Sayfa 898/1002 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,177 - 7,184 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. değerli arkadaşlar mevduattan kadar ya da bir tık üstü getirebilecek çok fazla riski olmayan fonlar önerebilir misiniz, yatırım tavsiyesi olmadan?
    herkese şimdiden teşekkürler.

2.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Bugunu firsat olarak goruyorum.
    GBC ve IPV alım girdim.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    üstat emin misiniz?
    19 kasımdaki mb kararında faiz indirimi olabilir...

3. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası olarak temel amacımız fiyat istikrarını sağlamak ve sürdürmektir. Fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda tüm politika araçları kararlılıkla kullanılacaktır. Para politikasında, şeffaflık, hesap verebilirlik ve öngörülebilirlik ilkeleri çerçevesinde iletişim güçlendirilecektir.

19 Kasım 2020 tarihli Para Politikası Kurulu toplantısına kadar mevcut durum ve beklentiler gözden geçirilip, gelişmeler de yakından takip edilerek oluşacak veri ve değerlendirmeler ışığında gerekli politika kararları alınacaktır."

4. Kesinlikle haklisiniz.
    Bugunlere yavas yavas, bilincli ve isteyerek getirildik.
    Ben de degisenin sadece isimler olacagini dusunuyorum.
    Saygilar.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Muhtemelen piyasanın tepkisini ölçüyorlar. Ancak ben Berat Albayrak için birleştirilen bakanlık tekrar ayrılarak birden fazla bakanlığa dönüştürüleceğini düşünüyorum.
    Tek adam sisteminin faydasını! hepimiz gördük. CB seçilir seçilmez damadını süper yetkilerle hazine ve ekonominin başına getirdi, hiç kimse itiraz dahi edemedi. Ancak para piyasaları bu atamayı o günde beğenmemişti ve halen de beğenmiyor. O günden beri de ülke olarak ekonomide sürekli geriye gittik.
    Ben gbc lerimi aktif yönetim tarzı bozulmadığı sürece tutma kararı aldım. Bundan sonra enflasyona çözüm üretilemediği sürece enazından enflasyon kadar artan kur ile yaşamaya alışacağız. Enflasyonu faiz nedeniyle olduğunu sanan zihniyetin de enflasyonu düşürebileceğini sanmıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    üstat emin misiniz?
    19 kasımdaki mb kararında faiz indirimi olabilir...
    Faiz indirimi usd icin balli kaymak olur sayin trust.
    Pandemi etkisini önemsiyorum.
    Saygilar.

6. Vadeliler bankalarda cok iyimser.

7. Bankacılık sektörü ile en az yüzde 2 diyorum ben xtum belirsiz

Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmin +12,25 ortalama tahmin ise +13,04 puan oldu.

Foreks'in 29 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +30,66 puan olurken, en düşük beklenti ise -2,10 puan olarak gerçekleşti.

Ankete katılan 29 analistin 28'i pozitif, 1'i ise negatif açılış tahmininde bulundu.

BIST 100 Endeksi, Cuma gününü 11,94 puan artışla 1191,96 puandan tamamlamıştı.

8.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    değerli arkadaşlar mevduattan kadar ya da bir tık üstü getirebilecek çok fazla riski olmayan fonlar önerebilir misiniz, yatırım tavsiyesi olmadan?
    herkese şimdiden teşekkürler.
    ppf riski yok
    tzl gibi fon. ama mevduat gibidir
    bir tik riskli EIB
    Canlar gider heyyyy

Sayfa 898/1002 İlkİlk ... 398798848888896897898899900908948998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz