Originally Posted by ACEMİ BORSACI Dediklerinize katılıyorum hocam ,ARSAN ile ilgili düşünceleriniz nelerdir ??? 3.30 civarlarında paylaştığım ve erken veda ettiğim hisselerden o zaman çift rakam hedefim vardı .daha önceden feto mevsuzu olduğu için vedalaştım
Originally Posted by celik comak 3.30 civarlarında paylaştığım ve erken veda ettiğim hisselerden o zaman çift rakam hedefim vardı .daha önceden feto mevsuzu olduğu için vedalaştım Anladım hocam teşekkürler
Originally Posted by celik comak onu hiç sorma cok gruplar ve tıwıtırda üsdatlar yorumluyor ky yükleniyor günlükcüler sarıyor bu nedenle baskılanıyor afyon 6 aylığına ekrandan kaldırdım izleyince darlanıyorum Teşekkür ederim. Bende ekrandan kaldıracağım. İyi geceler iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by celik comak Enerji ve gyo girişim sektörlerinden karışık bir liste paylaşıcam ilerki günlerde Teşekkürler, 2021 için iyi başlangıç listesi olur ...
Celik hocam kafein grafigini inceleme sansiniz oldu mu bir yorumunuz olabilir mi acaba...tesekkurler simdiden...
Originally Posted by celik comak iyi akşamlar cümleten çelik hocam ege profil hakkında yorum alabilirmiyim.bilgiler için teşekkür ederiz hocam..
Originally Posted by X-man Celik hocam kafein grafigini inceleme sansiniz oldu mu bir yorumunuz olabilir mi acaba...tesekkurler simdiden... 18.30 da drenç var baya aşınmış kırılım olması lazım üzerinde 25 yolculuğu başlar YTD
Originally Posted by milas592 çelik hocam ege profil hakkında yorum alabilirmiyim.bilgiler için teşekkür ederiz hocam.. 35 civarındaki drenç.e kadar gider gecerse şayet güçlü trend var 60.70 civarın kadar yolu var ytd
Forum Rules
Yer İmleri