yok.
8.5
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Printable View
İstese de karışamaz ki el mahkum kasada para yok. Uçuk faiz artışı da yapamaz reel sektör perişan.
Zaten haftalık repo bizim politika faizimizdir dedi.
Repoya göre 100 baz puan şuan ppkdan çıkacak sonuç. Haliyle dolar gidecek. İstese de istemese de.
Aralık yılın en az dış borç ödemesinin olduğu aydır. Makul bir faiz ile doları 8.50-9 arasında tutar yılın ilk yarısı.
O sırada da eksi rezervi kapatmaya çalışır işte.
neyse
ne desen boş.
ben gidip yatam biraz.
Diye diye 11 den alacaksin ondan korkuyorum:)
Bol kazançlar dilerim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://cdnuploads.aa.com.tr/uploads...fc7e1a6307.jpg
yolda yerde para bulan trene koşuyor eksi rezerv trencilerii niohahhahahhhaaahhaa :kahkah::kahkah:
adam sokakta yerde para bulmuş hemen koşa koşa eksi rezerv trenine asdasasdasdasdasdasdasdas çok tuttum bunu:halay:
Genelde üüüle oluy, almaz almaz tutar en tepeden alır, ondan sonra endeks düşüşe geçer, mal elinde kalır. haydii sonra tekrar sardır filmi en başa... Hâlbukisi pala alırken alsa pala satarken satsa, ne sitires kalır nede piyasa izlemek düşsede alsak demek nedir ya, sanki düşünce sen alınca dahada düşmüyeceğinin garantisi mi var, yada tersi sen satınca daha yükselmeyeceğin garantisi mi var..
Endeks ağırlığı olan bazı tahtalarda OBO formasyonları mevcut saatlikte
Pasta varmıdır
Bofa ne alemde
sensör bayımın dediği gibi bir sonraki konumuz sayın Bahçeli nin bahsettiği konulardaki gelişmeler hareket sebebi olabilir.
bu konulardaki ısınmayı gözlemliyoruz tv den..
adios 2..
lönkten flat.
Sen sırtını koç a yaslıyorsun herhalde.. [emoji6]
Sen beni bırak kendine bak kimse yolamaz beni..
Koç karından da sana birsey vermez zararına da ortak etmez herkes burda kendi bacağından asılır..
Sen kendine bak kardeş.. Siz düşüyor sanın vs..
Körler topallar birbirini ağırlar.. SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam adiler Mehmet abi, gel gel yapıp bindirdiler yine trene...
yqvv yeter artık, paçal yapanlara dalaşıp durmayın , engelleyin geçin.
adamın yoğurt yemesi öyleyse siz başka türlü yiyin.
yukarıya 100 lot
aşağıya 100 lot pek te para istemiyor.
aynı yerde çok fazla gezindikçe hesaaba + parada yazar.
her kırmızı çizgide satar
ister 1 çizgi iste 5 çizgi alttan kapatır.
her yeşil çizgiden alr 1-5 üstten satar vs vs.
kar eder zarar eder kendine.
https://i.resimyukle.xyz/BNyT81.png
dow
haftalık
şartlar hazır gelecek haftalarda
27 düzeltmesi yakışır.
hazır çoğunluk long iken.
https://i.hizliresim.com/ehBYng.png
yabancı geçen hafta hisse almış.yanlış bilmiyorsam bu 5. hafta dır hisse alıyor..
Real time online yazmayana zerre inancım ve saygım yoktur.
Mesela demo hesapta işlem yaparken karşında robot falan yoktur.Sen olmadıgın için herşey farklı işler.Ama gerçek poz açtıgın anda büyük pozisyonlarda karşında anında sana karşı işlemler olacaktır.Bunu anlamaktan yoksun insanlar demoda kazandıgını düşünür ama gerçekte öyle işlemez.
ben hıc demoda kazanmadım... cok kazanılıyor mu demoda?
Allah razı olsun reis..yani şu trade olayında akıl verme işini anlamıyorum...hani adam uzun vade yatırım yapıyorum dese, temel analiz yapıyorum dese neyse...adam belki dakikalık işlem yapıyor, belki robot gibidir, her saniye işlem yapıyordur. ne yaparsa yapsın.
burada sıkıntı şu..her yapılan işlemin buraya yazılması...banane, sanane, kime ne..ne gerek var...mesela sen yaptığın işlemleri yazsan, hafta sürmez 1000 sayfa dolar.
bunları yıllardır yazıyorum..ama değişen bir şey yok...red listene alsan bile, atışmalar yüzünden yine görüyorsun pek çok yazıyı...özetle boş işler.
Valla ben demoda 10000 doları yarım günde batırınca reele hiç bulaşmadım, spot candır gerisi gerçekten heyecandır