23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.
Printable View
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.
Hem de batiliman hem de idc liman halka arz oluyor sen daha fiyatı baskila bakalım nereye kadar...
Sürpriz yapar mı?:)22000 lot kalkar mı?
https://i.hizliresim.com/nv172vw.png
Onu alıp, sonra da 18.500'ü de alıp buralardan uzaklaşmalı ki bir daha bulaşmasın her kim satıyorsa yoksa 2 lira aşağıdan alıp tahtayı sömürmeye devam eder, tahtacının kendisi değildir umarım.:)
Midasın kulakları eşek kulakları:)
Kayıtlı sermaye tavanini 10.000.000 dan 600.000.000 çıkardığı hafta piyasada sadece 4.600.000 lot varken Citibank takasinda olan 1.000.000 lot mali Bofa aracılığıyla satan bir tahtaci olamaz...ordan tahmin ediyoruz...iyi haber geleceğini bildiği için citibank 2-3 ay kadar mal topladı biz tam hareket başladı dedik adam topladığı tüm malı ve fazlasını 2 haftada kustu...bunlar sanayici olamamış otopark işleten kafa...yatırımcıyla düşman bu zihniyet...adam kapasite artırmış ama kap atmıyor soruyoruz bir bakalım diyorlar...cimere şikayet etsen aynı kalıp cümleyi cevap olarak gönderiyorlar...
5 yıldır hissedeyim nasıl bir patrona denk geldik halen anlamış değilim.Adam Tek seferde %900 bedelsiz yerine %300 ve %150 vererek bedelsizi hiç etti.10 tl ye ithal ettiği gübreyi 7 liraya satıp bilançoda zarar yazıyor,Yönetim giderleri kendinden 20 kat büyük şirketlerden daha fazla,olumlu bir haberi zorla bildiriyor yada bildirmiyor.Çöp parasına gelen hisseyi geri alımda yapmıyor.beklemelten başka çaremiz yok ne yapalım.Kardeşi ile birbirlerine düşmelerine çok sevindim,beter olsunlar,kaytum atanır inşallah.zamnında bu hisse yerine tezek,hayvan pisliği alsaydım keşke.Tek olumlu yönü temettüsü.Temettün batsın şirketin batsın limanın çöksün sayın gencer O ki bu kadar düşmansın ky ye ,neden halka arz ettin hisseyi?suçumuz günahımız ne ? sağlam hisse iyi hisse dedik girdik ne bilelim böyle bir insan olduğunu kalbini okuyamazdik ki.Enflasyon karşısında çöp ettin paramızı ne yapalım nere gidelim.
Limanın yen iş halihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...09e80c9e77.jpg
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bilmiyorum, patronu tanımam iddia eden sizsiniz. Daha öncede belirttim; 2 senedir katıldığım genel kurullarda edindiğim izlenimim ve yaptığım araştırmalarda, Ahmet Bey in iyi veya kötü (bence iyi) işini yaptığı, şirketi en kötü şartlarda bile karlı olarak çalıştırdığı, hatta yapılan yatırımlara rağmen gayet makul sayılacak oranda düzenli temettü dağıttığını, iddia edildiğinin tam tersi şirket ve hisseleri üzerinden spekülasyona izin vermediğine inancımdan dolayı yatırımımı yaptım ve zaman zaman oranımı azaltıp çoğaltsam da paylarımı tutuyorum. Herkes istediği ve inandığı gibi hareket edebilir tabi ama temcit pilavı gibi hep aynı mazeretlere sığınmak ta benim yatırımcı anlayışıma biraz ters düşüyor. İnanmadığım veya güvenimin sarsıldığı bir şirket hisselerini de elimde tutmakta ısrar etmem zararına da olsa.
Liman uzadıysa kayıtlı da 600.000.000 olduysa temettüden sonra bir sermaye artışı yapar mı ki:whistling:
40. sıra ile listelerde boy göstermiş... malsız çulsuz izlemede..
https://i.hizliresim.com/9y3ok8c.png
Tahtadaki rezillikler, şirketin ve hisseninin değerinden çok uzak olması ister istemez okları kıymetli patrona yönlendiriyor ama aynı yönetim limanı 100'er metre büyütme işine yüklendi binbir zorluğu aşarak istediğini yaptırdı, temettü konusunda da duyarlı, tek isteğimiz tahtasına sahip çıkması ve de şirketin gerçek değerine ulaşmasını sağlaması, ilave 100 metrenin bile hiç kıymeti olmaz mı arkadaş.
Bu resimde benden olsun. Sol üst köşede işaretli yer Batı Liman. Batıçim bu limanı 2025 yılı içinde halka arz etmeyi planlıyor ve bunu 2024 yılı aralık ayında KAP'a bildirdi.
İki limanı siz kıyaslayın. Batıliman halka arzı gerçekleşirse Ege'nin değeri ne olur ? Lİmanın arkasında konteynırların olduğu tüm alanlar Ege Gübre'ye ait. Bu nedenlede bu pastayı biz küçük yatırımcılara yedirmemek için herşeyi yapıyorlar gibi duruyor.
Dünkü %3.5'lük düşüş kesmemiş anlaşılan, düşük hacimlerle değerini düşürüyorlar.
Sermaye(para)gübre gibidir,etrafa yayılmazsa işe yaramaz:kahkah:
Bilanço güzel geliyor diyelim. Bilanço etkisiyle en fazla %10 yapıyor sonraki günlerde o yükselişi zaman yayarak hiç ediyor düşürüyor. Matriks pc den sildim yoksa bilanço sonrası nerde ne hareket yapmış sonra nereye geri gelmiş şeklinde çalışmaya değer olsa tekrar yüklerdim. Patron kağıdı olduğu için bilançoyı 2. Planda rafa kaldırıyor. Patronun canı ne zaman ne isterse onu yapar. Potansiyeli oldukça yüksek ama patronun keyfini de beklemek zorundayım bu denli yüksek potansiyeli barındırdığı için.
Midas hızlı başladı güne 1405 lot ile
Geçen yıl ilk çeyrekte yüksek miktarda ertelenmiş vergi gideri yazmış ve bilançoyu bozmuştu. Bu ilk çeyrek bilançoda gelebilecek makul bir karlılık bile, yüksek kar artış oranı ile avantaja dönüşebilir.
Artık yol alsa
Bugün portföyümde amiral gemi durumundaki hissenin bir kısmının trade imkanı vermesiyle, eggub amiral gemi pozisyonuna tekrar yükseldi:ok: