
Ne kadar bizim vadelideki hıyarlara kızsamda, petrol ve altın vs den iyidir.
bızde sısıtem su.....long olana 1500 2000 gap ......sort olana gap map yok......artık poz tasısanız bıle gaptan korkuyorsanız....ters pozz enazından gapı sokamaz...
Yarın bir biraz nakite geçiş günü olabilir kendi adıma. Aslında iyi bir haber gelir o haberin coşkusu ile satarım diyordum ama haber gelmeden yükselişin devamına yönelik güçlü bir algı artık oluştu sanırım.
Dow da artılar silinir DİE düşünüyorum
Ytd
Petrolle uğraşmaya gerek yok , 10 yıl içinde arabaların % 50 si elektrikli olacak.İnsanlar bedavaya uçacak 1500 tl yol 5 tl elektrik masrafı.Güneşli havada kendi kendini şarj ediyor.Yokuştan inerken kendi kendini şarj ediyor.Agaya beleş....:bravo::halay::ok:
https://www.youtube.com/watch?v=xybpQqzor7Q
Dow 4s liklerde bir elmas oluşumu var, burdan aşağıya gitmesi süpriz olmaz.Ek 24888
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben üniversiteye 24 yaşında başladım... teyzem her yaz gelir beni baskılardı... bu çocuğun çalışmaya niyeti yok bilmem ne... girsin işe çalışsın diyordu... halbuki ben o dönem iyice hazırlanayım ki, iyi bir üniversitede eğitim göreyim.. öyle de oldu...
O dönem bilinçaltımda hala... kuzenim hem okuyup hem çalışıyor, elektrik teknisyeni oldu orda... burayı Almanya gibi sanıyordu... ne olduğu hakkında hiç bir bilgisi yok... ve yıllardır oy kullanıyor... ama chp ama akp hiç farketmez...
Benim geleceğim hakkında hiç bir bilgisi yok...
Allahtan burs, kyk vs alıyordum da muhtaç olmadım...
Şimdi çok iyi yerdeyim...
Tai de çalıştım, şimdi ortak bir şirket sahibiyim... utanıyor mudur... sanmam...
Genelde avrupada yaşayan türkler akp destekçisi.... AMERİKA, KANADA, ARAP ÜLKELERİ ve DİĞERLERİNDE yaşayan türkler akp ye oy vermiyor.... Arap ülkeleri bu konuda daha da ilginç :)
Dün kanada da yaşayan bir çiftin videosu vardı.... 11 nisanda çekilmiş..... 2 hafta içinde hesaplarına 10.000 dolar yatmış....Onların başbakanı kişi başı 2000 dolar demişti.... O yatmış.... birde bulundukları eyalet yatırmış extradan 6000 dolar.... Orada yaşayan türklerin ağzı açık kalmış. Helal olsun diyor hepsi...Güçlü devlet gücünü böyle gösteriyor işte... Videoyu çeken türk çift Kanada ile Türkiyeyi karşılaştırmak istemiyoruz diyorlar, ama bizdeki İBAN verme olayını gördükten sonra onlar bile delirmiş....
Düşünün bir... Bizde hala bir maske dağıtılamıyor, ama adamlar sorgusuz sualsiz herkesin hesabına karşılıksız kişi başı 5000 dolar yatırmış... Hemde çalış yada çalışma... Böyle bir ülkede yaşayanda gururla ben KANADALIYIM DİYOR :)
acilis sonrasi DJI 0.44
SP 0.40
NASDAQ 0.60 idi
Simdi
DJI 1.08
SP 1.23
NASDAQ 0.37
Bu sekilde olan gunlerde satis kolay kolay gelmez Nasdaq eksiye gecmeye basladigi anda alimlar gelir ..kapanisi en yuksege yakin yaparlar . bu sekil fiyatlanmalar oldugunda bazen cok kuvetli satis gelir %2-3 luk gibi .. yuksekten kapatma olasiligi %95 ise kuvvetli satis gelme ihtimali %5[bu ihtimalin artmasi icin Sp deki kazancin DJI deki kazancin asagisina gecmesi gerekiyor ] yillardir takip ederim islem yaparim onceki tecrubelere gore bu sekilde .
Arkadaşlar CUMA günü borsa açık mı?
Bence yukarı alacaklar sonuna kadar zorlar gibi kamayı
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son günlerde Dow ile korelasyon çok azaldı. Dow 23.000 altına inmedikce bizim yükseliş devam eder.
Boyle kalin lotlar acmaya devam edersen fazla uzun surmez hirsli bir mizacin varsa tum parani kaybedeceksin. Kendine hakim olabiliyorsan bir miktarini kaybedip tovbe edeceksin. Alemi cihan olsa manuel pozisyon aliyorsa Vobta maksimumun da maksimumu 20 kontrat. O da saglam trader icin. Son 3 yilda vob manuel icin cok zorlasti. Bistech , MC degisikligi vs zorlasti. Son bir iki ayda manuel trade eden ky den overall karda olan 10 da 1 vardir yoktur.
Bu isin oluru robot.
merkezin para basma olayı fed konusundan çok önce..2019 dan beri bizim merkezin bilançosu genişliyor, nerdeyse lineer biçimde.. son dönemle sınırlı değil.. ayrıca yedek akçelerin aktarılması mevzusuda var.. gerçek şu ki doların 5 tl ye düşmesi için hiç bir sebep yoktu..aksine cari açığın yönetilmesi için kontrollu devalüasyon yapma kararlılığı uzun süredir anlaşılıyor zaten.. son cesur faiz kararı da bu pencereden değerlendirilmeli..
Dax en azından 10.800 leri görmeli. Yani dow bugün zor düşer. Yarın biz 102.500 e doğru giderken dax 10.800 lere gitmeli. Y.t.d.
Artik su covid isi en azindan saglik acisindan minimuma insede gundemimize, konusulmasi, dusunulmesi gerekenlere odaklansak.
Ozel sektorun doviz borcu azalirken, MB nin once net rezervi bitti, sonra da eksiye girdi. Mevcut donemde cari fazla verdik. Finans hesabindan da cikan belli. Demekki ozel sektorun borcu ayni zamanda devletin milletinde borcuymus. Ama milyonluk arabalara binip, ceviz kirip, kacak et kesen onlar, borca gelince hepimiz kardesiz.
ülkeyi avm çöplüğüne döndüren, hatta bu uğurda halkın güvenliğini hiçe sayarak deprem toplanma alanlarını bile betonlaştıran iktidarın avm lobisine yenik düşebileceği konuşuluyor.. beklenti var avm ciler tarafında açılması konusunda..
avm ler şehirlerin betonlaştırılması nedeniyle insanların adeta tek sosyalleşebildiği yerler.. elbette yanlış bir şey bu ama realite de bu.. bu kadar beton yerine geniş ve derinlikli parklar olmalıydı..salgın süreci daha iyi yönetilirdi..
diğer yandan.. artık disiplinli bir ülke olmalıyız.. TCKN ye göre yasak kapsamındaki insanlara temiz hava ve yürüyüş imkanı tanınmalı.. mesela 7 ile bitenler çarşamba günü.. 2 saat parka çıkabilir gibi..karakol ile koordineli.. gerekirse merkezi bir bilgisayar programı üzerinden listesi ve izinleri tutulur.. bu şekilde disiplin kurulmazsa havalar ısındığında hem sürtüşmeler başlar hem de halkın sağlığı negatif etkilenir sürekli evde oturmaktan..
kurallar konulsun ve katı biçimde uygulansın..
Tospa ne güzel yazmış. Tam olarak da böyle. Burda yüklü girenin iki günde feleğini şaşırtabiliyorlar kesinlikle az kontrat ile girilmeli. Adamın atletini ters giydirirler de kimsenin ruhu duymaz burda.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.