Sayfa 897/996 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,169 - 7,176 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Zaten terse yatırmış, doldurmuş çuvala şortcuları sallayıp sallayıp vuruyor duvara. Pala malda olunca büüüle oluy
    sen bekle dur düşecekte yoncayı 7 den alıcam diye. bak Mehmet abiye almış thy yi bekliyo pistten kalkmasını
    onunda zamanı gelecek hocam buralardanda yonca almam gelmiş 9.80 lara ytd

2. Diye diye 11 den alacaksin ondan korkuyorum

Bol kazançlar dilerim.
     Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
    onunda zamanı gelecek hocam buralardanda yonca almam gelmiş 9.80 lara ytd
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    oohhhh... yarasın... dustukce daha da cok alırlar... tabı daha duserse o da... bunlar gıdene kadar alıma devam...

Yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı 11 Aralık haftasında 320 milyon dolar arttı

Yurt içi yerleşiklerin Döviz mevduatı 11 Aralık ile biten işlem haftasında 320 milyon dolar artarak 231.53 milyar dolar ile rekor seviyeye yükseldi.

Merkez Bankası tarafından Perşembe günü yayınlanan haftalık bilgilere göre yurt içi yerleşiklerin döviz mevduatı aynı dönemde altın hariç 167 milyon dolar arttı.

Geçen hafta yerliler 3.23 milyar dolarlık (altın hariç 2.04 milyar dolar) döviz alımı gerçekleştirmişlerdi. Yerliler son altı haftada 10.5 milyar dolarlık döviz ve altın aldı.

yolda yerde para bulan trene koşuyor eksi rezerv trencilerii niohahhahahhhaaahhaa

Mehmet Sevki Guest
    adam sokakta yerde para bulmuş hemen koşa koşa eksi rezerv trenine asdasasdasdasdasdasdasdas çok tuttum bunu

5.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    o zaman
    düşmemiş mi oluyor.?
    Koc dogruyu soyle, sen mi oyuna getirdin bu adami? Getirdiysen biraz kolla ki hebaa olmasin kurtlar sofrasinda.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Diye diye 11 den alacaksin ondan korkuyorum

Bol kazançlar dilerim.

yok be abey burdan almadıysam oralardan hiç almam kısa vadeli borclanma fon faizinde tutarım parayı sizede hayırlı kazanclar olsun

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Diye diye 11 den alacaksin ondan korkuyorum

Bol kazançlar dilerim.

Genelde üüüle oluy, almaz almaz tutar en tepeden alır, ondan sonra endeks düşüşe geçer, mal elinde kalır. haydii sonra tekrar sardır filmi en başa... Hâlbukisi pala alırken alsa pala satarken satsa, ne sitires kalır nede piyasa izlemek düşsede alsak demek nedir ya, sanki düşünce sen alınca dahada düşmüyeceğinin garantisi mi var, yada tersi sen satınca daha yükselmeyeceğin garantisi mi var..
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    dün cort olalım dedik 200 puan yüzünden bizi trene almadı longları yazdık yine 200 puan yüzünden trene almadı. kendisi bilir tüm long emirlerim silindi 148.000-150.000 arası longa talibiim şimdiden ikg emir yazarım...şimdilik cort kovalamaca...
    156.175 1/10, 156.900 4/10 ve 158.200 5/10 cortlar yazıldı günlük emir olarak. stop 158.875
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

Sayfa 897/996 İlkİlk ... 397797847887895896897898899907947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •