Hocam teşekkürler.
Data kotası yüzünden çözünürlük çok kötü. Twitter hesabınızdan da paylaşabilir misniz? Bu site çoğu zaman yetersiz.
Printable View
Haber doğruysa yarın piyasa bunu kutlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın çok ilginç bi gün olacak yeni mb başkanı yeni maliye bakanı dolar borsa .kafamda deli sorular
Hesabi hacklenmis yalan haber istifa falan yok
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir hayrini gormemistik.Hatta topuyla birlikte istifa etsinler.
Ekmek yok bari keyif cayi icelim.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçekten hükümet yüzünden devletin kurumsallığına inancimizi o kadar yitirdik ki.
Su eger bir hack vs. bir dezenformasyon ise saatler geçecek bir yalanlama gelemedi.
Peki ya bu hadise iş gününde seans sırasında olsaydı. Yazık.
Guzelim ulkemizi ne hale getirdiler.
Ne kurumsallik ne ciddiyet kaldi.
Cok uzuluyorum çok.
O degilde EIB fonunun elinde olan BLCYT hissesi ulke gundemine girmis.
Bir seyler mi var?
Saygilar.
Son itibarlı gazetecilerden
https://twitter.com/ragipsoylu/statu...511762432?s=19
BBC Türkçe'ye konuşan Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilisi, Albayrak'ın istifasının doğru olduğunu açıkladı.
Aynı yetkili, istifanın kabul edilip edilmediğine yönelik soruya, henüz belli olmadığı cevabını verdi.
Burada olması lazım hocam: https://www.spk.gov.tr/SiteApps/Port...imFonlari/MKYF
Bugunu firsat olarak goruyorum.
GBC ve IPV alım girdim.
Saygilar.
Muhtemelen piyasanın tepkisini ölçüyorlar. Ancak ben Berat Albayrak için birleştirilen bakanlık tekrar ayrılarak birden fazla bakanlığa dönüştürüleceğini düşünüyorum.
Tek adam sisteminin faydasını! hepimiz gördük. CB seçilir seçilmez damadını süper yetkilerle hazine ve ekonominin başına getirdi, hiç kimse itiraz dahi edemedi. Ancak para piyasaları bu atamayı o günde beğenmemişti ve halen de beğenmiyor. O günden beri de ülke olarak ekonomide sürekli geriye gittik.
Ben gbc lerimi aktif yönetim tarzı bozulmadığı sürece tutma kararı aldım. Bundan sonra enflasyona çözüm üretilemediği sürece enazından enflasyon kadar artan kur ile yaşamaya alışacağız. Enflasyonu faiz nedeniyle olduğunu sanan zihniyetin de enflasyonu düşürebileceğini sanmıyorum.
değerli arkadaşlar mevduattan kadar ya da bir tık üstü getirebilecek çok fazla riski olmayan fonlar önerebilir misiniz, yatırım tavsiyesi olmadan?
herkese şimdiden teşekkürler.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası olarak temel amacımız fiyat istikrarını sağlamak ve sürdürmektir. Fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda tüm politika araçları kararlılıkla kullanılacaktır. Para politikasında, şeffaflık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik ilkeleri çerçevesinde iletişim güçlendirilecektir.
19 Kasım 2020 tarihli Para Politikası Kurulu toplantısına kadar mevcut durum ve beklentiler gözden geçirilip, gelişmeler de yakından takip edilerek oluşacak veri ve değerlendirmeler ışığında gerekli politika kararları alınacaktır."
Kesinlikle haklisiniz.
Bugunlere yavas yavas, bilincli ve isteyerek getirildik.
Ben de degisenin sadece isimler olacagini dusunuyorum.
Saygilar.SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faiz indirimi usd icin balli kaymak olur sayin trust.
Pandemi etkisini önemsiyorum.
Saygilar.
Vadeliler bankalarda cok iyimser.
Bankacılık sektörü ile en az yüzde 2 diyorum ben xtum belirsiz
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmin +12,25 ortalama tahmin ise +13,04 puan oldu.
Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +30,66 puan olurken, en düşük beklenti ise -2,10 puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 29 analistin 28'i pozitif, 1'i ise negatif açılış tahmininde bulundu.
BIST 100 Endeksi, Cuma gününü 11,94 puan artışla 1191,96 puandan tamamlamıştı.
üstat daha önce buraya yazdım kararınızı etkilemek için yazmıyorum ama...
ben bu sene altının 2000 doların üzerine atamayacağınnı ya da kalıcı olarak kalmayacağını düşünüyorum.
aşılar kapıda dsö resmi olarak açıklarsa bence tekrar 1800 lere dönebilir.
dolar kanadı ise mb ve yeni ekonomi yönetimi kararları ile düşebilir.
yavaş yavaş da yabancı girişi başlar ise doları orta vadede 7 leri görebilme ihtimali çok yüksek.
bende de gbc var şu anda.
yavaştan çıkma vakti geldi diye düşünüyorum altından.
en azından bu sene için.
yatırım tavsiyesi olmasın.
Bir tane televizyon haber olarak geçmiyor, ben anlamadım bu işi. İstifa etti mi , etmedi mi ?
Berat istifası doğruysa piyasalar bunu kutlar demiştim haber ilk düştüğünde. Birilerinin buradan kendine çok iyi bir pay çıkarması lazım.
Hatta uzlaşmacı, parlamenter sisteme geri dönüş olacak olsa bu ülkeye para yağar, borsa tarihi 5 cent seviyelerine gider. Ama şimdilik bunlar hayal, günün tadını çıkarmak lazım
dolar %3,5 gerilemiş... ne diyorsunuz yabancı varlık fonları için ?
orta vadede düşüş trendine girdik mi?
altın, yabancı hisse fonları nasıl etkilenir?
Bir süre döviz bazlı enstrümanlarımı artıracağım, ( ıpv/dbh eurobond fon) ve gbc yabancı hisse fonu gibi.
Dedigim gibi aft ve yay zamani sanki bitmistir.
GBC gibi fonlari nasil etkiler
borsa sanki 137 bin hedefine gidecektir 126 bini asirsa
Hocam ben aft yay fonlarını takip etmiyorum, bilemiyorum, yanıltmak istemem ama dolar düşerse ve düşüşü devam ederse bendeki ıpv dbh eurobond fonlarını ve gbc yabancı hisse fonumu artıracağım. Bunlar kurun düşüşünden elbette etkilenecektir, sert düşecektir, ancak benim vadem periyodum çok uzun olduğu için biriktiriyorum sadece böyle ortamlarda. Benim için satım zamanı diye bir şey yok, ben fonları satmıyorum.
ben ilave olarak aldığım hsyf lerden bugün bir miktar satış emri verdim
Dolar düşüyor ama neredeyse son 1 yıldır dillerinden düşürmedikleri "rekabetçi kur" olayı ne olacak?
eski zamallarda başbakanlarla bırakın haber yapılmayı, tv programlarında taklitleri falan yapılarak dalga dahi geçilirdi hatırlayın. tansu çiller ve ecevitle ilgili isimlarinin baş harfleri falan değiştirilerek çok da güldüğümüz parodiler olurdu. akşam bırakın normal kanalları, hatta ve hatta bırakın haber kanallarını, ekonomi programlarında dahi istifa haberi verilemedi, tekrarlıyorum alt yazı dahi geçememişler. işin özeti şudur: bildiğimiz klasik media kanalları aslında bitmiştir. saçma sapan diziler ve sözüm ona kadın programları yayınlayan ve insanları uyuşturup vakitlerini tamamen öldüren birer ucube haline gelmişlerdir. 45 yaşındayım, tüm samimiyetimle söylüyorum. eski tek kanallı trt dahi şimdiki özel kanallardan kaliteli ve seviyeli idi. nereden nereye gelmişiz. vahvah, diyorum, sadece vahvah.