Üstad cment yorumlar mısın
Printable View
Üstad cment yorumlar mısın
yarın itibari ile tekfen sahalara dönebilir ..YTD
teşekkürler
AB yaptırımları riski, vaka sayısının artması, hafta sonları ve akşamları sokağa çıkma tedbirleri vs. derken bu haftanın stresli geçmesi bekleniyordu, ama borsa umulmadık bir şekilde iyi gidiyor.
Umarım bu fiyatları şişirerek kucağa verme hareketi değildir. Yarın belli eder kendini.
Hocam yayla için hedef fiyatiz nedir.
Çelik hocam adese için vakit tamam diyebilirmiyiz, grafikte sıkışma var
Enerji ve gyo girişim sektörlerinden karışık bir liste paylaşıcam ilerki günlerde
bence hiç biri türkiye ile bozulmak istemez ne abd nede ab hepsinin türkiyeye ihtiyacı var bu günden trump yaptırımı veto edeceğim dedi bile etse ne olur etmese ne olur ben ülkeme ve yönetenlere güveniyorum sadece bir konuda üzülüyorum türkiyenin iyi bir muhalefete ihtiyacı var oda dizayn ediliyor ileride hep birlikte göreceğiz nasipse ölmessek
YARIN
tekfen
hurgz
crdfa
avtur
akfgy ve unutulan ozgyo . izleyeceklerim cok hisse var bu kadarı kafii
Teşekkür ederim. Bende ekrandan kaldıracağım. İyi geceler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik hocam kafein grafigini inceleme sansiniz oldu mu bir yorumunuz olabilir mi acaba...tesekkurler simdiden...
Sn Çelik Çomak
Bir de DYO bakabilirminiz size zahmet
Tşk
iyi akşamlar info için görüşleriniz nedir?
Cümleten iyi geceler
Bu arada öğrencilerden esma yok sanırım umarım kötü bir durum yoktur malum salgın falan var dikkat edin arkadaşlar
Esma hanım İnşallah kötü bir durum yoktur.
Hayırlı geceler cümleten. Allah bütün hastalarımıza şifa versin, hepimizi de korusun her türlü hastalıktan...
sevgili hocalarım merhabalar,
DAGHL ve MERKO için yorum alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
Bol kazançlar dilerim.
Selamlar hocam.Benim ve eşimin ailesinden toplam 12 kişi salgına yakalandı. Babam,Kayınvalidem ve abem yoğun bakımdaydılar.Kayınvalidem Allahın rahmetine kavuştu diğerleri toparlanma aşamasındalar.Gençlerin çoğu iyileşti.Cenazeyi geçen hafta defnettik.Allahtan geldik ve Allaha geri döneceğiz.Rabbim tüm ölmüşlerimize rahmetiyle muamele etsin.Geride kalan tüm kardeşlerime sağlıklı ve hayırlı bir yaşam nasip etsin.Önemli olan Allaha karşı muttaki bir kul olabilmek.Forumu meşkul etmemek adına içinden geçmiş olsun diyen ve dua eden tüm kardeşlerime Mevlam hepsinden razı olsun.
Geçmiş olsun esma hanım başınız saolsun Allah acil şifalar ihsan eylesin...
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esma başın sağ olsun Rabbim geride kalanlara sağlık sıhhat afiyet versin sabırlar versin
Başınız sağolsun Esma hnm