ekonomik bir sorun olsa sadece neyse derim sadece bu değil bakın kendi akrabamdan örnek vereyim bu herkes böyledir böyle olacak diye demiyorum ailenin bir çocuğu üni kazandı.. ve kazandım diye gitti erkek . meğerse okulu bırakmış uyuşturucu bağımlısı olmuş senelerdir ailesi para gönderdi senelerce ailesine okuyorum imajı verip yalan söylemiş. babası öğrendiğinde yıkıldı tabi..
sorunun nedeni çocuğu yolluyorsunuz ama artık odaları kiralıyorlar kız erkek fark etmiyor karışık vs.haliyle uyuşturucu satıcılarının işine geliyor bu durum. bir çürük elma kasayı götürüyor
neyse yeri burası değil ama en azından çocuğu olanlar dikkat etsin özelikle...
sülümaaaannn ve çetesinin eseri bunlar
süslü sülüüüüüü
Bugünkü temamız perakende.
HSBC, Türk perakende şirketlerinin fiyat hedeflerini yükseltti
HSBC;
Migros için fiyat hedefini 100 TL'den 150 TL'ye
BİM için fiyat hedefini 160 TL'den 190 TL'ye
Ülker için fiyat hedefini 22 TL'den 28 TL'ye
Şok Marketler için fiyat hedefini 28 TL'den 32 TL'ye
Mavi Giyim için fiyat hedefini 72 TL'den 100 TL'ye
Coca-Cola İçecek için fiyat hedefini 162 TL'den 220 TL'ye
Anadolu Efes için fiyat hedefini 41 TL'den 70 TL'ye
yükseltti.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Borsa İstanbul’daki manipülatif işlemlerin araştırılması önerisine karşı çıkan vekilin savunması:
'Türkiye'yi tökezletmek isteyenlere, dönen tekerleğe çomak sokmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.'
https://tbmm.gov.tr/Tutanaklar/Tutan...Sayfa=29&Tur=H
memleket ne durumlara düşmüş
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
hektaş ta spot vadeli farkı çok bozuldu...vadeli 22,42 iken, spot 24,38...birileri spotu yukarı çekip vadelide büyük bir poz açıyor olabilir..ilginç bir durum var...ya da arbitrajcılara vadeli sat, spot al yaptırıyorlar..her durumda yine çarşı karışabilir...ilginç bir durum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri