ali cemal abi merhaba, mb başganı gitmiş yaw :) acil bir yorum bekliyoruz..sıcağı sıcağına.....haberin olsun.Bak ben yaparsam yorumu topiği kapatırlar.....demedi deme ..
Printable View
Alicemal abim ben hafta içi o pozda ekran başındayım aynı kıyafetle, hiç bir halt beceremeden gerçekçi olsun dedim.
Acun gibi sade takılıyorum, gün gelir ACUN gibi zengin olurum diye.
Adam zannedip takibe aldık, yanılmışım, böbürlenerek yazıyor olmandan belliydi.
İlaç firma ilişkisi vs diyerek suçlama ve iftirada bulunuyorsun, bu suçtur.
Dayak olayına gelince, kimin kimi döveceği klavye tuşlarıyla anlaşılmaz, sahada görüşmek gerekir.
Özel hastanelein uygulamalarına daha çok hak verdim şimdi. 5 liralık hizmeti 100 katına geçirecek insanların olması ve giderek ısrarla çoğalıyor olmaları sektör için umut verici
human MB başkanının görevden alındığını gördümde, akpd tayyipten başka karar alan olmadığı için, piyonlardan biri gitmiş biri gelmiş ciddiye almadım, haberi okumadım. Sen yazınca bişey vardır diye döneyim haberin detayını okuyayım.
kitapçı o senin gerçek fotonmu.? Abicim sosyal medya değil burası %99 u erkek olan bir teknik forum. Şöyle kız tavlayan değilde ciddi bi foto koysan daha iyi olmazmı.?
sağlıkçıyıda bugün görmemezlikten geleyim, son yazısını okumadım, yarın sakin kafa ile bakayım, gereksiz yere fazla kırmayayım maydanozu.
MB başganı haberini okudum, arkada bişey yok. Türkiyeyi bi kaç yılda Almanya gibi kalkınmış ülke seviyesine çıkaramadığı için, görevden alınmış. Son derece doğal, bende olsam bende atardım.
Türkiyeyi kalkındırmak MBnin görevi, har vurup harman savurmakta hükümetin ve cumbaba nın görevi. Daha kaç saray yapılacak, abd kendisini adam yerine koysun diye 16milyar dolar abd li boing firmasına ödenecek, müzlüman kardeşler kendisini adam yerine koysun diye diğer ülkelere yardım adı altında para gönderilecek, suriyedeki silahlı ordu beslenecek filan..
Az bile yapmış.
fetö den suçlu zenginler serbest bırakılıyordu onu anladık niye ve nasıl bırakılıyor da.
Son günlerde fetö elebaşlarıda çok açık delillere rağmen serbest bırakılmaya başlandı. Kumpas sanığı, sürekli kılık değiştirerek dolaşan baş hakimde serbest yargılanma hikayesiyle bırakılmış.
Bunlar işaret... bayram giysilerinizi dolaplardan çıkarıp hazır edin... sanırım fetö fetullah oluyor... doğuma hazırlanın...
Ne demiştim, G20 de trump ve tayyipin kucaklaşması ilk işaret olur. sonra fetö fetullah , apo sayın apo, pyd bizim çocuklar olur filan diye.
İşaretler arka arkaya geliyor... Hayırlı olsun memlekete. Talan hortumlarını yeniden fetö aracılığı ile abd ye bağlayabiliriz.
Bu yobaz takımının tüm yatırımları abd de yada ingilterede. malları mülkleri paraları hep batıda.
Sabah akşam islam derler, geleceklerinide müslüman katleden abd ve ingilterenin bahçesinde kurarlar... eeee tilki nereye döner... sahibine... yok böyle dğildi atasözü, bumerangı atarsan ne olur... oda değil... her neyse yaw...
Geçen gece bluumbergde Şant Manukyan vardı, kendini bilen, kendine güvenli, sevdiğim bir ekonomist. Onu dinleyebiliyorum. Soyadı nereden geliyor acaba? Şu ünlü kişinin soyadımıki.? Çok çekiyor olmalı o soyaddan.
Bide masada sarışın bi kadın vardı. Hoş bayandı, şantın yada tiyatrocu masa yöneticisinin arkadaşı olmalı.
Masa yöneticisi çok başarılı bir vatandaş. Biraz kilosuna dikkat etmeli.
Masa yöneticisinin Hem ekonomi konusunda yeterli bilgisi var, hemde sunumu ve konukları kullanımı harika. Ne çömezleri ezmeye çalışıyor, nede duayenlerin yanında ezilip büzülüyor. Duayenlerede acımadan sorularla bilgi almaya çalışıyor. bana tiyatro eğitimi almış gibi geldi. Komplexinde zerre izini göremedim. Konusuna hakim.