Geçen haftaki gibi 11220 ikinci şort yapayım diye düşündüm sonra vazgeçtim...
11180 şort devam
Geçen haftaki gibi 11220 ikinci şort yapayım diye düşündüm sonra vazgeçtim...
11180 şort devam
Hayat hoş gerisi boş
Ehehehe...
Akademik seviyede bir sosyal araştırma yapsan... Aklına bu gelmez...
Bir primat, yapay zeka ile karşılaşmış... Sonuç ibretlik
EK:
Ezcümle:
O primat, sorduğu soruyu cevaplayan yapay zekanın oluşturulmasındaki kadın katkısından da bihaber elbette.
Konuyla alakasız....
2. Dünya savaşını kazananlar, kadın da dahil(ABD açısından zenciler de elbet) dışlanmış sosyal grupları ekonomiye katarak savaşı kazanmıştır(Y.N: Bence).
Kalan tüm diğer "yapıların" sınırları ve gelecekleri bu "güruh" tarafında çizilmiştir.
Siz hâla osurup, osurup ipe dizin mnk.
EK2:
Topiği meşgul etmemek için ekleme yaparak gidiyorum...
Hoşuna gittiği için yayınladığın o yapay zekaya... 'İslam ile mantık ilişkisi diye sorsak...' vereceği cevabı...
"Sümme haşa..." diye 50 takla ile reddedersin...
EK3:
BKZ: Sik kafalı japon askeri
Son düzenleme : KısaVade; 18-02-2025 saat: 19:19.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Şaşırtıcı şekilde Akyatırım 2 gündür vadelide şort ve Bofa long tarafta ..bakalım nasıl olur
Hayat hoş gerisi boş
Eğer şeytan olsaydın kadınların evlerindeki rollerinden nasıl nefret etmelerini sağlardın?
Kerem bey siz de yapay zekaya aynı şekilde sorar mısınız? Cevap ne olacak. Siz de vardı bu zımbırtı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KOÇ HOLDİNG
Ana Ortaklık Payları
2024/12 : 1.306
2023/12 : 108.176
koca holding 2024'de bedavaya çalışmış!!!!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...87#post6983387
Reel time yazdım işte11180 şort devam ...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...84#post6982784
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post6982849
11181 şimdi
Hayat hoş gerisi boş
Bak dün Pek çok arkadaşla dini konularda tartıştık.Anlaştığımız konular oldu veya olmadı...Hepsinin kendince benim açımdan saygı duyduğum bir yönleri var...
AMA SANA İÇİMDEN NET OLARAK'' DALLAMA'' demek geçiyor.Zerre miskal senin gibi eziğe saygım yok.
Çakal, her mesajıma atlıyorsun da..dün o kadar dini konular tartışıldı.Hatta birileri burada senin de peygamberine dil uzattı.NEDEN en ufak bir tepki göstermedin.PABUCUMUN İMAMHATİPLİSİ.
Daha 2 gün önce,benim mesajımı alıntılayarak;hadisi inkar etmek veya etmemek gibi bir dini konuda beni eleştirdin..
DÜN 2 KELİME ETSEYDİN YA...
Ateist-deist-yahudi ne ise..herkesin kendince bir hikayesi var.Bir açıdan anlayabiliyorum..İş yerinde-hayatta insani ilişkilerimiz devam eder.
Ama asla tahammül etmediğim ve gram saygı duymadığım senin gibi ezik süsLÜMANLARDIR.Korkak ve karşı cenaha selektör yakan ama kendi değerlerini savunmaktan aciz-ezikler.
Kendince benim dini çelişkilerimi ortaya dökmeye heveslisin de,bu tutumunu neden burada kutsallara dil uzatıldığında görmüyorum.
obsesif kompulsif bozukluk travması...
Dün bana sataştın...cevap vermedim ama bu gün es geçmedim.
SONRA ABKA,TARTIŞIYOR DERLER...Adam oraya alıntıladığım,CHATGPT den ne çıkarmış.Bunu dün de HADİS ile ilgili yaptı(mesajımı alıntılayarak)-cevap vermedim..
ikile koçum...
Yer İmleri