Sayfa 890/985 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 7,113 - 7,120 arası.

Konu: Viop - XVII

forum yönetimi aslında buradaki dengeli tartışma kültürünü gayet güzel yönetiyor yıllardır..viop hem ekonomik hem de siyasi gelişmelerden etkilenen dinamik bir yer..

ancak son dönemde sadece spot işlem yapanlar ve hatta "viop tehlikeli, yanlış, viopta işlem yapmayın ben yapmıyorum" diyenler sürekli saçma ve manasız yazılarla bir risk yönetim enstrümanı olan vadeli işlemleri kötüleyerek ve burada konuşulan konuları sulandırarak sabote ediyorlar.. bu konuda bir adım atılmalı.. viopta işi olmayanın burada yazı yazarken buradakilerin niçin burada olduğunu düşünerek yazması veya hiç yazmaması gerekiyor.. kendi spot algıları üzerinden lineer bir long/short algısı ile işlem yapmak buradaki gerçek viop oyuncularının ilgilendiği bir şey değil..forum yönetimi bu konuya bir el atarsa bu başlık bundan güçlenerek çıkacaktır..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Bu kadar olumsuzluğa rağmen (jeopolitik, doların durumu, parasızlık vb.) borsamızda düşüş olmamasını geçtim, dışarıya göre de daha fazla prim yapmamızı neye bağlıyorsunuz acaba? Yukarıya gidişi tahmin eden arkadaşlar, kesin cevabını biliyordur heralde!
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

3. Alla alla

Meril , ve yabancı sattıkça yükseliyor

🤔🤔🤔
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

4. Degerli kardeşlerim ve abilerm bazı sorularım var yardımcı olursanız tavsiyelerinizi dinlerim

viop 1 ay oldu 100 binle girdim şuan 121 bin yaptım hamdolsun sizden bazı zaaflarımı ve taktiklerimi paylaşmak istiyorum

1-viop işlemleri genellikle günlük yapıyorum gün sonuna işlem taşımıyorum eger vade sonu zamanı ise spot ve viop arasında fark var ise akşam seansında long açıyorum viop aşagıda ise genellikle işe yarıyor spotla viop buluşuyor yine
    2-zaafım olarak gördüğüm birden 70-80 kontrat açıyorum parçalı almaya birşey başaramıyorum
    3-kazanırken hemen satma içgüdüsü doguyor heyecanlanıyorum sanki cebimden alacakmıs gibi pala ama zararda gün sonuna kadar bekliyorum
    verebileceginiz tavsiyeler var mıdır teşekkürler

5. x30 spot

fokus ML

para çıkışı varken yükseliyor

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Gap ile geçen seferde de 124 bine gitmişti. Sonu ne oldu beraber gördük.
    Al bakalım arkadaşım, kime satacaksanız malı bol bol alın.
    Shortlar acıtıyor ama ısrarla kene gibi yapışmaya devam.

7.  Alıntı Originally Posted by Karakusak58 Yazıyı Oku
    Degerli kardeşlerim ve abilerm bazı sorularım var yardımcı olursanız tavsiyelerinizi dinlerim

viop 1 ay oldu 100 binle girdim şuan 121 bin yaptım hamdolsun sizden bazı zaaflarımı ve taktiklerimi paylaşmak istiyorum

1-viop işlemleri genellikle günlük yapıyorum gün sonuna işlem taşımıyorum eger vade sonu zamanı ise spot ve viop arasında fark var ise akşam seansında long açıyorum viop aşagıda ise genellikle işe yarıyor spotla viop buluşuyor yine
    2-zaafım olarak gördüğüm birden 70-80 kontrat açıyorum parçalı almaya birşey başaramıyorum
    3-kazanırken hemen satma içgüdüsü doguyor heyecanlanıyorum sanki cebimden alacakmıs gibi pala ama zararda gün sonuna kadar bekliyorum
    verebileceginiz tavsiyeler var mıdır teşekkürler
    kardes 100bın varsa 10 15 kontratı gecme......dakkabası ekrana bakma en cok trade etmekten kaybedılır..al hedef bekle 1ooo 2000 kar yap ....ana anahtar........bekle
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    117.950 şort...

Sebebini birazdan eklerim...

118.150 ilave...

Makas göz korkutuyor evet...

Ama eline güvenmeyen poz açmasın diyor...

Sayfa 890/985 İlkİlk ... 390790840880888889890891892900940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •