Sayfa 899/904 İlkİlk ... 399799849889897898899900901 ... SonSon
Arama sonucu : 7231 madde; 7,185 - 7,192 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Dünkü %3.5'lük düşüş kesmemiş anlaşılan, düşük hacimlerle değerini düşürüyorlar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,649
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Dünkü %3.5'lük düşüş kesmemiş anlaşılan, düşük hacimlerle değerini düşürüyorlar.
    Bilançoyu bekliyoruz
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,649
    Sermaye(para)gübre gibidir,etrafa yayılmazsa işe yaramaz
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bilançoyu bekliyoruz
    Kapasite artışının bilançoya etkisini yılın ikinci yarısında görebiliriz sanırım, mayıs ayında temettü de var.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Bilanço güzel geliyor diyelim. Bilanço etkisiyle en fazla %10 yapıyor sonraki günlerde o yükselişi zaman yayarak hiç ediyor düşürüyor. Matriks pc den sildim yoksa bilanço sonrası nerde ne hareket yapmış sonra nereye geri gelmiş şeklinde çalışmaya değer olsa tekrar yüklerdim. Patron kağıdı olduğu için bilançoyı 2. Planda rafa kaldırıyor. Patronun canı ne zaman ne isterse onu yapar. Potansiyeli oldukça yüksek ama patronun keyfini de beklemek zorundayım bu denli yüksek potansiyeli barındırdığı için.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,649

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,649
     Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Bilanço güzel geliyor diyelim. Bilanço etkisiyle en fazla %10 yapıyor sonraki günlerde o yükselişi zaman yayarak hiç ediyor düşürüyor. Matriks pc den sildim yoksa bilanço sonrası nerde ne hareket yapmış sonra nereye geri gelmiş şeklinde çalışmaya değer olsa tekrar yüklerdim. Patron kağıdı olduğu için bilançoyı 2. Planda rafa kaldırıyor. Patronun canı ne zaman ne isterse onu yapar. Potansiyeli oldukça yüksek ama patronun keyfini de beklemek zorundayım bu denli yüksek potansiyeli barındırdığı için.
    Çinli BYD ezberbozdurabilir sevgili denizkiraz42!Fabrika işi ne alemde bence onu bekliyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Çinli BYD ezberbozdurabilir sevgili denizkiraz42!Fabrika işi ne alemde bence onu bekliyor.
    Sayın Filozof BYD bir kez daha gündeme gelecektir. Umalım çok uygun bir zamanda gelsinde güme gitmesin.Ben güzel bilanço bekliyorum. Gidecek gidecek ama bize de baya çamur çiğnetecek...

Sayfa 899/904 İlkİlk ... 399799849889897898899900901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •