Geçen haftaki gibi 11220 ikinci þort yapayým diye düþündüm sonra vazgeçtim...
11180 þort devam
Geçen haftaki gibi 11220 ikinci þort yapayým diye düþündüm sonra vazgeçtim...
11180 þort devam
Hayat hoþ gerisi boþ
Ehehehe...
Akademik seviyede bir sosyal araþtýrma yapsan... Aklýna bu gelmez...
Bir primat, yapay zeka ile karþýlaþmýþ... Sonuç ibretlik
EK:
Ezcümle:
O primat, sorduðu soruyu cevaplayan yapay zekanýn oluþturulmasýndaki kadýn katkýsýndan da bihaber elbette.
Konuyla alakasýz....
2. Dünya savaþýný kazananlar, kadýn da dahil(ABD açýsýndan zenciler de elbet) dýþlanmýþ sosyal gruplarý ekonomiye katarak savaþý kazanmýþtýr(Y.N: Bence).
Kalan tüm diðer "yapýlarýn" sýnýrlarý ve gelecekleri bu "güruh" tarafýnda çizilmiþtir.
Siz hâla osurup, osurup ipe dizin mnk.
EK2:
Topiði meþgul etmemek için ekleme yaparak gidiyorum...
Hoþuna gittiði için yayýnladýðýn o yapay zekaya... 'Ýslam ile mantýk iliþkisi diye sorsak...' vereceði cevabý...
"Sümme haþa..." diye 50 takla ile reddedersin...
EK3:
BKZ: Sik kafalý japon askeri
Son düzenleme : KýsaVade; 18-02-2025 saat: 19:19.
Þaþýrtýcý þekilde Akyatýrým 2 gündür vadelide þort ve Bofa long tarafta ..bakalým nasýl olur
Hayat hoþ gerisi boþ
Eğer şeytan olsaydın kadınların evlerindeki rollerinden nasıl nefret etmelerini sağlardın?
Kerem bey siz de yapay zekaya aynı şekilde sorar mısınız? Cevap ne olacak. Siz de vardı bu zımbırtı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
KOÇ HOLDÝNG
Ana Ortaklýk Paylarý
2024/12 : 1.306
2023/12 : 108.176
koca holding 2024'de bedavaya çalýþmýþ!!!!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...87#post6983387
Reel time yazdým iþte11180 þort devam ...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...84#post6982784
https://www.hisse.net/topluluk/showt...49#post6982849
11181 þimdi
Hayat hoþ gerisi boþ
Bak dün Pek çok arkadaþla dini konularda tartýþtýk.Anlaþtýðýmýz konular oldu veya olmadý...Hepsinin kendince benim açýmdan saygý duyduðum bir yönleri var...
AMA SANA ÝÇÝMDEN NET OLARAK'' DALLAMA'' demek geçiyor.Zerre miskal senin gibi eziðe saygým yok.
Çakal, her mesajýma atlýyorsun da..dün o kadar dini konular tartýþýldý.Hatta birileri burada senin de peygamberine dil uzattý.NEDEN en ufak bir tepki göstermedin.PABUCUMUN ÝMAMHATÝPLÝSÝ.
Daha 2 gün önce,benim mesajýmý alýntýlayarak;hadisi inkar etmek veya etmemek gibi bir dini konuda beni eleþtirdin..
DÜN 2 KELÝME ETSEYDÝN YA...
Ateist-deist-yahudi ne ise..herkesin kendince bir hikayesi var.Bir açýdan anlayabiliyorum..Ýþ yerinde-hayatta insani iliþkilerimiz devam eder.
Ama asla tahammül etmediðim ve gram saygý duymadýðým senin gibi ezik süsLÜMANLARDIR.Korkak ve karþý cenaha selektör yakan ama kendi deðerlerini savunmaktan aciz-ezikler.
Kendince benim dini çeliþkilerimi ortaya dökmeye heveslisin de,bu tutumunu neden burada kutsallara dil uzatýldýðýnda görmüyorum.
obsesif kompulsif bozukluk travmasý...
Dün bana sataþtýn...cevap vermedim ama bu gün es geçmedim.
SONRA ABKA,TARTIÞIYOR DERLER...Adam oraya alýntýladýðým,CHATGPT den ne çýkarmýþ.Bunu dün de HADÝS ile ilgili yaptý(mesajýmý alýntýlayarak)-cevap vermedim..
ikile koçum...
Yer Ýmleri