elimde nakit var alacak hisse bulamıyorum. bist 50'nin neredeyse hepsi teknik olarak sıkıntılı kapatmış günü. o değil global toparlanıyor ama bize yinede güvenemiyorum. iyice psikolojimizi bozdular.
Printable View
elimde nakit var alacak hisse bulamıyorum. bist 50'nin neredeyse hepsi teknik olarak sıkıntılı kapatmış günü. o değil global toparlanıyor ama bize yinede güvenemiyorum. iyice psikolojimizi bozdular.
şu enflasyon ortamında evet kriz varmı var ciddi kriz var hemde ülkede... ancak bist şöyle %30 falan düşüyim dese ciddi mal alırım hatta emlak satıp yine alırım.
ülkede kriz var ama cidden para basan şirketlerde var.
bistin şuanki mevcut ortamda ciddi düşmesi demek bana göre keriz silkelemesi olur demektir.
dünyanın bütün ülkelerinde kilometresi yükselmiş.. modeli geçmiş araçlar ucuzlar hatta çoğu trafikten men edilir. bizim ülkede değerleniyor amk. böyle bir ülkede yaşıyoruz. şöyle yürüyen bir oto alayım desen 100 k dan başlıyo.
:drunk::drunk:
100 k nın altındaki araçlar bulabilirsin tabi ama % 90 ı pert tir.
bir kaç aydır kiralık ev konusunda yazıyorum ama burada tehlike çok büyük aslında.
öğrenci kentlerinin çoğunda kiralık ev bile yok. yani bildiğin yok.
işin kötüsü bu böyle devam ederse bu çocuklar yarın bigün mezun olup evlenecek.
hadi buyur çocuğuna ev al. !!
milyonların varsa tabi gençlerin hepsi umutsuz bir yolda yürüdüklerinin farkında
insanlar ekenomi herkese kötü sanıyor.
arkadaşlar bazı şirketlere ve bazı bireylere gerçekten çok iyi.
birey olarak mesela adam yurt dışına çalışıyor 3 bin avro alıyor. bu adam almanyada aynı işi yapan adamdan daha ferah yaşıyor burda.
veya şirket ihracat yapıyor. ne bilim vaktinde TL borçlanmış ne bilim kasasında benjo var biraz ötede tarlası var bilmem ne herkese aynı diye bişey yok.
392 altına kayması iyi olmadı.. 380...372.... 354 sırasıyla gelebilir..
ya da 1 günde hepsi:)
ekonomik bir sorun olsa sadece neyse derim sadece bu değil bakın kendi akrabamdan örnek vereyim bu herkes böyledir böyle olacak diye demiyorum ailenin bir çocuğu üni kazandı.. ve kazandım diye gitti erkek . meğerse okulu bırakmış uyuşturucu bağımlısı olmuş senelerdir ailesi para gönderdi senelerce ailesine okuyorum imajı verip yalan söylemiş. babası öğrendiğinde yıkıldı tabi..
sorunun nedeni çocuğu yolluyorsunuz ama artık odaları kiralıyorlar kız erkek fark etmiyor karışık vs.haliyle uyuşturucu satıcılarının işine geliyor bu durum. bir çürük elma kasayı götürüyor
neyse yeri burası değil ama en azından çocuğu olanlar dikkat etsin özelikle...
sülümaaaannn ve çetesinin eseri bunlar
süslü sülüüüüüü
Bugünkü temamız perakende.
HSBC, Türk perakende şirketlerinin fiyat hedeflerini yükseltti
HSBC;
Migros için fiyat hedefini 100 TL'den 150 TL'ye
BİM için fiyat hedefini 160 TL'den 190 TL'ye
Ülker için fiyat hedefini 22 TL'den 28 TL'ye
Şok Marketler için fiyat hedefini 28 TL'den 32 TL'ye
Mavi Giyim için fiyat hedefini 72 TL'den 100 TL'ye
Coca-Cola İçecek için fiyat hedefini 162 TL'den 220 TL'ye
Anadolu Efes için fiyat hedefini 41 TL'den 70 TL'ye
yükseltti.
Borsa İstanbul’daki manipülatif işlemlerin araştırılması önerisine karşı çıkan vekilin savunması:
'Türkiye'yi tökezletmek isteyenlere, dönen tekerleğe çomak sokmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.'
https://tbmm.gov.tr/Tutanaklar/Tutan...Sayfa=29&Tur=H
memleket ne durumlara düşmüş
hektaş ta spot vadeli farkı çok bozuldu...vadeli 22,42 iken, spot 24,38...birileri spotu yukarı çekip vadelide büyük bir poz açıyor olabilir..ilginç bir durum var...ya da arbitrajcılara vadeli sat, spot al yaptırıyorlar..her durumda yine çarşı karışabilir...ilginç bir durum.
ne kadar gıda çimento elektrik ve enerji varsa hepsinden sepet yaptım.
yaylada var elite de fade de var selvada var varoğlu var.
enerji ve çimentolar maşallah sağlam bıraktı :drunk::drunk:
bu zihniyet varken daha çok beton dökerler çokk
Dow 29000 altına gelmiyor veya gelsede ertesi gün toparlanıyor.
pıst 100 de ortada makinalar hariç 1-1.5 milyar canlı dönen para var ,
son 1 hafta bademlerin yabancı gözüken hesaplarından yerli kurumlara geçti benim gördüğüm bu sayede hareket yapacakları ilk istasyon olan tahtalara bu para kullanılmak üzere hazırlık evresi olarak görüyorum bu haftaki işlemleri , daha önce belirttiğim teknik bant 3490 altı beklemiyorum bu düzeltme döneminde , bakalım seneryomuz çalışacak mı.
tvıtırda elemanın teki pınar su pazarlamış.
bakayım dedim grafik 1 haftadır taban be adam o hisseyi alırken gözün demi kördü.
FADE son çeyrek çok sağlam kar yazmış, o yüzden fk 6 görünüyor. Ama karın anormal kısmı gayrimenkul değerlemesinden gelmiş. Bakmışsınızdır mutlaka ama yazayım dedim.
ver 370 e kadar..tekrar yukarı al.. endeksin gideceği yok pala..
Bugünkü enflasyon verisi yüksek gelip de bizim borsa düşmezse bir daha yılsonuna kadar düşmez :). Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3515-3560 arasında 15:30 u bekleyecek gibi...
yavaş alın beya
burayada hisse yazmaya gelmiyo :drunk:
daha tvıdır hüstadları 900 den pazarlamaya başlayacaktı :kahkah:
bozgurtt sen mi aldın doğru söyle kızmayacam :wu:
senin aklın çok para ediyor ya.
at kafa :D
ihlas haber ajansı yükselmiş bir senede % 1444
gıda mı para etmeyecek
at gözlüklü
yurdısı bence 2023 ilkbahar a dek düsecek ve ayı piyasası yasanacak sonra ilk dönecek olanlar nasdaq ve btc olacak !
Öyle zaten..
O kadar hızlı işlemler KY alımı satımı olamaz..
Kendi malına basıyor dönüp kendi malını çiziyor..
Koca borsa da da durum farksız..Aylardır neden yazıyoruz..Düşşşmezzzz düşemez diye..
Düşse de V şeklinde işte anında geri teper..
Dün yüzde 1.5 çaktı bugün aynen geri sardı mesela..
Ne çaktın ne aldın birader ne değişti 1 günde..
1.5 2 3.5 5 -+ bunlar rakam değil artık..
1 saat 1 günlük işler..
Malı alıp-satan değil sahip olan kazanıyor..
Mal bende fiyat bende diyor adam..
Canın isterse..
Salça alayım dedim pala varmış kapının ardında az kalsın öpüyordu beni neyse bir buse alıp çıktım paladan zoruna gitmiştir
Golts çimento 22 USD görmüş. Acucuk ucuz gibi geldi bana ama aile boktan