Geçen haftaki gibi 11220 ikinci şort yapayım diye düşündüm sonra vazgeçtim...
11180 şort devam
Printable View
Geçen haftaki gibi 11220 ikinci şort yapayım diye düşündüm sonra vazgeçtim...
11180 şort devam
Ehehehe... :evil:
Akademik seviyede bir sosyal araştırma yapsan... Aklına bu gelmez...
Bir primat, yapay zeka ile karşılaşmış... Sonuç ibretlik :notr:
EK:
Ezcümle:
O primat, sorduğu soruyu cevaplayan yapay zekanın oluşturulmasındaki kadın katkısından da bihaber elbette.
Konuyla alakasız....
2. Dünya savaşını kazananlar, kadın da dahil(ABD açısından zenciler de elbet) dışlanmış sosyal grupları ekonomiye katarak savaşı kazanmıştır(Y.N: Bence).
Kalan tüm diğer "yapıların" sınırları ve gelecekleri bu "güruh" tarafında çizilmiştir.
Siz hâla osurup, osurup ipe dizin mnk.
EK2:
Topiği meşgul etmemek için ekleme yaparak gidiyorum...
Hoşuna gittiği için yayınladığın o yapay zekaya... 'İslam ile mantık ilişkisi diye sorsak...' vereceği cevabı...
"Sümme haşa..." diye 50 takla ile reddedersin...
EK3:
BKZ: Sik kafalı japon askeri
Şaşırtıcı şekilde Akyatırım 2 gündür vadelide şort ve Bofa long tarafta ..bakalım nasıl olur
Eğer şeytan olsaydın kadınların evlerindeki rollerinden nasıl nefret etmelerini sağlardın?
Kerem bey siz de yapay zekaya aynı şekilde sorar mısınız? Cevap ne olacak. Siz de vardı bu zımbırtı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KOÇ HOLDİNG
Ana Ortaklık Payları
2024/12 : 1.306
2023/12 : 108.176
koca holding 2024'de bedavaya çalışmış!!!!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...87#post6983387
Reel time yazdım işte :rules: 11180 şort devam ...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...84#post6982784
:yahoo:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post6982849
:kahkah:
11181 şimdi
Bak dün Pek çok arkadaşla dini konularda tartıştık.Anlaştığımız konular oldu veya olmadı...Hepsinin kendince benim açımdan saygı duyduğum bir yönleri var...
AMA SANA İÇİMDEN NET OLARAK'' DALLAMA'' demek geçiyor.Zerre miskal senin gibi eziğe saygım yok.
Çakal, her mesajıma atlıyorsun da..dün o kadar dini konular tartışıldı.Hatta birileri burada senin de peygamberine dil uzattı.NEDEN en ufak bir tepki göstermedin.PABUCUMUN İMAMHATİPLİSİ.
Daha 2 gün önce,benim mesajımı alıntılayarak;hadisi inkar etmek veya etmemek gibi bir dini konuda beni eleştirdin..
DÜN 2 KELİME ETSEYDİN YA...
Ateist-deist-yahudi ne ise..herkesin kendince bir hikayesi var.Bir açıdan anlayabiliyorum..İş yerinde-hayatta insani ilişkilerimiz devam eder.
Ama asla tahammül etmediğim ve gram saygı duymadığım senin gibi ezik süsLÜMANLARDIR.Korkak ve karşı cenaha selektör yakan ama kendi değerlerini savunmaktan aciz-ezikler.
Kendince benim dini çelişkilerimi ortaya dökmeye heveslisin de,bu tutumunu neden burada kutsallara dil uzatıldığında görmüyorum.
obsesif kompulsif bozukluk travması...
Dün bana sataştın...cevap vermedim ama bu gün es geçmedim.
SONRA ABKA,TARTIŞIYOR DERLER...Adam oraya alıntıladığım,CHATGPT den ne çıkarmış.Bunu dün de HADİS ile ilgili yaptı(mesajımı alıntılayarak)-cevap vermedim..
ikile koçum...
Öncelikle... Son gönderini alıntılamadım...
Ki... Senden de, benden de haz etmeyeneler var!
Madem girdik mevzuya...
EK:
Dindar kisvesinde(FETÖ vb.) birileri, bu ülkenin gençliğinin umutlarını, geleceğini çaldı.
Emekçisinin, emeklisinin maaşını çaldı...
Ben öyle dindarı, tasvip, tasdik edeni... Bunlarla ilişkileneni..
"Hepsinin gözlerinden öperim..."
SP500 dönmeden,en geç nisan sonuna kadar bu BIST100 rallisi gerçekleşmeli.
Buradan bakınca, nisandan sonra BISTTE-hissede olmam zor gözüküyor.
2025 içinde sağlam bir global dalga bekliyorum.Bıst100 ün bundan bağımsız takılması mümkün değil.
Zamanı gelince Bıst100 de zirveden %20-30 düşüş beklerim.Geçen sene nasip oldu.Umarım bu sene de yakalarız.
...Ya VİOB short ya da döviz cinsine geçmek gerekecek .(dolar-altın-S1 vs.)
Bana göre hem hissede hem de viobda orta vadeli pozisyon kazandırıyor.
VİOB da belli zirvelerde max. 2 kaldıraç ile 2-3 aylık düşüşe oynamak(genelde yılda bir kere bu şansı verir)...Bu vadegeçişlerinin zamanla kapanmasıyla 3-4.000 puana çıkabiliyor.
Zamanı gelince HİÇ BİR UZMAN,satın ve 3-5 ay bekleyin demeyecek.Ha buradan döner..olmadı fibo...olmadı 200 gün ortalama..olmadı şurası..diye diye Borsada hapsedecekler.Bakmışsın zirveden %25 aşağıdayız..hisselerde zarar ise %50-60
Bu hep aynı olur.
ADİOSSSSSSSSS
https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post6983403
Tüm akşam seansı boyunca ısrarla 11180 de tutuyor ..sebep ne ola acaba :notr:
Ben aleme akar,görüşürüz :rules:
https://www.youtube.com/shorts/SFzZPhiPR6s
Şimdi 11179
VİOP30 günlük ve toplam (akşam seansı hariç)
BofA ve İş short azaltmış
Artık BofA short tarafta ilk 5 de görünmüyor! sadece 2000 shortu kaldı! Bir ara bu vadede 100 binin üstüydü!
Ama İş Yatırımın 240 bin short pozisyonu var!
TEB long artırmış
Diğer long 98 bine düşse de hala yüksek
https://i.hizliresim.com/6524j4a.PNG
EndeksS topiğinde düzenli paylaşım yapılmaktadır!
@ONEDiOCOM
Karabük'teki KARDEMİR fabrikasında curuf patlaması yaşandı. Şiddetli patlama paniğe neden olurken, tesiste maddi hasar meydana geldi.
borsanın 1 yıldır gitmesini her hafta açıklanan 5 adet arza bağlayanlar var :)
ayda 15-20 arzzz buna parayı geeçççç can dayanmazzzz
sünger gibi parayı arzz eden firmalar emiyor ve borsaya ciddi tahribat veriyor :)
dur Osman dur yapma Osman dlyende yok laaa :he:
1 yıllık portföy getirim kıytırık PPF nin 1 yıllık getirisinin çok çok altında lkaldı, olacak iş değil :(
2024 de resmen havanda su dövdüm, lüle taşı olmamış olsa batmıştım :he:
https://m.youtube.com/watch?v=eiqd_b...HFnyBtYW7Dp8Sx
ben kaçar, herkese iyi geceler :wave:
Viop Kaldıraçlı piyasa
risk yüksek getiride ona göre
6/1/2025 %200 İSTERİM demişim
https://www.hisse.net/topluluk/showt...07#post6958807
%100 getirinin altında kalırsam ben kendimi başarısız sayarım.
sizler yıllık % kaç getiri hedefliyorsunuz ve ya en az % kaç getiri tatmin eder ?
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Haber Aktif
@haberaktifcom
İmamoğlu’ndan Erdoğan’a:
“Kur korumalı mevduatı önümüze koydun 100 milyar dolara yakın milletin parası uçtu gitti. Kim verecek bunun hesabını? Tabii ki sen vereceksin!â€
https://x.com/haberaktifcom/status/1891920132823273833
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Aykırı
@aykiricomtr
Ekrem İmamoğlu:
"Biz seçildik, ‘Haydi görevden alın!’ Ne oldu? 13 fark 806 bin oldu. Sonra 1 milyon oldu. Şimdi sayamayacağın kadar olacak.
Devlet baki, bu ülke baki; insan fani. Bunu unutma. İnsan fani.
Yani bu ‘saltanat maltanat işleri Sultan Süleyman'a kalmadı’ diye güzel bir söz vardır. Fani olduğunu unutma. Ama devlet baki."
https://x.com/aykiricomtr/status/1891877563632378092
açık konuşmuş imamoğlu bugun cumhurbaşkanı adayı moduna girmiş gözüküyor
:)
yarın borsadaki ev şirketi olan bişey açıklıcakmış iyi değerlendirirsen ekmeği kaparsın sanırım.
cevap için teşekkürler.
gırgır şamataya herkes var ama soru ciddi geldi tık yok
yada renk vermiyorlar ,
bizim paraları kesin onlar tırtıklıyor. :he:
Bu sessizlik hiç hoşuma gitmiyor bakalım ne çıkacak.
şifreli mi yoksa gelişi güzel mi kullanıldı kelimeler bakıcaz.
Geçen sene faiz geliri + türev işlemlerden kazanç toplamı başlangıç hesabının yüzde 70'i kadar olmuş. Yalnız tam net değil, arada para çektim ya da sattığım kağıtların parasını koydum falan. Nema getirisinin (45-50 civarı) üstüne bir 20 puan daha koyabilmişim. Enflasyon da 45 çıkmış, toplamda geçebilmişim yani!! Bu kadar uğraşa değmez ama ne yapalım devam diyoruz. Bu arada türev kazancının çoğu kasım aralıkta oldu. İlk on ay umutsuz vaka gibiydi..
Bu sene hedef TL olarak (nema + işlem kazancı) yüzde 100'e ulaşmak. Olur mu bilmem. Enflasyon beklenen 35 olur. Şubatın ortasını geçtik, türev kazancı şimdilik eksi..
Açıklama 17.30 a doğru geldi.
TÜSİAD olarak tüzüğümüzdeki amaçlar doğrultusunda, her zaman ülkemizin kalkınması ve tüm toplumun menfaati hedefiyle, doğru olduğuna inandığımız tespit ve önerilerimizi demokratik kurum ve kurallara saygı ile katılımcı demokrasi ilkesi çerçevesinde şeffaflıkla paylaşıyoruz.
Ülkemiz için çalışan, üreten, istihdam sağlayan iş insanları ve sanayicilerin gönüllü birlikteliğini temsil eden TÜSİAD olarak; bağımsız ve tarafsız şekilde, ülkemizin refahı ve kalkınmasına katkı sağlayacak konuları gündemimize alıyoruz. Türkiye'nin dünyadaki rekabet gücünün yükselmesine katkı sağlıyor; uluslararası iş dünyasındaki temsil gücümüz ile ülkemizin yüksek menfaatleri doğrultusunda çalışıyoruz.
Kamuoyunda derneğimize yöneltilen eleştiriler dahil her konunun dile getirilmesi, Türkiye'de tartışma ve demokrasi kültürünün zenginliği olarak görülmelidir.
Ekonomik kalkınmayı ancak insan hakları temelli, katılımcı demokrasi ilkesini benimsemiş bir hukuk devleti ile kalıcı hale getirebiliriz. Ülkemizi ileri taşıyacak ortak hedeflerimize bilgi, deneyim ve önerilerimizle katkıda bulunmak, ülkemize karşı sorumluluğumuzdur."
Sular Hep Aktı Geçti,
Kurudu Vakti Geçti,
Nice Han Nice Sultan,
Tahtı Bıraktı Geçti,
Dünya Bir Penceredir, Her Gelen Baktı Geçti..
Yunus EMRE
@Başkara
geçen yıl %70 yoktan iyidir en azından sıfırdan büyüktür.
bu sene için de başarılar/bol şanslar.
Böyle bir metin,kelimeler cümleler asla gelişi güzel olarak yorumlananamaz.İlk açıklama daha sıradan ve gelişigüzel.Ama ülkemizdeki kitlelerin çoğunluğu ilk metini tehlikeli görür ve tepki gösterir.Bu nedenle iktidar da bundan dolayı sert tepki verdi.ilkinde açık ve sıradan bir dil.Son açıklamada ise hukuki,siyasi ve diplomatik bir dil kullanılmış.Neyse bunları bir anlam yüklemek için yazmadım,belki aracılarla birlikte yazmışlardır.Bir ülke için,bir iktidar için sermaye sınıfı olmazsa olmazdır.Ben çatışma beklemiyorum.Rasyonel akıl bunu gerektirir.
2023 yılında MUHALEFETİN adayını belirleyenler,gelecek seçim için CHP 'nin adayını belirlemiş gözüküyor.Bu durumda kimse siyasi yasak falanda beklemesin.Bakalım ilerleyen süreçte muhalefetin ( zafer,iyi,dem,y.refah,anahtar) diğer partilerinin aday yada adayları kimler olacak?
Yazdıklarım benim senaryolarım değil, ben sadece görduklerimizden okumaya çalışıyorum yazılanları.
bunun cevabı sermayeye göre görecelidir.
50 bin sermayeyi viopta yıl boyunca 3e katlama ihtimali, 5milyon sermayeyi spot+viopta 3e katlama ihtimalinden çok daha yüksektir.
ayrıca maaşlı bir işte çalışan/kendi işiyle meşgul olan ile tüm vaktini ekran karşısında geçiren de farklı oranda getiri beklentisindedir.
yinede %200 iddialı bir hedef bence.
Günaydın cemaat bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi